8 зображень
Джерело
1,1 км Це пиво є смертельною зброєю в руках. Це може виглядати як звичайна пляшка пива. Але це може зробити вас мертвим. Або дуже п'яний. Що дуже багато те ж саме.
2,2 км Назва "Армагеддон" не випадково - це найсильніше пиво в світі. З 65 відсотків спирту значно сильніше, ніж віскі або бренді, і 16 разів більш потужні, ніж стандартний лагер.
р.
3. У А як і деякі інші відомі новинки (наприклад, марш бар), це подарунок всім людям світу з Шотландії.
Незважаючи на те, що «вплив» не є правим словом: якщо ви купуєте цей вбивчий ляпас в магазині, ви обстріляєте близько $100 для нього.
р.
4. Вінсент Графф, кореспондент на Dailymail, вирішив зустрітися з виробником Armageddon і спробувати напій. Тоді приходить історія Вінсента.
5. Умань "Хто, спробуйте це", - каже молодий підприємець, пивовар Льюїс Шаньд. - Я думаю, що ви дивилися.
Габаритний зображення
6. Жнівень Бажаю, але я не шукаю його на всіх. Я трохи хлопчика мами, коли мова йде про важке пиття. Хоча я люблю пиво і вино, я тримаю від міцних напоїв, які заселяють мене своєю фіерією природи.
Як я піти, якщо віскі має лише 40 відсотків спирту, і це пиво все 65, що залишилося моєї горлі після першого ковпача?
Я беру велику, сміливу шип.
7. Про нас На мій сюрприз, все пройшло досить гладко. Не можна навіть підказка про твердість, яку горілка або текіла дарують. Так, "Армагеддон" досить гіркий - Я віддаю перевагу більш м'яким пивом, але навіть в цьому сенсі він не відходить від масштабів. Не тільки те, що є досить приємні солодкі ноти в центрі і назад мого мови.
Я насолоджуюся прийомом другого sip. Ви знаєте. І третій і четвертий... Просто так буває, що у мене є пусте скло в руках. Зачекайте кілька секунд. Я думаю, що краще зупинитися до горизонту.
Я запитав Шаньд, чому він вирішив заварити пиво так потужним? Що про те, що Scots споживає 20 відсотків більше спирту (22.8 одиниці на тиждень) ніж англійські та слов'янські області?
Ідея була проста, каже він. Своїм шанувальникам компанії Brewmeister був успішним у створенні регулярних бджіл - смачного 4 відсотків легкого пива, наприклад - але бажали спробувати щось більш привабливим.
8. У Шаньд не є першим пивоваром, щоб заварити найсвіжіші пиво світу. По суті, на цьому ринку вже багато років з'явилася ліва битва.
«Ми не хочемо просто створити інший запис, але робимо щось цікаве для людей. й
Хоча бізнес Brewmeister є крихітним - Шаньд має велику роботу в банку, але він вже отримав замовлення з Австралії, Швеції, Америки і, звичайно, Лондона.
Всі
Джерело: