Тимберман і кішка

Деякі маленькі фотографії та деякі тексти. Не ламайте.

У мене був жорсткий час ебать навколо в fifties. Вирізати дерево. Всі в e@her. Наша мати Росія має достатню кількість місць. Це була наша радянська промисловість, яка створила виробництво бензопили Friendship. І ми зрізаємо зазори для будівництва нашої радянської залізниці. Північний. Або, особливо, до Воркута.
Але не занадто далеко на північ. У районі потім Пегори. І як правило, вони кинули нас далеко в глибини, щоб ми вийшли з тудова, щоб ми вирізати назад. Зустрітися з нами Це так, як метро, як. Ху.

Я працюю протягом тижня. І раптом є кошеня в нашому будинку.
Нах. Ми використовували для того, щоб побачити гарячий будинок і лисиця в інших місцях, і ведмедя використовувався для прогулянок (це було вірно взимку. з'явився голодний. влітку вони не приїхали. Ми даємо фокса на наш фореман. А ведмедя відлякалися з гарматою і нашими потворами. Але це не точка.
І пішов він з десь. Найближче село було близько п'ятнадцяти кілометрів. Ніяких шляхів. Ну, ебать знає його. Я тут. І вийшов його собака з села. Вони не їсти в своєму будинку, і він розірвав в тайгу для прей (знімки були всі сорти гризунів в достатку). Я прийшов в цілому.

Васильович помітив його. Він був варенням цього дня. Приготування їжі. Ми всі в лісах. Він сказав:
«Я виходжу з променя води на картоплю, щоб набрати, я бачу – на пень-деревовій обрізці є девіл!» Я використовую, щоб сказати, "Звідси тут!" У той момент не думав - де він прийшов від і чому. Принаймні він ховався. Тільки його хвіст був затягнутий і затягнутий! І він дивиться на мене з гарними очима. І не бачу його. Я взяв тушку в банку. Я з ним. Він був інфікований, тому під балками він пішов задоволений, пішов до сну.
В нашій бригаді з’явився Сніппе. Чому Snipples - він любив після того, як ми ріжемо дерево на кухні, дрібні чіпси до чаю. Він захопить косу в зубах, і він повернеться. Тексти пісень, а це означає: Він думає, що він отримав його хвіст. І це свого роду прей. Грайливий, трохи. Роздягається. Коричневі і сірі смуги, які. Звичайна російська порода, як кажуть чоловіки.

Я не байдужа до всіх котів на складі. На нашому шроті не змивається кожен раз, коли він перекинув щось інше. Я почула вуха. Приємно послухати свою гнійну. Він і я став друзям.
Через п'ять днів, він почав ходити в ліси зі зміною. У нас три. Ну, він пов'язаний четвертим. Ми розпилюємо, він працює навколо, зловживаючи комарів. Ні.
Тоді я захоплюся, щоб піти на річку зі мною. Вона не була поруч. Три кілометри. Я збираюся, він метр або два насінні, він збирається по деревах. Ми зловимо рибу і щасливим. Піхва девіл. Хоча риба не була чудовою. Яршіки дрібні і перчові. Але він розтріскував їх, як пельмені.

У той час я пам'ятаю, що приїжджає до нас з «великих земель». Пост-офіс тут. Їжа. Водика.
У листі Петровичу зауважив, що дочка його онука народилась. Звісно, кожен почав привітати. Стіл встановлюється. З наших запасів ми взяли делікатеси, які не змиваються - harius морозиво, салат (для яких прибули перекази льоду), але різні види консервних виробів відрізняються. Це спрат або сардин. Я не пам'ятаю. Встановити таблицю. Щітка на колінах відразу потрапила. Я знаю, що він був трохи більше від мене. Сидіння вниз для слави. Снап і я впав разом.
Вранці три з нас змушені йти як звичайно. Петрович і Михайло. Але після ходьба навколо Петровича попросили братів, і Михайло пішов до лікарні. Я був отруйований, щоб побачити те, що ніч. Не знаю деталі.
Про те, що нам довелося йти. Так, незалежно від того, що я пішов самостійно. Два з них підписалися по-різному. "Дружба" на плечі, і в ліси. І щіпка за мною. Звичайний.

Ми приїхали зрізати наші. Я не можу сказати, що там було багато часу. Це був просто удар гармат. Три або чотири рази на час. Не було зручно скидати їх. План має бути зроблено.
Я, через мій мужність, вирішив вирізати їх, так що я відкинути їх руками з штовхачем. Були чотири або п'ять гармат.
Щітка ran навколо звичайного. Москіти. Ох, шип. Як старий.
Я бачив три гармати. Він переїхав. Ось ми йдемо. Не можна чути шум двигуна. Тріщина. Він тихий. Якщо у вас є спини. Я просто відчував щось застряг у спині і натискав. Я хотів перетворювати. Але я не зробив. Коли відчував моху, я зрозумів, що я не повернувся. Це забивають, як кажуть, не завадить з ним.
Ну, я думаю, якщо немає болю, то зараз. Я зловлюю мій дихання і повільно. Дихання. Я спробую, але це не працює. Не так важко. І раптом мій тіло не був Я його почув. Я не думаю, що я можу змінитися. «Дружба» скинула поруч з тарахтитом на єдиному. Моє нерви трахаються. Я думаю. Проксимус П'яти кілометрів. Не можна почути пилку. Навіть якщо ви чули це, що велика угода? Ну, людина. Працює. Заслужений і чуйний.
Але я відчув, що я не можу отримати честь і похвалу. Ефір грядок або більший. Не знаю. Не вдалося. Я почав думати про сім'ю. Мій маленький сестра. Вона не побачила мене. Брати музина. Ми всі жили разом. Сім'я була велика. Все про нашу маму. Хочу зустрітися частіше. У мене є робота над ним. Він працює. Можливо, ви можете придбати квитки до одного.
Я можу пахнути когось вуха дихання. Я був рубаний спочатку. Я думав, "Ви йдете." Тут знаходиться клуб. Тоді ні - просто перевернув голову стільки, скільки я міг, я бачу - ніжки очей. Сірий коричневий. Маленькі. У вухах є щіпка. Він поставив свої лапи під мій щок. І він дивиться на мене.
І сказав йому, що, скажеш, не згадується занадто багато. Якщо мені шкода, я шкода. І вийшов...
Я була на плиті, як завжди. Чоловік сказав мені, що день «Васильич». Чи ми збираємось їсти ще одну смажену картоплю? Я підтримав чоловіків. Чому? Я бажав смажену річ. Немає нічого голоду. Він вже обсмажений на воді. Я думаю, що я буду йти до Тимофіївни! Вона проживала в барраках на часі. Про нас Готуємо, теж. І жінка сама відома. Чому не ви йдете на неї масло? Приходьте Половина, і ви тільки половину сот ніг, деякі диявола стрибки на мене! Я був рубаний спочатку. Я думаю, що ми робимо тут? Я читаю в книгах як дитина, яка стрибає з дерева до людей. Я приходжу до себе, я повертаю - сидить спліт нашого. Не так, як він, як правило, сидить, коли болгарки для чогось. Це все, що псується. Так я дав йому окропом. Я бажав кинути його, але він кинув. Він знову стрибнув! Я думав, що це було! Захопити кота. Він божевільний! І він знову стрибнув і сісти. Праворуч. Я думаю. Зніміть його з гарматою або візьміть його до лісу і дайте йому вмирати.
Тимофіївна вийшла. Немає нічого лівого до її барраків. Кіт стрибнув на неї, теж. Вона не встигла хвилюватися. Тексти пісень, а це означає: Він мені пізніше. І подряпини в лісі. Твенті метри. Повернутися до нас. Волосся рум'яна. Грунт на обличчі. Натискання щось непристойне.
Починався мені, і він повинен викликати нас, де? Тимофєєвна - сказав він. Вона просто випалюється. Вона спить, і пішов до нашої балки. Сайд токо на шляху, що гречки.
Я забрав гармату просто у випадку. Небагато. І я пішов, щоб отримати штуки. Він буде йти вперед, подивіться на мене, як людина очей. Він буде працювати.
Прогуляємось близько трьох кілометрів. Половина, я думав, що я перетворюсь. Але він не дасть мені той же щит. Коли я побачила спину, я почав згинатися на спині знову.
Ми пішли з ним в Шурік. Він був несвідомий. Я був той, хто намагався перетягнути його. Але не вручну. Булдер, бампи. Я пішов за чоловіка. І взяв його. Сент "до великої землі" ...

Додано до [mergetime]1350878929[/mergetime]
Я втратив на півроку. Лікарі сказали, що це було океї. Мета І зацікавив! Я дуже ходив на стінах. Далі він отримав краще.
Як я можу писати, я пропустив наші новини або два з нагоди. Я запитав його, як це було наше. Вони сказали, що вони були живими. Жир, великий. Велика гра вже є шашликом. Він спить в балці під ліжком.
Тоді вони сказали, що вони перенесли нас знову. Вони взяли шматки з ними. А тепер чекаємо мене в новому місці.
Про мій розряд. Я запакував і поїхав назад. Де я чекав.

Додано до [mergetime]1350878946[/mergetime]
Всі

Джерело: