Кінець смертної фабрики

Зареєструватися

У результаті удару антраком повітряним силам і наземною роботою була зруйнована бойова база, де пройшли бойові бомбардувальники, в тому числі для терористичних нападів на території республік Північної Осетії та Інгушеції. Раніше знищили 17 бандитів.

Не продемонструйте деталі цієї операції. І я не буду. Не знаю, як він був готовий і проведений. Це був такий рівень секретності, що він прийшов як сюрприз до офіцерів ФСБ в Республіці Інгушея. Кілька людей дізналися про це, вони також планують і провели операцію, не відхиляючи зайвих деталей до підлеглих.

Вони кажуть, що вони здавалося б, полювання на Дока Умаров, кажуть, що вони здавалося б, чекати більше бандітів, щоб зібрати на підставі. Вони говорять... Але точну інформацію належить підрозділам. Я не один з них. Я можу розповісти про наслідки.

Як виявилося, вона була спеціалізованою основою. Проведено лікування та тренінги Суїциду. Не було легко подрібнити цей гнізд - підставу було організовано в такому місці і так закріпили, що це займе довгий час, щоб бурити його. А потім хтось заряджав напевно сказав, чому буря? Поверніть бомбу на них. Він може сказати, що така підстава не буде легко бомбардувати. Непросто? Дійсно? й

На підставі скидається бомба вагою 3 тонн (згідно 4 тонн)
Судячи воронку, безпечно сказати, що тон не був самостійним.

І це біля воронку. Дерева впала і зламалися вибуховою хвилею.

Для бандитів дуже важлива підстава. Вони побудували і зміцнили його з очікуванням, що вони будуть жити тут щасливо коли-небудь після.

(доб. 3)

Тепер все, що залишається руїнами.

Питна плита збереглася, але в ній немає одного.

Шлях до бази не є трасою:

Тепер в своєму місці є великий сміття.

р.

Оперні та слідчі кравці на ньому, збір зброї, боєприпасів, вибухових речовин і все, що допоможе виявити акомпапси.

, Україна

Довгий час. Техніки і люди біля крайньої точки, які можна досягнути весняною грязею, були безглуздими, і вони довгий час стояв.

Хто зацікавить тут корпси членів гендерів, ліквідованих під час цієї спеціальної операції

Дуже дякую!

Джерело: