Безкоштовно squirrel thieves!

У парку Ебінгтон в Оксоні (Великобританія). Вішалка кальмарів прокидається через прутки спеціального анти-кальмара для птахів і великої кількості насіння і горіхів. Але через закруглену з ситної вечері живіт знову не вдалося.
4 фото через goodnewsanimal

Падіння, що спійманий чоловіком на злочинній сцені, в паніці кидається через тісний клітка і в цьому стані він був знятий 59-річним пансіонером Джорджа Резетера, який прийшов до парку, щоб взяти фотографії природи і перевірити птахівників.

«Я просто приніс деякі горіхи птахів з мене і хотів поставити нову порцію в годівницях, коли я бачив цей тиф», - говорить Джордж, «Виброхвост кинувся всередині клітки, не зупиняючись, однак, при цьому намагалася витягнути горіхи з ядра і знову спробував вичавити через бари, але вона не досягла успіху.

Звісно, значно збуджена появою людини з камерою, кальмари посилили її спроби і ще сходження через бари, після чого вона кидається від всієї швидкості. Джордж вважає, що він був молодий і дуже спритний кальмар, як дорослий кальмар, безумовно, не вийде через гриль живильника.

р.

Джерело:

Tags

See also

New and interesting