Микротер'єр - головне не заплутати його з мочалкою

Найменша собака в світі.

На пологах Макія зважалася тільки 45 грам і її власник Анна Поль з Польщі непевно, що цуценя вижити.
3 фото через goodnewsanimal

«Це диво, що така дитина збереглася, – каже Анна, «Коли вона породжувала, я на першому блоці Макія за шматочок плаценти і про те, щоб відкинути її, коли раптом він почав рухатися і вичавити. й

р.

Упродовж трьох місяців Макія отримала дуже мало ваги і тепер зважує 92 грам (3,5 унцій).

У перші кілька тижнів з'явилася гірша. Я мав дивитися свій день і ніч і годувати її трохи кожні півгодини. Я навіть не збираюсь від роботи.

р.

Згідно з ветеринарами, Macy навряд чи виростає будь-який більший, а сестра Macy вже тричі її розмір. Як Анна Павло визнає, що вона змушена тримати цуценя в спеціальному клітку, коли вона не навколо, тому що вона боїться, що щось станеться до неї в разі відсутності господині і хтось випадково настає на неї.

Вона дуже хороший, але ви повинні бути на вашому охороні весь час і дивитися де ви крок, інакше ви можете просто подрібнити її.

Згідно з правилами Книги рекордів, собака повинна бути не менше одного року. Поточний рекордний тримач в цій категорії є Chihua Boo Boo Boo.

Джерело: