Венесуеланський лікар Йоса Маркіна заявив, що 86-річний екс-президент Куби мав крововилив головного мозку: він більше не визнає навіть родичів.
У результаті головного крововиливу легендарний політик втратив здатність говорити і харчуватися.
Постраждав інсульт і не визнається нікому. Такі пацієнти втрачають майже всі свої здібності, сказав Маркіна.
Медик стверджує, що Кастро не відправлявся в клініку: він занадто слабкий.
У такому стані Кастро може провести кілька тижнів. На вимогу кубинської влади та сім'ї ми маємо намір боротися за життя Фідель до кінця, але ми прихнемо його від цікавих очей.
Про здоров’я союзників Фідель Кастро, президент Венесуели Хуго Чавезь. Він був першим, щоб сказати, що президент мав рак.
Рівні охорони здоров’я та навіть його смерть регулярно циркулюють онлайн.
У березні під час візиту Папи Бенедикт XVI до Гавани з'явилася фідель Кастро.
З червня Кастро припинив публікувати свій традиційний стовпчик «Відображення від Fidel. й
У середу, від імені Фідель Кастро, вітання розподілялися студентами Інституту медичних і преклінічних наук, які святкують 50-річчя.
Fidel Castro є одним з найбільш впливових політик Куби. З 1976 по 2008 рр. обіймав посаду Голови Державної ради. У 1963 році отримав звання Герой Радянського Союзу та почесного доктора права Московського державного університету ім. Ломоносова.
У 2006 році Команданте передав свої сили на президентських виборах до брата Раул Кастро, який був обраний новим кубинським головою у 2008 році.
На Кубинському уряді не було офіційних виписок про здоров’я Фідель, але одного з синів Кастро, Олексій, сказав батько, що був «замовленням і веденням звичного бізнесу. й
Новиниru.com lenta.ru
Джерело: