Викладач музики побудував ліфт.

Невеликий текст і 10 фото.

Викладач музики Шчучинського району (Білорусь) зробив ліфт у двоповерховому будинку

Антон Насута зі с. Старого Васильського – викладач музики. Він був його захоплення музикою, він каже, що зробив його винахід і винахід. Я впевнений, що хороша музика завжди там.

У віці від 12 років я мав власну електрику. Вітрова турбіна з велогенератора. Згодом він шокував сусідів. Я побудував ліфт власного дизайну. До другого поверху не сходження сходів, але з усіма зручностями.

Головна

Три кнопки вгору, вниз, аварійна зупинка і світло. Я бачив все. Салон не переїжджає до дверей закрито. І в разі зупинки - аварійний вихід і сходи. Немає малюнків, я зберіг всю структуру в голові. У роботі взялися саме рік. Дерев'яна рама виконана швидко. Складніше з підйомним механізмом. Антон Насута не може знайти підходящу моторну і редукторну коробку протягом тривалого часу.

До речі, в кожному номері будинку, ще один винахід Антона – пульт дистанційного керування, магнітний рекордер, телевізор та супутниковий тюнер. Устаткування на першому поверсі і може працювати з будь-якого приміщення. Але сам автор пишаться іншим винахідником - 53-метрова антена. Будувався наприкінці 70-х років минулого століття.

Тепер Антон Насута має нову ідею - для завершення супутникового телебачення. Для перегляду музичних каналів можливо не тільки в кожному номері, але і на вулиці.

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

10. Останній.

р.

Джерело: