1-й
28 на пилці, молотка і викрутка.
Фото невелика і без деталей. Бо я був будинок. І я, звичайно, не думаю, що я помітив його на YAP. Ви бачите, зміни часу. й
Вони дали нам ці 6 соток, в '80. Ну, як залишатися, перше, що з'являється на ділянці є господиня. Вона зараз 31 років (відповідає минулого року). На стовпах, на яких вона була зведена ще довго і вона вже стояв на землі. Я вирішив піднімати його навесні. Але це не було. У ході роботи виявилося, що відстави, на яких підлога розташована вже зрощена і при підйомі господаря піднялися, а підлога залишалася на землі. ) Без загибель, ради (у особі мене, дружини і батька) вирішили побудувати. Тим не менш, після того, як ці збурення, господар став досить поганою. Павло лебедів і покочений на її правій стороні.
2,2 км
Після консалтингу, плену, залишаючи мене самостійно на гордості.
Я взяв молоток і кріплення.
й 3. У
4. У
Робота в повному гойдалці.
5 хв
Війна війна і обід в розкладі. Так як будинок, в поєднанні, як і раніше подається кухня. Потім доводилося, за деякий час перенести їжу до свіжого повітря.
6 хв
Помідори, огірки, паті і коньяки )
р.
7 хв
Велика, містка стіна Китаю.
8. У
Будинок перетворився в пучок дощок і балок. Вони були корисні для мене під час будівництва.
р.
9. Навігація
Не ламається!
Починався вранці. Я закінчився ніч. На наступний день спалюється сміття.
10 хв
Почати.
Будівництво зайшло 1,5 місяці (з виїздами в місто, кілька разів). З того, як він побудував один, не було помічників. Мій дав 75 років. Так, і не дозволяв йому на будівельну ділянку, травматичний ще. Моя дружина - дружина, яка була зайнята з готелем.
Виготовлені піщані подушки. Поставте блоки, встановіть горизонт.
Я не робив ніяких нудних фундаментів, не було бажання або фінанси. Структура не важка. Якщо щось йде або скоса, навесні, не складно докнути і рівень. Пришийте 6 тонн (700p) джек піднімається одна сторона, цього літа, вирівнюючи один край.
Р
11.
12.
Навігація Коробка готова 4х3. Висота стелі 230.
Нижня смуга - брус 100х150. Вертикальний і верхній 100х100. Між собою, замки вирізів і звичайних металевих куточків 60х60, фіксовані.
р.
13 хв
Далі знаходиться дах.
Металева плитка ще в домашніх умовах. Ми взяли його з резервом. Ми знаємо, що ми збираємося будувати кухню.
Плитка зліва повільно усаджує. Все, що можна вставити в конструкцію, пропилений, набивається, налаштовується.
14.
Павло.
Попередження, забивається оргаліт. Потім піна 100 мм товста. Над дошкою 20мм.
Габаритний зображення
15.00 р.
Хтось, як це, як ебать ... і мене, з jigsaw, викрутка і всі інші інструменти )
16 мар
Собаки пропускають вас. Побудувати мене як п'яту ногу собаки.
17.00 р.
І КотоКрот, сидячи в отворі і жовчі на корені.
18 років
Двері та вікно є фактично балконним блоком з квартири.
На балконі встановлено утеплення вікон. Що ще не потрібно. Тепер балкон є продовженням кімнати. Я довів до котеджу, розділивши його на дві частини. До речі, хто знає, в балконних дверях, дно не скло, але дерево. Тепер, коли вона ще стоялася в квартирі, витягнувши дерево і кладемо в скло. Більше світла. Це більш красиво, ніж це.
На підлогу знаходяться червоні, пофарбовані кути. Це ковзана. Я зробив це себе (повторний, розписний) як нові витрати 250 рублів. Я повинен мати 6. Товстушки заплутані. Мінуси не погіршилися.
19.00 р.
Павло готовий. Я поклав ламінат на ньому в кінці.
20.
Усередині.
60мм піна на стінах. Потім 3 мм утеплення. Далі панелі. Наступна картина показує одну з панелей. Кухня ділиться на три частини. Де знаходиться пральня, посуд і все, плиткова панель. Де знаходиться шафа інструментів, цегляна плитка. Все інше - дерев'яні панелі.
21.
На стелі оргалітна піна 60 мм і зверху картонна лити для теплоти.
22.
І в кінці вийшов так. Покрівля на ганку, виготовлений з прозорого полікарбонату. Більше світла. А потім з'явилася друга дверцята. І є одне скло, як це.
Осінь Тест виявлений: На вулиці, від 0 в день до -5 вночі, в приміщенні, з робочим нагрівачем, потужністю 700 Вт (авто на / off). 17-20 градусів. Припустимо, що ніхто не живе там взимку.
Всі витрати будівництва близько 25 тис. руб., 1,5 місяців, одна пробурена і одна ріжуча пальці. Запечена, на потужній лампі, вручну.
23.
Клієнти задоволені.
89315629
24.
Дружина, яка попросила приховати її обличчя, є сором'язливою. Це наша осінь.
25.
І це намет, який мені довелося перемістити кухню на останнє літо, коли він був побудований.
Це трохи смугастий, гріт, це час, щоб побудувати щось більш бетон для мене. Я збираюся виростити і опустити тут для цієї бабусі. Він дуже любить підніматися вище.
26.
Він повинен виростити і побудувати новий намет цього року.
27.
28.
Все. Дуже дякую.
Щасливі п'ятниця і три вихідні!
Джерело: