Як будували ставку на дачі.

У цей маленький ставок був час, коли ми жили спокійно і були досить зміст. Живила 2 риби, німфея і купила нашу собаку, радіючи в ароматному мулі. Чи я бачив фотографії красивих, або мій голова був гарячим, або я втомився від різання газону ... Я мріяв про великий ставок. І все залишилося на рівні зітхань, але енергійні і вмілі друзі пообіцяли допомогти. Він був соромом відступати. Ви не працюєте. І ми пішли на голову в пригоду.
Є 47 фотографії. Я не знаю. Будь ласка, не ламайте)

Приблизним розташуванням і розпочати роботу.

Покупка декоративних каменів: корали

... і плитка для обробки

Ми пообіцяли повернути їх назад. І це водоспад переливний камінь. Він називається золотом.

р.

Ми придбали ПВХ плівку і приклеюємо її до «мовленості» для потоку. Він чекав на дні до того, як він нарешті «захопився». й

В той же час ми копаємо піт разом. Жорстка робота, як ми...

Тут можна побачити глибоку частину, де дуже важливо тримати кут стіни. Не варто бути негативним, інакше плівка буде ламатися під вагою води. І коли ви копали зсередини, дуже важко не захопити зайвий грунт. Скоро, так що секція не вичерпає «битку». Звичайно, ми викручуємо, а потім нам довелося переокремити його.

береги повинні бути ретельно перевірені, інакше вода буде переповнена в сторону під час дощів.

Виміряємо в різних частинах плювати.

р.

Моя дочка подобалася ідея дуже багато, вона побігла з лопаткою і кидається допомогти.

кішка досліджувала нові гори піску і землі)

Р

Собака тримала замовлення...

І ми викопуємо і викопуємо. Плювати готовий, тераси видно - неглибока вода, глибока і середня зона.

3610Р. 4200Р.

Альпійські гірки почали формувати по краях.

Дно котловану підкреслюється плівкою. Складки розташовуються...

І натискаємо їх камінням так, щоб вони не розсіювали.

р.

Тепер викреслюємо все геотекстильом, і пришиваємо надлишок в акуратну «драгу»

А потім почали найскладніші: дно і стіни котловану необхідно обклеїти каменем (згадайте плитку на початку видання?). На тканину клеїли і прикріпили до тканини.

Кілька шарів - і перерву до повного висихання, інакше все знизиться. Робота тривала і болючість.

Погода зіпсує, висить плівку так, щоб дощ не відірвав нашу роботу, а потім нам не доведеться стояти колінно-глибоким в воді. Для майбутнього - краще взяти армовані - наші не жили довго - зламали від вітру.

Часом довелося працювати в темряві. Потрібний легкий перевізник.

Габаритний зображення

Ті, хто не приклеїли, але були на пікапі - захоплювали нічні метелики

Вони встановили заплавний камінь.

297207

Справа була поступово...

... і трохи більше...

Не можна закривати його повністю з дощу. Я мав вирізати ...

У той же час тривала екскавація. У моряк майже готовий.

І другий, теж.

Почнемо зеленню...

Час відвалу. Виріжте краю плівки уздовж задуманого фентезі-лінії. Вони викопують бордюрну стрічку в зоні.

Змастити декоративним каменем...

Десь нарізаємо отвори в плівці і рослинних рослинах.

Потім посипаємо камінням.

(ЗВТ)

Залийте воду, заглушіть насос. Що сталося.

З іншого боку...

523292

І з тут... Не можна перенести загальний вигляд озера ...

Зона глибоких вод ...

На терасі...

р.

Ізолети...

Душа змивається дощом і зараз виглядає світліше.

Водоспад...

Горка

І тут ми плануємо зробити альтанку, але я розповість про цей наступний рік.

Дуже дякую. Останній загальний вигляд

Джерело: