692
Нарізаємо різак своїми руками.
Довгий час я хотів володіти самозахистом, такими як шийний ніж. Прекрасна самозахистна зброя: легкий, невеликий, відмінно порізає тканину, м'ясо, сухожилля, не застрягає в шерсті, добре і виглядає деморалізацією. Не призначено для обтягування "фатал" ударів - тільки дрібно-боляче зрізання.
"Чи це себе" в 27 фотографіях. Спробуйте не розбити.
1,1 км Нож Сміт і В.Р.Т. хороший, але тільки в оригінальному, що дорого. Я купив копію його на китайському сайті за 200 рублів.
2,2 км Але я був вражений формою павука цивільного леза (це коштує ще більше до блетки).
3. У Комбінувати лезо і ручку на фото ас.
4. У Заготовка для ножа є випрямленим нагрівом зовнішнім кліпом від підшипника. Склеюємо ескіз і починаємо ліплення.
, Україна
5. Умань Незважаючи на те, що сталь виділяється, я все ще пробурила, як інші два книжки.
6. Жнівень Зрізаємо все додатково болгаркою.
7. Про нас Ніж трохи довше H.R.T. І отвір під пальцем трохи більший - так що пальчик вільно вписується в рукавиці.
8. У Був багато файлу. Дуже вагайтеся, щоб заточувати, де метал перегрівається болгаркою на червоний.
9. Навігація ручка була вирізана максимально можливою для полегшення дизайну.
10. ...
11. Ми заточуємо зуби.
р.
12. Зуби більш виразні, ніж оригінальні.
13.00 р. Під великим великим великим великим пальцем ми розкидаємо тензійну подушку.
14. Почати загартування. Технологія досить проста: нагрійте лезо на рівномірний червоний колір, направляючи полум'я пальника до загущеної частини ножа так, щоб не перегрівати тонку частину, різко нижню ножа в протяжну моторну олію протягом 2 секунд, потім в воду. Калил - це тільки леза до середини отвору під пальцем. І пішов перший.
15.00 р. Перевірка загартування файлу. Файл без навантаження слід лише трохи подряпинити метал. Я скажу вам прямо, так, я зробив трохи, з метою. Леза коротка і широка, не ламається, і вона буде важче тьмяти.
, м. Київ
16.00 р. Пелюстка знімає чорну кашку і проводить первинне полірування.
17.00 р. Після певної кількості років радянська пластина була корисною. Давайте робимо ручку.
18 років Ми кладемо тимчасові гвинти на наших щіках.
р.
19.00 р. Ми перевертаємо на міцні виступи частини ручки, лікуємо весь ніж наждачним папером. Помаранчевий колір якось не жорстокий, так і обробка дефектів блиску через.
20. Адмірування.
21. Детальніше
Р
22. Пофарбуйте щоки з постійним чорним маркером на внутрішній стороні. Зберіть на секретні гвинти і дим знову.
23. Що сталося.
24. Побачити знову.
25. Трохи більше.
26. ...
27. Залишилося пришити капусти для постійного носіння.
Всі Ви можете почистити його, але я не даю шати.
Джерело:
"Чи це себе" в 27 фотографіях. Спробуйте не розбити.
1,1 км Нож Сміт і В.Р.Т. хороший, але тільки в оригінальному, що дорого. Я купив копію його на китайському сайті за 200 рублів.
2,2 км Але я був вражений формою павука цивільного леза (це коштує ще більше до блетки).
3. У Комбінувати лезо і ручку на фото ас.
4. У Заготовка для ножа є випрямленим нагрівом зовнішнім кліпом від підшипника. Склеюємо ескіз і починаємо ліплення.
, Україна
5. Умань Незважаючи на те, що сталь виділяється, я все ще пробурила, як інші два книжки.
6. Жнівень Зрізаємо все додатково болгаркою.
7. Про нас Ніж трохи довше H.R.T. І отвір під пальцем трохи більший - так що пальчик вільно вписується в рукавиці.
8. У Був багато файлу. Дуже вагайтеся, щоб заточувати, де метал перегрівається болгаркою на червоний.
9. Навігація ручка була вирізана максимально можливою для полегшення дизайну.
10. ...
11. Ми заточуємо зуби.
р.
12. Зуби більш виразні, ніж оригінальні.
13.00 р. Під великим великим великим великим пальцем ми розкидаємо тензійну подушку.
14. Почати загартування. Технологія досить проста: нагрійте лезо на рівномірний червоний колір, направляючи полум'я пальника до загущеної частини ножа так, щоб не перегрівати тонку частину, різко нижню ножа в протяжну моторну олію протягом 2 секунд, потім в воду. Калил - це тільки леза до середини отвору під пальцем. І пішов перший.
15.00 р. Перевірка загартування файлу. Файл без навантаження слід лише трохи подряпинити метал. Я скажу вам прямо, так, я зробив трохи, з метою. Леза коротка і широка, не ламається, і вона буде важче тьмяти.
, м. Київ
16.00 р. Пелюстка знімає чорну кашку і проводить первинне полірування.
17.00 р. Після певної кількості років радянська пластина була корисною. Давайте робимо ручку.
18 років Ми кладемо тимчасові гвинти на наших щіках.
р.
19.00 р. Ми перевертаємо на міцні виступи частини ручки, лікуємо весь ніж наждачним папером. Помаранчевий колір якось не жорстокий, так і обробка дефектів блиску через.
20. Адмірування.
21. Детальніше
Р
22. Пофарбуйте щоки з постійним чорним маркером на внутрішній стороні. Зберіть на секретні гвинти і дим знову.
23. Що сталося.
24. Побачити знову.
25. Трохи більше.
26. ...
27. Залишилося пришити капусти для постійного носіння.
Всі Ви можете почистити його, але я не даю шати.
Джерело: