53-річна Надія Дударенко присвячив своє життя дітям.

У школі почалися проблеми жінки.

53-річна Надія Дударенко присвятила своє життя дітям. Вона підняла чотири своїх дітей, і 8 років тому вона прийнята двома дітьми і прийнята ще п'ять. Надія Дударенко має власний будинок у міському селі Парічі, проживає в середньому достатку - дітям нічого не потрібно. Дітям використовувався для розгляду Недежди своєї матері і були дуже стурбовані, якщо вона раптом залишається десь.

4 фотографії та текст через

Р

Сім'я Дуденко була розглянута зразком - вона була показана на телеканалі Гомель, оцінила сусіди. Рада Президента дала йому лише позитивні характеристики. Але тільки до тих пір, поки вона почала боротьбу з місцевим урядом.

Одного разу привітали дітей, другого класу Егора, приїхали додому з школи і сказали, що він ще не зійде.

«Зима зима, Егор повернувся з школи і сказав, що я збитий щодня вчителям для «классного» почерку,» Надія Дуденко розповіла чартер97.org.

Згідно з матір'ю, фізична покарання є спільною практикою в школі:

«Цей педагог Томара Радевич. Вона б'є перших сортів протягом цілого року, а потім йде до її шовку. Це її техніка. Я придумав, що діти підкреслюють, вони так щасливі піти в школу. Повернулася до місцевої голови освіти Людмила Величко – у відповідь, я називався «на килимі» і так як вони могли хатизуватися. Я не хочу захистити дитину. й

Після скарги про школу Надія Дуденко розпочалася проблема:

«Я тримала дітей в домашніх умовах за 4 дні до моменту передачі їм в інший клас. Після цього почався блід. Я мав 4 чеки на тиждень. Ми проходимо біля будинку в брудних туфлі, копаючи в особисті речі. Я можу відкрити холодильник, шафа, показати їм те, що вони хочуть бачити. Але хто дав їм право бути Цей булінг прослужив більше року. Вони почали шукати бруду на мене, але вони нічого не знайшли. Потім побивають мене і кладуть на дошку шаму. У нас невелике село 2000 мешканців. й

Після цього жінка зверталася до посадових осіб Гомель:

«Ми маємо взаємну гарантію тут. Я вважаю, що мій обов'язок захистити інтереси прийнятих дітей. Я жити законом. Холодильні холодильники повні, діти подаються і поклеюються. Ми любимо один одного божевільним. Я звернувся до Гомельського відділення - шість місяців тому, щоб вийти і сортувати його, жінка згадує.

З'явився і пропсував прийнятий матері:

«8 людей прибули. Прокуратура, завідувач кафедри освіти Людмила Величко, районний офіцер, пожежогасник, інспектор захисту дитини, методолог та ін. Ви думаєте, що вони були турботами і залученими? У присутності дітей звинуватили мене з усіх смертних гріхів. Ведуться навколо будинку і зробив позов – ви п'яте алкоголь? Але вони знають дуже добре, що я був протестований від голови до пальця, спиртні напої не даються дітям. Я не пишу. Тоді вони просять, «Чи ви захочете?» Але ми не маємо ніяких чоловіків. Я 53 роки, я батько. Моє особисте життя залишилося позаду і я присвятив себе дітям.

Прийнято п'ять сім прийнятих дітей. Визначені діти залишають позаду, і законно вони не легко підібрати:

«Увімкнено, що діти не збиті. Незважаючи на те, що поліцейський, який інтерв'ю з дітьми сказав, що він вірив дітям, які вони б'ють. А 29 жовтня комісія з поліцейською суперечить без попередження та заявляє, що ми приїхали до забору дітей. Я сказав, що ви божевільні? Щоб взяти дітей, вам потрібна причина! Вони показали рішення виконавчого комітету - говорить, що місцева голова освіти просить мене припинити контракт на виховання дітей. Хоча у мене є контракт до 2017 року. І розірвати його, потрібно хороші причини. Ми не маємо ніяких несанітарних умов в нашому будинку, діти не порушують, вони не позбавлені нічого. й

«Як я прочитав рішення, вони приймали дошкільний дитину з ліжка. Решта виведена з школи. 10 жовтня в Виконавчому комітеті було прийнято рішення взяти дітей, і ніхто не назвав мене на цю зустріч, ніхто не попередив мене про що-небудь. Покарати мене. О, ти не мовчить, ми беремо дітей. Надія Дударенко загрожувала цим,

Діти страждають від цієї ситуації, прийнятий мама обов'язково:

«Я похилий на несправедливості дітей, що святий мені. На сьогоднішній день я в зламаному троху. Але я не віддаю, буду боротися за дітей. Що відбулося кримінальне право. Влада хоче показати, що я нікому. Але діти страждають більшістю. й

Надія Дударенко, формальна причина забору дітей, що не ходила на семінар з виховання батьків:

Я звернувся до голови районного виконавчого комітету з проханням пояснити причину, чому мої діти були взяті з мене - він не міг. Про те, що діти були прийняті на підставі несправжнього лікування. Вони називають це несвідомо, що я не відвідував навчальні курси 45 кілометрів від села. Я мав 7 дітей, половина яких пішли в школу. У мене є хороший досвід батьківства. Я можу навчити ці курси і поділитися досвідом. І вони хочуть навчатися 27-річні дівчатам без життєвого досвіду, як підняти дітей. Це смішно.

До того, як жінка оголосила про бджільництво дітей, її сім'я була названа зразком, згадує Надія Дударенко:

«Що я приніс питання бджільництва дітей у школі, не було ніяких скарг або коментарів проти мене. Навпаки вони похвалилися, вони сказали тільки хороші речі. На Гомельському телебаченні ми покажемо два рази. Сусіди можуть підтвердити, що я дійсно присвятив себе дітям. й

«Нові діти можуть бути розбиті. Уявіть, що вони були в домашніх умовах, в'ялені, одягалися, всі іграшки мали. Я не кинувся, поки я дав йому бук. Якщо вони пізнали, то вони знаходилися, що матір їх зійшов. І тепер вони надіслали в центр затримання, де вони охороняються. Я хочу, щоб вони знали, що їх мама не відмовляється від них, я візьме їх звідти, говорить Надія Дуденко.

03 мар

04 мар Останній.

Джерело: