Це дивне місце в Камчатці.

У своїй голові довго і міцно застрягти ідею відвідати це місце культу. І так, в цьому Санкт-Петербурзі візит я зрозумів цю ідею. І звернув мене з приводу, і спогади про юнацтво, коли серед шанувальників Віктора відвідали безліч концертів, в тому числі останні в Москві, а також бажання зануритися в цю атмосферу.
До Котельної Камчатки від станції метро Спортивний новігатор приніс нам близько 7 хвилин.
олов

І, при підході бажаного дому всі оточення перевірили справжню національну любов до Віктора.

Виготовлені вентиляторами.

4. У

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас Сам клуб розташований у колишньому котельному приміщенні, де такі культові особистості, як Віктор Цойя та Олександр Башлачев, колись працював стокерами.
І ось вхід в клуб, розташований в крихітному підвалі.

8. У Поблизу входу є меморіальна дошка, встановлена вентиляторами.

р.

9. Навігація Вхід до Камчатки не заборонений.

Періодично проводяться концерти в клубі, для яких вже потрібні квитки.

10. Просто в цій маленькій, але емоційній сцені.

6668318р.

11. У клубі ви можете пити чудовий Васильеостровський пиво, купити пам'ятні магніти та інші сувеніри. Це просто закуска може бути тільки чіпси і тріщини. (Прийми досить високі, але це не було життєздатності, тому що ентузієнти вклали достатню роботу в цьому клубі.)

12. І будучи в клубі супроводжується записами Віктора Царя, відтвореного цим блоком.

13.00 р. Кожен міліметр присвячений легендарній зірці.
Ось гітара Віктора 12-string.

14. Шукаю колекцію дисків, касетів і записів, пам'ятаю, що деякі з них збереглися у мене.

15.00 р. Авторка, що запам'ятовує пальцями Віктора та вірші.

16.00 р. Нагороди

17.00 р.

18 років Фотографи

р.

19.00 р. Тут йде піч. (Guitar shovel, відповідно до тих, хто сидить в клубі, представлений вентиляторами)

20. Термоси, з якими Чоі пішли на пиво, яке, згідно з планами клубу, має скоринка з трьох причин.

Зніміть там, проте, можна тільки на лавці для розписного столу.

22. Прихильник залу невеликий номер, так званий "сандвіч" (або вогненний номер), екскурсія якого відповідає всьому стилю клубу.

23. У вікні цієї кімнати можна побачити тільки ноги, що проходять цей об'єкт.

Ваші враження від виїзду в спеціальному журналі

25. Шукаю цей самий журнал, я знайшов в ньому не тільки записи, але і малюнки.

Незважаючи на денний час, у клубі взяли участь гості, а, досить різні віки і, слухаючи їх зовнішній вигляд, соціальний статус. Я помітив чоловіка з жінкою протягом 60 років, жінка з 40 років з сином початкового шкільного віку (і, хлопчик просить все про Царю), кампанію явних важкох робіт (який приїхав з Ростова, згідно з ними) і т.д.

В цілому візит був задоволений і, придбавши пам'ятний магніт.

Оздоблений.

р.

Джерело: