Запущена яхта Штева

Запущено трохи більше року після смерті Steve Jobs, співзасновник яхт Американської корпорації Apple. Церемонія, яка відбулася в останній неділю в голландському місті Алсмер, була в гостях у гуртожитку Святих робіт Лорен (Laurene Powell Jobs) з дітьми, а також працівниками, які займалися будівництвом цього незвичайного човна.

Вперше про будівництво яхти стало відомо з біографії сучасних робочих місць, написаних Walter Isaacson (Walter Isaacson). Ведуться роботи з відомим французьким промисловим дизайнером Філіпом Старком. Корпус судна повністю виконаний з алюмінію, а його довжина становить 80 метрів. Всередині судна знаходиться сім 27-дюймовий iMac, завдяки яким управління яхтою. Суд був названий після римських богів любові і краси, Венери.

Додано до [mergetime]1351526066[/mergetime]
Сам яхта виглядає практично подібно до того, як Walter Isaacson описав її в біографії робочих місць: мінімалістичний і простий дизайн, прямі лінії і вікна з великим склом. Навіть після того, як Feadship почав будувати корабель, Steve Jobs продовжували робити власні налаштування дизайну. Я знаю, що я можу вмирати і залишити Лорен напівзбудовану яхту. Але я повинен тримати роботу над ним. Інакше, це буде прийом, який я незабаром пройде, сказав Steve Jobs.

Працівники, які працювали над створенням яхти Венери, отримали від сімейства робочих місць пам'ятні подарунки у вигляді iPod шюфле-плеєрів з ім'ям судна, що грають, а також лист подяки "для важкої праці і майстерності". й

Джерело: