454
Будівництво
Добрий вечір, дорогі Япси! Я хочу спробувати створити тему з моїм будівництвом. Ви бачите, мій досвід буде інформативним для когось.
Ось буде 32 фото з описом.
На першому фото будинок не дуже старий і не дуже хороший.
Я вирішив побудувати його трохи.
Давайте!
Покрівля було видалено досить швидко, тільки 2 дні.
Це гарна річ води, але вона протікає в будь-який час.
Я кладаю стовпчики для розширення верхнього поверху і розкочуємо ручку. подальша заливка.
У цей час погода погана.
Як кажуть, перший блок власника.
Продаємо стіни. матеріал крутий! легко зібрати його. як Лего. день залити 2 ряди без процідування.
в розділі. заливають бетон з керамзитом для полегшення конструкції.
Він застудить цей час!
Зима в січні розпочалася! -20 кв.м. Єдине, що нам довелося постійно кинути сніг з даху, а також витягувати відро води як зверху, так і з внутрішнього будинку.
Р
Я дивився на дерев'яні стелі в Інтернеті. Я вирішив подумати про те ж саме. не поганий. погода була кращою. і настрій були кричущими ВСЕ в бою!
Я приніс газовий блок, мені довелося перевозити на 160 км, тому я відправив вантажний автомобіль. в результаті я потрапив на блок. вона була вигнутою і косою. через це, пізніше його штукатурка. на парі отримав 50 штук.
Я виклав стіни на другий раз в моєму житті, але це здавалося нормальним.
Отримати наступний поверх!
Було прийнято рішення зробити дах мансардом, тому відстеживши наш край за ціною роботи, він найняв команду покрівельників.
Побічний погляд. Покрівля пішли.
Ще один поверх практично готовий.
, Україна
Перегляд системи перекриття зсередини.
Він отримав певну ізоляцію.
Вони покривають дах. Я вирішив металевий газон.
Перші і підстави також ізольовані з піною і почали робити гомілки.
через брак часу (літнього на носі), було прийнято рішення найняти бригаду баркерів Узбека!
Баркер продовжується!
70962 500 р.
Я хотів бути темним, але це було дуже дорого.
всередині вирішили не турбувати і вклеїти шпалери. за пару сезонів досить, і там я почервоний.
Вид на номер.
види
990 Р
види
санвузлів у всіх кімнатах і всіх різних кімнатах, але для чіткості приймали картину одного.
Я побудував їдальню в дворі, і це бар) вже восени. все працює. влітку все виглядає круто і переповнено.
р.
тимчасова сходи на другий і наступний поверх. думав і пофарбував його на півгодини. вбудована в 4 дні. бояться очі великі.
Ми відвертаємо чай баранини і даємо торт!
Але по суті, ячмінь був поставлений для Узбеків.
Всі добрих хлопців. Ліворуч з осями не є Узбеком, але мій вірменський друг Саркіс.
р.
На фото було взято з останнього поверху.
8887718 кв.м.
Наш пляж 1.5 км і ви майже в рай
Додано до [mergetime]1352136467[/mergetime]
Я зробив це!
Дякуємо всім за прослуховування!
Якщо щось цікаве, запитайте мене з задоволенням.
Джерело:
Ось буде 32 фото з описом.
На першому фото будинок не дуже старий і не дуже хороший.
Я вирішив побудувати його трохи.
Давайте!
Покрівля було видалено досить швидко, тільки 2 дні.
Це гарна річ води, але вона протікає в будь-який час.
Я кладаю стовпчики для розширення верхнього поверху і розкочуємо ручку. подальша заливка.
У цей час погода погана.
Як кажуть, перший блок власника.
Продаємо стіни. матеріал крутий! легко зібрати його. як Лего. день залити 2 ряди без процідування.
в розділі. заливають бетон з керамзитом для полегшення конструкції.
Він застудить цей час!
Зима в січні розпочалася! -20 кв.м. Єдине, що нам довелося постійно кинути сніг з даху, а також витягувати відро води як зверху, так і з внутрішнього будинку.
Р
Я дивився на дерев'яні стелі в Інтернеті. Я вирішив подумати про те ж саме. не поганий. погода була кращою. і настрій були кричущими ВСЕ в бою!
Я приніс газовий блок, мені довелося перевозити на 160 км, тому я відправив вантажний автомобіль. в результаті я потрапив на блок. вона була вигнутою і косою. через це, пізніше його штукатурка. на парі отримав 50 штук.
Я виклав стіни на другий раз в моєму житті, але це здавалося нормальним.
Отримати наступний поверх!
Було прийнято рішення зробити дах мансардом, тому відстеживши наш край за ціною роботи, він найняв команду покрівельників.
Побічний погляд. Покрівля пішли.
Ще один поверх практично готовий.
, Україна
Перегляд системи перекриття зсередини.
Він отримав певну ізоляцію.
Вони покривають дах. Я вирішив металевий газон.
Перші і підстави також ізольовані з піною і почали робити гомілки.
через брак часу (літнього на носі), було прийнято рішення найняти бригаду баркерів Узбека!
Баркер продовжується!
70962 500 р.
Я хотів бути темним, але це було дуже дорого.
всередині вирішили не турбувати і вклеїти шпалери. за пару сезонів досить, і там я почервоний.
Вид на номер.
види
990 Р
види
санвузлів у всіх кімнатах і всіх різних кімнатах, але для чіткості приймали картину одного.
Я побудував їдальню в дворі, і це бар) вже восени. все працює. влітку все виглядає круто і переповнено.
р.
тимчасова сходи на другий і наступний поверх. думав і пофарбував його на півгодини. вбудована в 4 дні. бояться очі великі.
Ми відвертаємо чай баранини і даємо торт!
Але по суті, ячмінь був поставлений для Узбеків.
Всі добрих хлопців. Ліворуч з осями не є Узбеком, але мій вірменський друг Саркіс.
р.
На фото було взято з останнього поверху.
8887718 кв.м.
Наш пляж 1.5 км і ви майже в рай
Додано до [mergetime]1352136467[/mergetime]
Я зробив це!
Дякуємо всім за прослуховування!
Якщо щось цікаве, запитайте мене з задоволенням.
Джерело: