Steampunk Годинники

Я презентую вашій увазі роботу Ковальчука
Поспішно через
Ось 31 фото, я відмітив кінець.

Steampunk Годинники

Дами і джентльменами, це третя модель мого годинника.
На відміну від цього.
Головне завдання цього разу було зробити пристрій з часто використовуваними предметами, щоб не носити їх окремо. У цих годинниках є ще одна особливість, яка може істотно розширити свій потенціал, але про це трохи пізніше.
Ніщо нові з матеріалів: мідь, латунь, скляні труби.
У цьому пристрої (не рахуйте як рекламу) в мідному корпусі ланцюжок MP3-програвача 093, який має на борту 4giga метро пам'яті, 1" дюймовий екран і його найбільш характерна функція - наявність зовнішнього динаміка. Так що цей годинник здатний співати динаміком близько 9 годин, і через навушники протягом 2 днів, що цілком достатньо для мене.
Крім того, годинник має підсвічування екрана і ліхтарик (не особливо потужна "базіка"), але яка все ще досить, як це завжди з ним.
Цей годинник став новим кроком в знаннях практичності, надійності та зручності. Це чотири дні, так як я був створений, і я ніколи не взяв їх. Будь-який з моїх бажань, для яких я використовував для того, щоб десь «flattery» можна негайно реалізувати, будьте його «Ох, де вона падає!?» і ліхтар знову не брали (і так буде працювати? eh, я піду за блок живлення. Вони люблять спалювання до мене (хоча виявилося, що не великий набір викруток сподобається).

Так я надамо добірку фотографій процесу створення, а пізніше на їх спеціальну функцію.

935797

На початку роботи я ще не можу вирішити проблему виконання цієї ідеї, і я прийшов по всій сітці пляшки, щоб допомогти мені вирішити, хто буде де.

Steampunk Годинники

Таким чином, я вірю, ви можете покласти будь-які предмети на тілі.

Steampunk Годинники

Потім вийшов процес укладання компонентів на папері, щоб створити візерунки.

Steampunk Годинники

Намальовки і можливі моменти, щоб краще уявити, як це буде приблизно.

Steampunk Годинники

...

Steampunk Годинники Габаритний зображення

Нарізаємо візерунки, поклеїли стрічку, пробували її - не поганий, я думав, і боявся, що це буде.

Steampunk Годинники

Почати паяльку короба.
Виріжте заготовки для кришки.

Steampunk Годинники

Продається, почав паяль.

Steampunk Годинники

Я його складав, перевірив, чи тримає гравець (на фото здається, що він не потрапив на екран, він просто не має зворотного субстрату)

Steampunk Годинники

Я очищав його, я сидів у стопорі, що робити далі, я шукаю на малюнку.

Steampunk Годинники

Я зробив місце під лампою, я сидю, я шукаю в часі - немає часу наклеювання, я повернувся до роботи.

Steampunk Годинники

Я поставив отвір під роз'єм (де округлий)

Steampunk Годинники

Я забуваю фотографії, прикрашений роз'ємом, припалений номер моделі, припалений кріпленням для труб.
Почати створення бази сітки.

Steampunk Годинники

Я подав гриль, намагався на трубах. Я розумію, що паяльник гриль заварився, після чого було багато неприємностей з ним, але в кінці я оптимально вирівнював.

Steampunk Годинники р.

Потім він кладемо планки на планках.

Steampunk Годинники

Зайдіть отвори гравця.

Steampunk Годинники

Продається сітка для динаміка.

Steampunk Годинники

Продаю бджільницю навколо кнопки гравця.

Steampunk Годинники

Я проданий ременю кріплення. (до сцени, зроблено 10 кнопок цієї дівчини.)

Steampunk Годинники

Після засмаги в кислоті варена темна заварка) щоб зрадити мідний темний колір.

Steampunk Годинники р.

Після складання, через 2 дні до полірування, про першу годину ночі надихнула настрій на фотографії.

Steampunk Годинники

І кінцевий результат.

Steampunk Годинники

...

Steampunk Годинники

...

Steampunk Годинники

...

Steampunk Годинники

...

Steampunk Годинники р.

...

Steampunk Годинники

Фото в темряві

Steampunk Годинники р.

«Що таке функція?»
Ця опція дає мені можливість підключити щось інше до годинника, чи це просто робота, в якій вам просто потрібно перевірити електроніка, або повноцінний модуль, який встановлюється безпосередньо на годинник. Крім того, він чіпляє на петлі, зверху на решітці біля маленької скляної труби, і фіксується наступним рухом в нижній частині (звідси використовується старий роз'єм від Nokia, заглушка встановлюється в нижній частині модуля) безпосередньо в роз'єм.
Це може бути що-небудь, навіть старий Nokia.
На даний момент я зробив більш легкий, який мені часто потрібно. (це не стилізований, але він має невеликий реостат на ньому)
А картина того, що вона виглядає так.

Це його.

Steampunk Годинники

Джерело: