GAI перетворила людей

Я читаю цей пост тут сьогодні і вирішив розмістити його тут. Цікаво і креативно:
Ось 18 фото і 1 відео.

Ось що говорять:
Увечері, Мінськ GAI провів незвичайну акцію. Співробітники ДАП запропонували автомобілістам випробувати те, що вона повинна бути в перевороті автомобіля. Обов'язкові умови для участі були добре здоровими і закріпленими ременями. У Міністерстві надзвичайних ситуацій передбачений тренажер на базі Volkswagen Passat B5. Таким чином, інспектори бажали показати мешканцям Мінська, з одного боку, що людина, яка потрапила в аварію з перевертаючим почуттям, а з іншого боку, як важливо завжди закріпити.

другий

третій

четвертий

р.

п'ятий

6 хв

Ведуться, що майже ніколи не буває в житті. Але навіть при цій швидкості обертання, так як самі власники автомобілів сказали, це було досить страшно. Деякі високорослі люди ремінь не зберігають від дотику елементів кабіни. Кожна з них може коштувати людину свого життя. Згідно з ДАІ, перенаправлення ДТП відбувається найчастіше через високу швидкість руху, а також після польоту в кисть. Кількість останніх збільшується з приходом зими: в умовах льоду стає складніше тримати машину на трасі.

Сьомий фото

8 хв

вся в соку

тюрма

одинадцять

12 хв

р.

зрілі

р.

14-й (повний чоловік)

П'ятниця

16 (Я думаю, що це було весело в машині)

сьомий

останні 18 (test stuntman)

Додано до [mergetime]1351883315[/mergetime]
І насправді відео про те, що йде.

Додано до [mergetime]1351883335[/mergetime]
Я зробив.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное