Про нас

Головна
Коли Санта знаходиться на його пості, він займає 7-10 хвилин, щоб подолати розділ одного кілометра довжиною на виході з Бутово, коли він не є - чотири рази більше.

З ранку на будні дні на схилі біля виходу з Бутово на кільцевій дорозі - чорна Хайдай Санта-Фе. Власник автомобіля - 34-річний Дмитро Тарасов - це обов'язок на цьому місці, щоб допомогти Бутовці залишити область, уникаючи застою.

Перед тим як отримати за кермом, місцеві автомобілізатори перевіряють Яндекс-карту, якщо водій знає прізвисько Санта. Завдяки Дмитра, вони впораються з метою зменшення часу, витраченого на трафік чотири рази.

Дмитро паркує свій автомобіль на боці внутрішньої сторони МКАД.
Це неможливе для водіїв, які рухаються вздовж кільця, щоб приїхати вздовж цієї дороги, тим самим блокуючи рух тих, хто намагається залишити Бутов.
Він зробив це протягом шести місяців. «Зима зима, на боці дороги були вантажівки, і коли вони залишалися на весні, я зайняв своє місце», - сказав Тарасов.

Санта прибуває в його пост від 9 ранку, після прийняття його 3-річного сина до дитячого садка.
В той час як Дмитро знаходиться на бокових лініях, він читає повідомлення в мобільному додатку на Yandex-картах.
Серед них, як дружній, так і «Танк ти, Санта!» і сердитися: «Одно, дорожня дорога заблокована!» «Я порушую тих, хто порушує правила руху, щоб зберегти 10 секунд свого часу. Це егости, які не думають, що через них інші люди стрибають в трафікі за години, говорить Дмитро.
Періодично Дмитра виходить з автомобіля, він постійно торгує і просмоктує водіїв, залишаючи Бутов. Кожна 15 хвилин автомобіль намагається видалити вантажні автомобілі з автомагістралі. "Я скажу, що я зламав, поставив знак аварійної зупинки і це, - пояснив Санта.
Йдемо на миті близько години, а потім йде до Внуково-окружного району, де працює форель на будівельному майданчику.
Дмитра Тарасова з обов’язковою на будні дні на боці дороги на виході з Бутова до московського рингового шляху, щоб допомогти мешканцям району залишити, уникаючи застою

Останнім часом одна з драйверів на Яндекс-картах попросила Санта залишити свій номер телефону. Після цього рахунок Дмитра було поповнено 500 рублів, а потім з'явився повідомлення: «Санта, це у вигляді «завдяки тебе» для підлоги, щоб залишити Бутов». Я сподіваюсь, що інші драйвери були вдячні вам. й
Пізніше прибув ще один СМС: «Дякую від Hyundai Elantra 901», і Санта впало ще 100 рублів. Автор останнього звіту був 24-річний мешканець Бутов Михайло Пулман. Як я прокинувся, я відразу подивися на Яндекс-карти, якщо я бачу, що Санта стоїть, я поспішаю. Якщо це не так — то ніякого сенсу поспішати, все-таки застрягти на трафік і буде пізно працювати, — сказав Михайло. За його словами, за півгодини після Дмитра з'являється на боці дороги, корк повільно розчиняє. Коли Санта знаходиться на його пості, він займає 7-10 хвилин, щоб подолати розділ одного кілометра довжиною на виході з Бутово, коли він не є - чотири рази більше.

Тягман зазначив, що він лікує ініціативу Санта з повагою, але не планує стати партнером: «Це не брак вільного часу, тільки я не готовий для багатьох детракторів. й

Тим не менш, за словами Тарасова, є вже людина серед власників автомобілів, які замінюють його час від часу. Але чоловіки не згодні один одному або навіть знають один одному. «Це драйвер Mercedes. Якщо я бачу, що він стоячий, то ми обміняємось привітаннями і я ходжу на власний бізнес, Санта говорить.

«Тарасов – це гарна робота. Вітання від мене, говорить Сергій Каваєв, лідер Московської філії Федерації автостів Росії (ФАЗ). Але він сказав, що Дідські ризики отримують паркувальний квиток на боці дороги та вексель для виевакуації автомобіля. «Виправлення автомобіля все ще потрібно довести, але при великому бажанні поліцейські можуть це зробити», – попереджає Канаєв.
- Всі

Джерело: