Steampunk Годинники

Я презентую вашій увазі роботу Ковальчука
Поспішно через
Ось 31 фото, я відмітив кінець.

Дами і джентльменами, це третя модель мого годинника.
На відміну від цього.
Головне завдання цього разу було зробити пристрій з часто використовуваними предметами, щоб не носити їх окремо. У цих годинниках є ще одна особливість, яка може істотно розширити свій потенціал, але про це трохи пізніше.
Ніщо нові з матеріалів: мідь, латунь, скляні труби.
У цьому пристрої (не рахуйте як рекламу) в мідному корпусі ланцюжок MP3-програвача 093, який має на борту 4giga метро пам'яті, 1" дюймовий екран і його найбільш характерна функція - наявність зовнішнього динаміка. Так що цей годинник здатний співати динаміком близько 9 годин, і через навушники протягом 2 днів, що цілком достатньо для мене.
Крім того, годинник має підсвічування екрана і ліхтарик (не особливо потужна "базіка"), але яка все ще досить, як це завжди з ним.
Цей годинник став новим кроком в знаннях практичності, надійності та зручності. Це чотири дні, так як я був створений, і я ніколи не взяв їх. Будь-який з моїх бажань, для яких я використовував для того, щоб десь «flattery» можна негайно реалізувати, будьте його «Ох, де вона падає!?» і ліхтар знову не брали (і так буде працювати? eh, я піду за блок живлення. Вони люблять спалювання до мене (хоча виявилося, що не великий набір викруток сподобається).

Так я надамо добірку фотографій процесу створення, а пізніше на їх спеціальну функцію.

935797

На початку роботи я ще не можу вирішити проблему виконання цієї ідеї, і я прийшов по всій сітці пляшки, щоб допомогти мені вирішити, хто буде де.

Таким чином, я вірю, ви можете покласти будь-які предмети на тілі.

Потім вийшов процес укладання компонентів на папері, щоб створити візерунки.

Намальовки і можливі моменти, щоб краще уявити, як це буде приблизно.

...

Габаритний зображення

Нарізаємо візерунки, поклеїли стрічку, пробували її - не поганий, я думав, і боявся, що це буде.

Почати паяльку короба.
Виріжте заготовки для кришки.

Продається, почав паяль.

Я його складав, перевірив, чи тримає гравець (на фото здається, що він не потрапив на екран, він просто не має зворотного субстрату)

Я очищав його, я сидів у стопорі, що робити далі, я шукаю на малюнку.

Я зробив місце під лампою, я сидю, я шукаю в часі - немає часу наклеювання, я повернувся до роботи.

Я поставив отвір під роз'єм (де округлий)

Я забуваю фотографії, прикрашений роз'ємом, припалений номер моделі, припалений кріпленням для труб.
Почати створення бази сітки.

Я подав гриль, намагався на трубах. Я розумію, що паяльник гриль заварився, після чого було багато неприємностей з ним, але в кінці я оптимально вирівнював.

р.

Потім він кладемо планки на планках.

Зайдіть отвори гравця.

Продається сітка для динаміка.

Продаю бджільницю навколо кнопки гравця.

Я проданий ременю кріплення. (до сцени, зроблено 10 кнопок цієї дівчини.)

Після засмаги в кислоті варена темна заварка) щоб зрадити мідний темний колір.

р.

Після складання, через 2 дні до полірування, про першу годину ночі надихнула настрій на фотографії.

І кінцевий результат.

...

...

...

...

р.

...

Фото в темряві

р.

«Що таке функція?»
Ця опція дає мені можливість підключити щось інше до годинника, чи це просто робота, в якій вам просто потрібно перевірити електроніка, або повноцінний модуль, який встановлюється безпосередньо на годинник. Крім того, він чіпляє на петлі, зверху на решітці біля маленької скляної труби, і фіксується наступним рухом в нижній частині (звідси використовується старий роз'єм від Nokia, заглушка встановлюється в нижній частині модуля) безпосередньо в роз'єм.
Це може бути що-небудь, навіть старий Nokia.
На даний момент я зробив більш легкий, який мені часто потрібно. (це не стилізований, але він має невеликий реостат на ньому)
А картина того, що вона виглядає так.

Це його.

Джерело: