578
Південноамериканський щоденник. Еквадор.
Київ (Україна) – Амстердам (Нідерланди)
Амстердам (Нідерланди) – Кіто (Ecuador)
Ось тільки дві лінії, написані в пару секунд. Насправді це довгий і нудний рейс. Але варто кожного мила. І це, я підкажу вам впевненість, є тільки початок, тому що є ще багато цікавих речей попереду. Ось маршрут. Еквадор - Перу - Чилі - Пасхи і шлях назад додому. Як я дам інформацію в частині, для кращого засвоєння. Походимо з пісню.
Шукаю вперед, я кажу, що навіть на етапі планування маршруту, Еквадор був чимось схожим на точку перевалки. Ну, що подивитися там крім еквалатора, я думав, але насправді він вийшов досить навпаки. Ми літаємо по всьому світу і землю в Кіто, Еквадор. Місто знаходиться в міжгірному басейні Анди на висоті близько 3000 метрів. Кіто є найвищим капіталом у світі та киснем дефіциту відчувається відразу після виходу з літака. В цілому ми дихаємо в скануванні повітря, отримуємо в таксі і підемо до готелю. Ми постраждаємо в ніч від різниці часу і наступного дня буряємо Кіто.
До пагорба Ель Панесіліо, де є дуже суперечлива дизайнерська статуя Діви Марії. У той час як ми добираємось, ми збираємо пам'ятки міста.
лютий94
Ми піднімаємо Вірго.
Вид на центр Кіто
Шукаємо до колоніального центру
Після пагорба ми спускаємось до центру, і на шляху ми фотографуємо місцевий смак!
Центральні вулиці
маленька
Ця техніка не рідкість!
Безпека президентського палацу
крупним планом
р.
одна з центральних квадратів навпроти президентського палацу
р.
Після вивчення центру, ми переходимо до Базиліка-дель-Вото-Насаль, який був видно з пагорба.
Ми беремо фотографії дітей на шляху!
І не діти!
р.
Ми йдемо до базиліка і беремо фотографії і сходження на вершину.
Тут цікавіше.
р.
Це картина пагорба з початку.
Вид базиліка і пагорба.
трохи різний кут
71839529
Зверніть увагу на тінь! Хоча фото маленька, але все ще! 12 хв
Ось тут. Не закручується еквалайзер.
Після вивчення центру я вирішив закінчити цей день, сходження одного з вулканів.
4000 метрів висока, дихання набагато складніше. 150 метрів вже є гідними зусиллями.
,00 Р
Сніжний вулкан Я не згадую назву.
Вечеря в ніч!
На наступний день планується еквататор!
3610Р. 4200Р.
Цікаво, що лінії еквалайзера як два! Один з тих, хто був відкритий французькою, без допомоги GPS або іншим вишуканим обладнанням. І справжня лінія вже точно. Але французи все ще робили добре, виворітно тільки 200 метрів.
Переглянути зверху! знову подивіться на тіні.
Це єдиний спосіб їсти справжню лінію!
У фоновому режимі всі види хитрощів, які можна зробити тільки на екваторі! Наприклад, практично неможливо прогулятися по лінії очима закритими, або водою, наприклад, в шашлиці перекручуються в різних напрямках в залежності від стовпа! і т.д.
Р
Я зловив на еквалаторі громіздку.
Р
І вони кажуть, що це рідкісне, що на гілці сидять весело!
389362.
Ця система сигналізації дуже поширена.
Додано до [mergetime]1352462036[/mergetime]
Ну, добре, Еквадор і еквалайзер, ймовірно, все! Хоча є багато фотографій, але я не хочу поставити хмару того ж типу. Далі я полетіти до столиці Перу Ліма. Але це ще один раз! Дякую за прослуховування.
р.
Джерело:
Амстердам (Нідерланди) – Кіто (Ecuador)
Ось тільки дві лінії, написані в пару секунд. Насправді це довгий і нудний рейс. Але варто кожного мила. І це, я підкажу вам впевненість, є тільки початок, тому що є ще багато цікавих речей попереду. Ось маршрут. Еквадор - Перу - Чилі - Пасхи і шлях назад додому. Як я дам інформацію в частині, для кращого засвоєння. Походимо з пісню.
Шукаю вперед, я кажу, що навіть на етапі планування маршруту, Еквадор був чимось схожим на точку перевалки. Ну, що подивитися там крім еквалатора, я думав, але насправді він вийшов досить навпаки. Ми літаємо по всьому світу і землю в Кіто, Еквадор. Місто знаходиться в міжгірному басейні Анди на висоті близько 3000 метрів. Кіто є найвищим капіталом у світі та киснем дефіциту відчувається відразу після виходу з літака. В цілому ми дихаємо в скануванні повітря, отримуємо в таксі і підемо до готелю. Ми постраждаємо в ніч від різниці часу і наступного дня буряємо Кіто.
До пагорба Ель Панесіліо, де є дуже суперечлива дизайнерська статуя Діви Марії. У той час як ми добираємось, ми збираємо пам'ятки міста.
лютий94
Ми піднімаємо Вірго.
Вид на центр Кіто
Шукаємо до колоніального центру
Після пагорба ми спускаємось до центру, і на шляху ми фотографуємо місцевий смак!
Центральні вулиці
маленька
Ця техніка не рідкість!
Безпека президентського палацу
крупним планом
р.
одна з центральних квадратів навпроти президентського палацу
р.
Після вивчення центру, ми переходимо до Базиліка-дель-Вото-Насаль, який був видно з пагорба.
Ми беремо фотографії дітей на шляху!
І не діти!
р.
Ми йдемо до базиліка і беремо фотографії і сходження на вершину.
Тут цікавіше.
р.
Це картина пагорба з початку.
Вид базиліка і пагорба.
трохи різний кут
71839529
Зверніть увагу на тінь! Хоча фото маленька, але все ще! 12 хв
Ось тут. Не закручується еквалайзер.
Після вивчення центру я вирішив закінчити цей день, сходження одного з вулканів.
4000 метрів висока, дихання набагато складніше. 150 метрів вже є гідними зусиллями.
,00 Р
Сніжний вулкан Я не згадую назву.
Вечеря в ніч!
На наступний день планується еквататор!
3610Р. 4200Р.
Цікаво, що лінії еквалайзера як два! Один з тих, хто був відкритий французькою, без допомоги GPS або іншим вишуканим обладнанням. І справжня лінія вже точно. Але французи все ще робили добре, виворітно тільки 200 метрів.
Переглянути зверху! знову подивіться на тіні.
Це єдиний спосіб їсти справжню лінію!
У фоновому режимі всі види хитрощів, які можна зробити тільки на екваторі! Наприклад, практично неможливо прогулятися по лінії очима закритими, або водою, наприклад, в шашлиці перекручуються в різних напрямках в залежності від стовпа! і т.д.
Р
Я зловив на еквалаторі громіздку.
Р
І вони кажуть, що це рідкісне, що на гілці сидять весело!
389362.
Ця система сигналізації дуже поширена.
Додано до [mergetime]1352462036[/mergetime]
Ну, добре, Еквадор і еквалайзер, ймовірно, все! Хоча є багато фотографій, але я не хочу поставити хмару того ж типу. Далі я полетіти до столиці Перу Ліма. Але це ще один раз! Дякую за прослуховування.
р.
Джерело: