Ремонтний монітор Samsung 223BW додому

Добра ніч, кожен.
ПРОЛОГІЯ Епілог
У порівнянні з цим невеликим opus був монітор Samsung 223bw, який не повертався на один дрібний ранок. Точно картина з'явилася на ній, але вона блимає на кілька секунд і вийшов Моник, хоча лампочка світла біля кнопки залишається на кнопці. Увімкніть на монітор кілька разів, він почав і працював таким чином. Але наступного ранку історія повторилася самому.
Зрозуміло, що треба було вирішити.
Перша спроба була зроблена для пошуку нового монітора за достатні гроші. А потім прийшла блискуча ідея: чи можна це зробити? Зважаючи на те, що два тижні тому в нашій сім'ї з'явився ще один житель, і там не існує багато грошей, ця обставина додатково поширила пошук можливого рішення проблеми. Після перечитування багатьох форумів, було зрозуміло, що такі симптоми часто викликані конденсаторами в блокі живлення.

Природна curiosity переважалася над загальним почуттям, і я чекаю для дому, щоб піти на ліжко, захопивши викрутку.

Габаритний зображення

Покладіть монітор на плоску поверхню і викрутіть 3 гвинти, які тримають підставку, а потім ще 3 гвинти, які тримають задню кришку.

Після використання старої пластикової картки лати були ненависані, які утримують задню кришку по 2 стороні і верхньої сторони. Я відкрив монітор з стрічкою.

Так ми вийшли всередині. Відокремити електроніка з матриці

Ми бачимо 2 карти. Потрібні речі. Це джерело живлення. Ми відключаємо сливи і дроти від джерела живлення і відключаємо 3 гвинти.

р.

Ось БП з іншого боку. А потім у грудях всіх неприємностей стало видимим. Ви можете побачити, що 6 конденсаторів мають легку верхню частину.

Габаритний зображення

Ще більше.

1515647р.

І більше.

Після перекопування в бункерах він знайшов відповідні конденсатори для заміни, нагріваючи паяльну праску і змінив конденсатори для робітників.

Далі він покладає все разом. Я гакнув і voila!

Моніторинг працював на першому етапі. Неприємно, вона навіть стала більш яскравою.

Джерело: