571
Як я трахнув в неділю.
Дружина вирішила мати вихованця для дитини, і так як потрібно ходити з собакою, стійким алергіям кішкам, перевіреним часом, вибір припав на істоту, яка набагато менша і може бути збережена в клітку. Так ми пішли на худий "жіночий".
У вас буде 22 фото, будь ласка, не ламайте.
У Lenexpo в одному павільйоні зібрані всі види домашніх тварин.
На в’їзді ми робимо «міку» так, щоб не виділяти багато.
Р
Тестування на найближчому собакі, вид рулонів.
Є собаки на першому поверсі. Запах варто.
Другий поверх котів та їх безпосередня їжа. Штани. Ферети милі, але диких запахів істоти.
Р
І ось чому ми прийшли сюди, хіппо худий.
Додано до [mergetime]1350236679[/mergetime]
Зварювальний, хутряний попіл.
Це шипшина. Вони не люблять бути захоплені спиною - вони можуть обшити їх хутро, тому вони зазвичай приймають хвіст. Вони бояться гучних звуків, не переносять температури вище +25 і непристойно милі! У зоомагазинах вони 12 козарів на тілі, і тут з 2-х років можна придбати.
Я приготував всіх власників хінчили пальто зараз!
Загорнути в пеклі, scum!!!
697150 р.
Вони тестують гризунів на їх зовнішній вигляд.
Перевірити товщину пальто, довжину і все, що поспішає. В цілому це провідні фахівці:
Нечітки кролики.
Р
Двоцільові тварини – ви можете подбати про них, або ви можете їх годувати і їсти.
Але моя рука не піднялася...
Кіт також мають власні оглядові колоди. І так, щоб вони не вийшли з подіуму, таблиця посипається деяким щитом. Цей чувак в чистому англійському кольорі говорить, що він є ідеальним британським котом. Узбекка на правому перекладі його слова на російську мову.
Ще один кіт відпочиває на лаврах.
Власники котів так втомилися.
Ми дуже втомилися і вирішили піти на свіже повітря. Я бачив цю істоту, що виходить. Ми були впевнені, що це собака. Але вона виглядає більш схожою на поофію з хротом.
Р
У свіжому повітрі «роблені» кальмари, схожі на собаки.
1776886
Я не уявляю їх вдома.
Два леш, щоб тримати їх. Власники, що демонструють один раз
І це 9-а лінія, туристи рясно натискають на кролика Фістули. Власник вперше запросив 10 bucks, але потім сказав він був жартом.
Додано до [mergetime]1350237256[/mergetime]
Додано до [mergetime]1350237285[/mergetime]
Я зробив.
І в результаті вони не дивилися на один фільм, не потрапили під серією телевізора, телевізор практично не був включений. У день варто.
Джерело:
У вас буде 22 фото, будь ласка, не ламайте.
У Lenexpo в одному павільйоні зібрані всі види домашніх тварин.
На в’їзді ми робимо «міку» так, щоб не виділяти багато.
Р
Тестування на найближчому собакі, вид рулонів.
Є собаки на першому поверсі. Запах варто.
Другий поверх котів та їх безпосередня їжа. Штани. Ферети милі, але диких запахів істоти.
Р
І ось чому ми прийшли сюди, хіппо худий.
Додано до [mergetime]1350236679[/mergetime]
Зварювальний, хутряний попіл.
Це шипшина. Вони не люблять бути захоплені спиною - вони можуть обшити їх хутро, тому вони зазвичай приймають хвіст. Вони бояться гучних звуків, не переносять температури вище +25 і непристойно милі! У зоомагазинах вони 12 козарів на тілі, і тут з 2-х років можна придбати.
Я приготував всіх власників хінчили пальто зараз!
Загорнути в пеклі, scum!!!
697150 р.
Вони тестують гризунів на їх зовнішній вигляд.
Перевірити товщину пальто, довжину і все, що поспішає. В цілому це провідні фахівці:
Нечітки кролики.
Р
Двоцільові тварини – ви можете подбати про них, або ви можете їх годувати і їсти.
Але моя рука не піднялася...
Кіт також мають власні оглядові колоди. І так, щоб вони не вийшли з подіуму, таблиця посипається деяким щитом. Цей чувак в чистому англійському кольорі говорить, що він є ідеальним британським котом. Узбекка на правому перекладі його слова на російську мову.
Ще один кіт відпочиває на лаврах.
Власники котів так втомилися.
Ми дуже втомилися і вирішили піти на свіже повітря. Я бачив цю істоту, що виходить. Ми були впевнені, що це собака. Але вона виглядає більш схожою на поофію з хротом.
Р
У свіжому повітрі «роблені» кальмари, схожі на собаки.
1776886
Я не уявляю їх вдома.
Два леш, щоб тримати їх. Власники, що демонструють один раз
І це 9-а лінія, туристи рясно натискають на кролика Фістули. Власник вперше запросив 10 bucks, але потім сказав він був жартом.
Додано до [mergetime]1350237256[/mergetime]
Додано до [mergetime]1350237285[/mergetime]
Я зробив.
І в результаті вони не дивилися на один фільм, не потрапили під серією телевізора, телевізор практично не був включений. У день варто.
Джерело: