Південноамериканський щоденник. Еквадор.

Київ (Україна) – Амстердам (Нідерланди)
Амстердам (Нідерланди) – Кіто (Ecuador)

Ось тільки дві лінії, написані в пару секунд. Насправді це довгий і нудний рейс. Але варто кожного мила. І це, я підкажу вам впевненість, є тільки початок, тому що є ще багато цікавих речей попереду. Ось маршрут. Еквадор - Перу - Чилі - Пасхи і шлях назад додому. Як я дам інформацію в частині, для кращого засвоєння. Походимо з пісню.
Шукаю вперед, я кажу, що навіть на етапі планування маршруту, Еквадор був чимось схожим на точку перевалки. Ну, що подивитися там крім еквалатора, я думав, але насправді він вийшов досить навпаки. Ми літаємо по всьому світу і землю в Кіто, Еквадор. Місто знаходиться в міжгірному басейні Анди на висоті близько 3000 метрів. Кіто є найвищим капіталом у світі та киснем дефіциту відчувається відразу після виходу з літака. В цілому ми дихаємо в скануванні повітря, отримуємо в таксі і підемо до готелю. Ми постраждаємо в ніч від різниці часу і наступного дня буряємо Кіто.
До пагорба Ель Панесіліо, де є дуже суперечлива дизайнерська статуя Діви Марії. У той час як ми добираємось, ми збираємо пам'ятки міста.

лютий94

Ми піднімаємо Вірго.

Вид на центр Кіто

Шукаємо до колоніального центру

Після пагорба ми спускаємось до центру, і на шляху ми фотографуємо місцевий смак!

Центральні вулиці

маленька

Ця техніка не рідкість!

Безпека президентського палацу

крупним планом

р.

одна з центральних квадратів навпроти президентського палацу

р.

Після вивчення центру, ми переходимо до Базиліка-дель-Вото-Насаль, який був видно з пагорба.

Ми беремо фотографії дітей на шляху!

І не діти!

р.

Ми йдемо до базиліка і беремо фотографії і сходження на вершину.

Тут цікавіше.

р.

Це картина пагорба з початку.

Вид базиліка і пагорба.

трохи різний кут

71839529

Зверніть увагу на тінь! Хоча фото маленька, але все ще! 12 хв

Ось тут. Не закручується еквалайзер.

Після вивчення центру я вирішив закінчити цей день, сходження одного з вулканів.

4000 метрів висока, дихання набагато складніше. 150 метрів вже є гідними зусиллями.

,00 Р

Сніжний вулкан Я не згадую назву.

Вечеря в ніч!

На наступний день планується еквататор!

3610Р. 4200Р.

Цікаво, що лінії еквалайзера як два! Один з тих, хто був відкритий французькою, без допомоги GPS або іншим вишуканим обладнанням. І справжня лінія вже точно. Але французи все ще робили добре, виворітно тільки 200 метрів.

Переглянути зверху! знову подивіться на тіні.

Це єдиний спосіб їсти справжню лінію!
У фоновому режимі всі види хитрощів, які можна зробити тільки на екваторі! Наприклад, практично неможливо прогулятися по лінії очима закритими, або водою, наприклад, в шашлиці перекручуються в різних напрямках в залежності від стовпа! і т.д.

Р

Я зловив на еквалаторі громіздку.

Р

І вони кажуть, що це рідкісне, що на гілці сидять весело!

389362.

Ця система сигналізації дуже поширена.

Додано до [mergetime]1352462036[/mergetime]
Ну, добре, Еквадор і еквалайзер, ймовірно, все! Хоча є багато фотографій, але я не хочу поставити хмару того ж типу. Далі я полетіти до столиці Перу Ліма. Але це ще один раз! Дякую за прослуховування.

р.

Джерело: