Цикл зброї в природі

Написки загартування

Я пообіцяв розповісти вам, де бандитів отримають зброю і боєприпаси. Ну, я розповідаю тебе.
Перш за все, це вистачить з часу проживання в Чечні. На Північному Кавказі поширилися цілі арсенали. Ціна машини була безглузною - поставка перевищила попит в рази. Для місцевих жителів, володіння зброї не сприймається злочином (хоча відповідна стаття Кримінального кодексу РФ передбачає досить суворе покарання). Надміри, найбільш продумані пасажири, які занурилися в лавки. Ці зброї ще використовуються злочинцями. Визначте його легко - він зазвичай виглядає досить дилапсований. Вид подібного хлопця в середині.

Всі ті, хто служив у військовій службі, і пішли на охорону для захисту складів з озброєнням і боєприпасами, добре знають, наскільки сильного порядку є про куріння зокрема і пожежна безпека в цілому. Для спалювання складу зброї та боєприпасів можна фактично тільки в разі виникнення особливої катастрофи. Це не зупиняє їх з печінням. Покращувати, це не так?
Не дивно, що з огляду на те, що дуже часто озброєна зброя і боєприпаси привозяться на такі склади. Якщо у вас є де завгодно. Так, як слідчі говорять, в цій області без злих духів чітко не робили. З одного складу до іншого з'явився автомобіль з озброєнням і боєприпасами. Ведуться автомобільні перевезення. Є два склади, але не зброя або боєприпаси. І якось начальника складу, який повинен був прийняти зброю, загинув під незбираними обставинами. Наприклад, він відверта горілка, а потім прогулявся додому в холоді, втомлений, кладеться на відпочинок, і заморожує.

А зброя, яка повинна бути на складі або повинна бути на складі, де ви думаєте, що вони є? Де можна сказати? Ні, не в Мексиці, що ви дійсно... Ось:

Мипон, який на складах, які закинуті в Чечні, не може бути, ви думаєте, де робилися бойовики?

У 90-х роках вони не виробляються?

Скільки міністрів оборони змінилися з 1995 року? І скільки міністрів оборони, при призначенні, ініційованих великих підприємств? Чому ви ще маєте зброю і боєприпаси в одному складі? Це право – гармати не можуть загорнути на землю, але якщо щось починає вибухнути, це інша справа.

Третій маршрут постачання - Грузія, Абхазія, Південна Оссетія. Якщо ми говоримо про часник. Хто хоче знайти петлю. Не можна заблокувати гори. А ось - нова зброя вже в руках бандитів:

І в 90-ті роки, що анархія відбувалася з зброєю в роздатках колишніх радянських республік, я не можу сказати вам з словами. Тільки якщо це мат.

Майже телевізор на дивані з експрес-доставки... Замовити і ми доставимо Вам ексклюзивний продукт контрабанду.

Решта (додатки на арсеналах і т.д.) не є глобальним явищем. Так само, як і боєприпаси. Однак, з невеликим доповненням вибухові пристрої, вони самі розпоряджаються юридичними компонентами, і витягують вибухові речовини від не вибухонебезпечної або невибагливості, як ці два стовбури:

Це його. Спасибі всім.

І нарешті. Хтось сумнівав бліх лісу. Як, я лежаю, вони всі засмаглі мачо.
Ось приклад того, що вони виглядають як:

Джерело: