Проживання

Коли він потрапив, Іван Антонович сидить на веранді, їсти свіжий бункер з чайом з самовару. Спочатку давній бухгалтер думав, що нувро багатий сусід мав супутникову антену, знизивши його дах. Але після теплого самовару раптово випаровується прямо на столі, перетворюючи в металеву пару, Іван Антонович зрозумів, що випадок запалюється як атомна зброя. Все буде чудовою, але в останні хвилини Стара людина раптом стала настільки щасливою, що звіт за третій квартал не доведеться проходити.

Іван Антонович прокинув на обпалений грунт. Він не відчував руки або ноги. Навіть звук став дещо приглушеним. Все, що залишається одного венозного джентльмена - живий погляд на нерв. Це око думав, відчував як людину, так і навіть мав потребу. Я був спрагою. Око Антоновича ще не розуміла, але, тим не менш, нестерпно збивається на пудвічі від випромінювання.

А потім побачив щось: щоб зустріти його, до того ж пудли кинувся удар. Звичайний чоловічий секс курча. Ну, як звичайний - живий і оригінальний, який не міг здивувати. Виражаюча істота з незліченною швидкістю зробила її шлях через бур'яни до життєздатної вологи.

Досягнувши на водопровідний отвір, Іван Антонович чекав незвичайного гостя і, зв'язуючи як промокод, попросив члена про його національність і пристрасть. І ебать, я отримую його. Як дикий африканський слон, він розкочував його стовбур і сказав:

- Ванья, ви великий ситач, це мене - Колянь, ваш сусід.

Іван Антонович завжди витіснив свого сусіда, з так званої «нової росіяни». І було те, що він назвав його безболісним ударом. Але. Щоб поломитися в небезпекі раптово зарекомендував пророк, не вдалося уявити навіть у найвибагливіших кошмарах. І раптом Стара Ока стала таким чином, що деякі з них потурбували до нього, інтелекту фортеця, що він швидко зв'язався з ним у відповідь на найбільш монстровські образи чули під час важкого життя.

Здавалося, пеніс серйозно дивує і навіть радує таким багатим знанням тихого бухгалтера. Так він був набагато тихіше, як якщо апологізація, кажучи:

- Приїхати. Добре, не відступає. Я був шокований. Що ми робимо зараз? Ви око, я в цілому, Бог пробачив мене... trouser змія. Як отримати на ньому? Що відбулося?

Іван Антонович не розумів, що сталося. ядерний вибух, очевидно, зберігали частинки електричних імпульсів мозку в тих частинах тіла, які були найбільш залучені в час смерті всього тіла. Стара людина в часи чаю займався розслабленим збором природної краси. Який Колян зробив це в той момент був чітким і без думки. Іван Антонович спробував роз’яснити супутньому сусіду-члену всіх чумалень ситуації.

- Fuck !!! - Hui-Kolyan збитий тероризований. - Де Анжела? На столі, коли це сталося.

Погане почуття дивного холодного стрибка всередині вихрового тіла Івана Антоновича.

С ***

Анжела була голодним. У гострих стрибках вона переміщається уздовж приглушеної поверхні планети. Вона запашна їжа. Їжа була дуже близькою. Трохи більше. Умм. Цей солодкий момент поглинання. Смачний. Два черв'яки. Один - молодий і пружний - найсмачніша. Другий ще схожий желе з твердими сенильними променями. Ніщо. З першого разу це дрібно.

С ***

Око йде на кліщ. Не можна уявити більш фантастичну картину. Якщо тільки одна річ. На даний момент, коли Іван Антонович боляче з'ясував, де пішов Анжела - недбала жінка з наступної вулиці, величезна вагіна з життєздатною грою, атакована десь вище. Стара людина вбиралася миттєво, навіть не встигаючи зрозуміти, що сталося, а потім Колянь був з'їден, який навіть змащений при такому безглуздому смерті.

С ***

Анжела стрибала з капелюшної дачної ділянки. Вона знала, щоб переїхати в місто. Є багато солодких деталей. І в місцевому університеті можна їсти знезараження мозку. Вона стрибала і стрибала, закриваючи більше і більше жертв з єдиною частиною тіла.

Анус Астронаут Камінь зірвав на мертвій планеті з коричневим оком і думкою, «Чого відчувається, як весь світ покритий кицька». І тільки манні зірки сміхалися спокійно в холодній доступі.

浜у 涓 蹇

Джерело: