Чарівні гриби знайшли біля Мінська!

Невеликий текст і 5 фото.
звідси

Молоді люди збирають галуциногенні гриби, заробляють $ 500 на тиждень

Складання речей відбувається біля Мінська. З початку жовтня в поле, біля московського рингового шляху, вранці і вечори, молоді люди розводять. Вони ходять з мішками, шукаючи ноги, очевидно, збираючи щось. На підозрілі види звернулися увагу читача Onliner.by.

«Для третього тижня я переглядав десятки молодих людей, які збирають гриби в цьому місці», - написав він. - Я з грибами, він був цікавим. Я поїхав в інший день до хлопчика, який був розкопаний в хвилюванні. Він сказав мені, що вони були чарівними і дорогими грибами. Коротко, галуциногени. За словами хлопця, він вже заробив 500 USD на тиждень. Питання: Де шукає міліція? Або це право тут?

Ми пішли на місце і побачили, що сталося. У сутінки, хлопці з пакетами дійсно подрібнили поле. Один з них висить на боці, біля виходу на шосе, утримуючи мобільний телефон своїми руками. «Що ви робите тут?» ми попросили нагрудне питання. Як дізнатися? На жаль, дитина посміхається.

Побачивши чоловіка з камерою, юнаки кинули пакети, але не знімали. Вони не говорили. Що таке комади робили на полі (докладно просто вийшли на вечірню прогулянку або копаючи черв'яки для риболовлі) невідомо. Можна тільки вгадати.

Якщо читач має право, бізнес незаконний. У Білорусі торгівля в грибах «магічні» (вони містять психоактивну речовину псилокіну) не так поширене, але ще і рибальство. У Мінській області є кілька місць, де такі гриби виростають, цікаві люди знають їх. З кожним роком поліція ініціювала низку кримінальних справ з збору, зберігання та продажу рослинних психотропів. Про те, як правоохоронці борються з грибами, ми обіцяємо розповісти найближчим часом в Департаменті внутрішніх справ Міністерства регіонального виконавчого комітету. 02 мар

р.

03 мар

04 мар

05 мар

Джерело: