579
WSGO "Восьстороний"
Blogger ulter1or пише:
Одного хлопчика любили блукати в лісі. Він мав ходити поодинці, бо жив у скромному селі, де не було дітей, крім нього. Згадуючи історії про війну, що його дід сказав йому увечері, хлопчик обсесував з прагненням знайти щось зліва від тих часів Він не знав, не знав, як закрити його, щоб доторкнутися до історії і знайти себе не так багато великих просторів підземного притулку, спадкоємця.
38 зображень
Це роки. Хлопець виріс. Я вирішив пам'ятати свою молодь і знайшов себе на околиці лісу, де почалися стовпи могутньих дерев і почалися гасіння цивілізації. А зерно історії стала частинкою потужної цивілізації, яка, до речі, не часто.
Так сьогодні я збираюся поговорити про кілька операційних FSGO, які пропонуються для притулку людей, які знаходяться неподалік, маючи досить цікава форма - восьмикутник, і досить цікава історія - глибоко.
Звіт поєднує в собі два окремих укриття. Вони відрізняються тільки тим, що в першому - 3 основних кімнат, а в другому є 2, тому особливо в огляді не буде особливого акценту на кожному з об'єктів. І примітні для багатьох цікавих речей. Наприклад, в радіусі 100 метрів є ознаки, що вказують на напрямок укриття, і, як згадувалося раніше, інтер'єрні номери мають окалідерну форму.
Основні схеми внутрішнього приміщення ВСД:
Якщо ви попросите мені, як цей об'єкт пов'язаний з сюжетом хлопчика, я зверне увагу на те, що наземне будівництво об'єкта має досить старий тип, а розташування інтер'єрів відповідає сучасному дизайну укриття, це означає, що «інтер'єри» об'єкта оновлено з приходом «цивілізації» в цих областях? - травень.
Позбавляючи схиловий вхід і проходячи замок їїмоделі, ми знайдемо себе в такому приміщенні:
Це один з основних. Кожен з них відокремлюється цими проходами, розташованими на різних кінцях приміщення.
Деякі загартовані грилями, і деякі такі смішні форми з дерев'яними дверцятами.
До речі, в цьому відсіку об'єкта на стіні висить телефон, який повністю працює.
У всіх стандартних приміщеннях GO виділено окремий номер для відпочинку укриття.
Р
Я думаю, що ви можете відповідати вище і нижче.
У цій частині об'єкту притулок можна ознайомитися з документацією WSDC та різними плакатами, які пояснюють, як поводитися в певній аварійній ситуації.
10.
Документація.
Плакати:
У документообічній частині передбачена схема експлуатації водопровідних і каналізційних систем.
Так як ми говоримо про технічну схему, поговоримо про технічну частину об’єкта.
Звичайно, це вентиляційна система, виділена до окремого приміщення.
Представлено у вигляді декількох ручних HPVs та (?) датчика тиску.
р.
17.00 р.
18 років
183354
19.00 р.
У околицях знаходиться сантехнічний блок і комора:
р.
21.
Також в об'єктах розташовані пожежні щити, де є різні засоби пожежогасіння.
, доб. 5
Навіть пісок має місце в об'єкті.
24.
Що стосується організаційного моменту, то є своєрідне місце для «голови»
1 999 р.
26.
На стінах є резервуари для питної води. Я не чекав, якщо це було там, але я маю на увазі, що є вода.
З іншого кінця тієї ж кімнати:
Документи
І стіл з запасними світильниками.
До речі, на фото однакові таблетки, які розміщені на поверхні навколо об'єктів.
Табличка для босів, де оселився мій втомлений партнер.
Але ця частина мене була досить цікава.
Право поруч з одним з виходів є стіл, на якому є коробка з батареями і вольтметром / амметром.
Р
Пакети:
Волтметр/амметр
Я не розумію своє призначення, особливо тут. Можливо, хтось хоче пояснити свою роль.
Запасні конструкції, в разі розбиття головного корпусу:
99 р.
І.Д. багато з них.
І прогулянку по дверима перед виходом.
8572579
Це його.
Джерело:
Одного хлопчика любили блукати в лісі. Він мав ходити поодинці, бо жив у скромному селі, де не було дітей, крім нього. Згадуючи історії про війну, що його дід сказав йому увечері, хлопчик обсесував з прагненням знайти щось зліва від тих часів Він не знав, не знав, як закрити його, щоб доторкнутися до історії і знайти себе не так багато великих просторів підземного притулку, спадкоємця.
38 зображень
Це роки. Хлопець виріс. Я вирішив пам'ятати свою молодь і знайшов себе на околиці лісу, де почалися стовпи могутньих дерев і почалися гасіння цивілізації. А зерно історії стала частинкою потужної цивілізації, яка, до речі, не часто.
Так сьогодні я збираюся поговорити про кілька операційних FSGO, які пропонуються для притулку людей, які знаходяться неподалік, маючи досить цікава форма - восьмикутник, і досить цікава історія - глибоко.
Звіт поєднує в собі два окремих укриття. Вони відрізняються тільки тим, що в першому - 3 основних кімнат, а в другому є 2, тому особливо в огляді не буде особливого акценту на кожному з об'єктів. І примітні для багатьох цікавих речей. Наприклад, в радіусі 100 метрів є ознаки, що вказують на напрямок укриття, і, як згадувалося раніше, інтер'єрні номери мають окалідерну форму.
Основні схеми внутрішнього приміщення ВСД:
Якщо ви попросите мені, як цей об'єкт пов'язаний з сюжетом хлопчика, я зверне увагу на те, що наземне будівництво об'єкта має досить старий тип, а розташування інтер'єрів відповідає сучасному дизайну укриття, це означає, що «інтер'єри» об'єкта оновлено з приходом «цивілізації» в цих областях? - травень.
Позбавляючи схиловий вхід і проходячи замок їїмоделі, ми знайдемо себе в такому приміщенні:
Це один з основних. Кожен з них відокремлюється цими проходами, розташованими на різних кінцях приміщення.
Деякі загартовані грилями, і деякі такі смішні форми з дерев'яними дверцятами.
До речі, в цьому відсіку об'єкта на стіні висить телефон, який повністю працює.
У всіх стандартних приміщеннях GO виділено окремий номер для відпочинку укриття.
Р
Я думаю, що ви можете відповідати вище і нижче.
У цій частині об'єкту притулок можна ознайомитися з документацією WSDC та різними плакатами, які пояснюють, як поводитися в певній аварійній ситуації.
10.
Документація.
Плакати:
У документообічній частині передбачена схема експлуатації водопровідних і каналізційних систем.
Так як ми говоримо про технічну схему, поговоримо про технічну частину об’єкта.
Звичайно, це вентиляційна система, виділена до окремого приміщення.
Представлено у вигляді декількох ручних HPVs та (?) датчика тиску.
р.
17.00 р.
18 років
183354
19.00 р.
У околицях знаходиться сантехнічний блок і комора:
р.
21.
Також в об'єктах розташовані пожежні щити, де є різні засоби пожежогасіння.
, доб. 5
Навіть пісок має місце в об'єкті.
24.
Що стосується організаційного моменту, то є своєрідне місце для «голови»
1 999 р.
26.
На стінах є резервуари для питної води. Я не чекав, якщо це було там, але я маю на увазі, що є вода.
З іншого кінця тієї ж кімнати:
Документи
І стіл з запасними світильниками.
До речі, на фото однакові таблетки, які розміщені на поверхні навколо об'єктів.
Табличка для босів, де оселився мій втомлений партнер.
Але ця частина мене була досить цікава.
Право поруч з одним з виходів є стіл, на якому є коробка з батареями і вольтметром / амметром.
Р
Пакети:
Волтметр/амметр
Я не розумію своє призначення, особливо тут. Можливо, хтось хоче пояснити свою роль.
Запасні конструкції, в разі розбиття головного корпусу:
99 р.
І.Д. багато з них.
І прогулянку по дверима перед виходом.
8572579
Це його.
Джерело: