433
Кокосовий будинок
Я знайшов, що кокосові оболонки ідеально підходять для цих цілей. Не гниться в воді і не видає ніяких неприємностей, має високу щільність і відразу мийки.
10 зображень
1,1 км Ми беремо кокос в магазині (неважливо)
2,2 км Далі вам потрібна металева ножіва. З його допомогою ретельно відпилюється нижня частина горіха
3. У Ось що відбувається (кокос дуже свіжі)
4. У Потім з гострим ножем починається акуратно, відрізаємо від горіха м'якоть.
5. Умань Що таке. М'якоть легко відокремлюється від оболонки.
6. Жнівень Так всі м'якоть знімають. Ви можете запустити наступну операцію.
7. Про нас Вхід може бути реалізований в будь-якому варіанті - пиля квадрата, трикутника, арки і т.д. для чого достатньо фантазії.
8. У Я вирішив зробити вхід у вигляді круглого отвору за допомогою кільцевої пилки.
р.
9. Навігація Що сталося в кінці. Каюта готовий до використання. Досить просто вимити водою - не замочувати, не кип'ятити сіллю і т.д.
10. Жителі здаються щасливими.
Всі
Джерело:
10 зображень
1,1 км Ми беремо кокос в магазині (неважливо)
2,2 км Далі вам потрібна металева ножіва. З його допомогою ретельно відпилюється нижня частина горіха
3. У Ось що відбувається (кокос дуже свіжі)
4. У Потім з гострим ножем починається акуратно, відрізаємо від горіха м'якоть.
5. Умань Що таке. М'якоть легко відокремлюється від оболонки.
6. Жнівень Так всі м'якоть знімають. Ви можете запустити наступну операцію.
7. Про нас Вхід може бути реалізований в будь-якому варіанті - пиля квадрата, трикутника, арки і т.д. для чого достатньо фантазії.
8. У Я вирішив зробити вхід у вигляді круглого отвору за допомогою кільцевої пилки.
р.
9. Навігація Що сталося в кінці. Каюта готовий до використання. Досить просто вимити водою - не замочувати, не кип'ятити сіллю і т.д.
10. Жителі здаються щасливими.
Всі
Джерело: