457
Український
Я зроблю свою частину в психієлічному молоці «красу пені»
Так, п'ятниця, термінові випадки почервонять, неперервний перенесений на наступний тиждень. Душа хоче свято. Що таке свято без музики? Це право, нічого! Це просто офіс, з якоїсь причини, не купили нам стовпчики, смартість. Але наші руки не нудні!
Я повідомлю тебе про кінець, чекаю.
Для виготовлення знадобиться:
1. Доступні попередні стовпчики, знайдені на складі. Я думаю, що кожен має один, я просто повинен виглядати.
2,2 км Коробка паперу.
3. У Викрутка.
4. У Цукерки
5. Умань Скотч!
Відкриваємо коробку і зіштовхуємо першу глобальну проблему – коробку сповнена трохи! Спікер не проходить !!!
Варіант 1 - ріжемо ніші під динаміку викруткою і різак. Але -- багато бруду.
Варіант 2 - розбити коробку.
Ми безперечно струшуємо всю внутрішню коробку! Не шкодуйте!
УВАГА! Це дуже складний процес - ви повинні отримати один шматок заліза і перехрестити в пучок маленьких. Я нагадую вам, це п'ятниця в дворі ...
Неприпустимо? Добре зроблено. Продовжуємо здійснювати ... фу, будівництво. Увімкніть сітку, роблячи розрізи під ногами в нижній частині коробки!
Потім наносимо динамік і обведіть його олівцем. Важливо тримати речі прямо!
Потім ми дійсно намагаємося вирізати коло назад від краю. Не так, але це майже круглий отвір.
20622462
Наклеюємо ноги гриля в вирізи, подивіться зсередини, дотик
Тоді є дуже складний момент. Ми готові! З внутрішньої сторони ми намагаємось закріпити на сидіння на сітці. Вимкнено Друшляк, але все ще - ціль близько!
Ми отримуємо два, інші два підуть самі.
Всі права, ми викручуємо дроти, ми надягаємо кришку, простягаємо стовпчик.
Р
Джерело:
Так, п'ятниця, термінові випадки почервонять, неперервний перенесений на наступний тиждень. Душа хоче свято. Що таке свято без музики? Це право, нічого! Це просто офіс, з якоїсь причини, не купили нам стовпчики, смартість. Але наші руки не нудні!
Я повідомлю тебе про кінець, чекаю.
Для виготовлення знадобиться:
1. Доступні попередні стовпчики, знайдені на складі. Я думаю, що кожен має один, я просто повинен виглядати.
2,2 км Коробка паперу.
3. У Викрутка.
4. У Цукерки
5. Умань Скотч!
Відкриваємо коробку і зіштовхуємо першу глобальну проблему – коробку сповнена трохи! Спікер не проходить !!!
Варіант 1 - ріжемо ніші під динаміку викруткою і різак. Але -- багато бруду.
Варіант 2 - розбити коробку.
Ми безперечно струшуємо всю внутрішню коробку! Не шкодуйте!
УВАГА! Це дуже складний процес - ви повинні отримати один шматок заліза і перехрестити в пучок маленьких. Я нагадую вам, це п'ятниця в дворі ...
Неприпустимо? Добре зроблено. Продовжуємо здійснювати ... фу, будівництво. Увімкніть сітку, роблячи розрізи під ногами в нижній частині коробки!
Потім наносимо динамік і обведіть його олівцем. Важливо тримати речі прямо!
Потім ми дійсно намагаємося вирізати коло назад від краю. Не так, але це майже круглий отвір.
20622462
Наклеюємо ноги гриля в вирізи, подивіться зсередини, дотик
Тоді є дуже складний момент. Ми готові! З внутрішньої сторони ми намагаємось закріпити на сидіння на сітці. Вимкнено Друшляк, але все ще - ціль близько!
Ми отримуємо два, інші два підуть самі.
Всі права, ми викручуємо дроти, ми надягаємо кришку, простягаємо стовпчик.
Р
Джерело: