224
Працював
Щоб провести приємний відпочинок влітку, потрібно бути добре і заслуженим. Так зробив мій друг і я. З моменту отримання роботи (і де ми чекаємо на нас в 20 років і без досвіду) – це додаткове клопотання, ми вирішили повідомити про будівництво альтанок і т.д. Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що наші руки злипають їх. І тут був дзвінок, обговорював всі деталі і пішли...
аматор
робота кип'ятіння
базовий
, Україна
До кінця дня, у нас було 2 стійки.
Ми тут в 7:00.
р.
На наступний день ми отримали більше задоволення і роботи.
р.
Вони почали повільно укладати підлоги.
боковини обшивають вагоном і найтоншім сходженням на кріплення рафтингів)
23990Р
Вони кладуть профіль на дах, фіксують його, і почали повільно розслаблятися і довести комфорт.
змивається, щоб говорити, завершення роботи
Але як виявилося не останнє, ми запропонували зробити продовження будинку, який нас здивував і радує.
Це те, що нам довелося скинути.
розглянуто, очищено сайтом, виявилося, що є фундамент (не ідеально, але ще)
Я бачу, що я пропустив.
Це знесення цього блакитного хата.
950 р.
Тут ми, тверді працівники.
Підлоги укладалися, стіни і стеля обшивалися OSW, двері чекають на свій час.
8886404
Всередині все вже обшито, зовнішній стороні не знаю, що обшити вагоном або тим же OSP, так само, як вони не знали, що краще використовувати утеплювач або керамзит (у старих умовах).
Ви можете дізнатися, чому ви ще рафтинг на вершині? Так це буде 2-й поверх щось схоже на відкритий веранду для засмаги, а сходи встановлюються з спинки.
Тут ми з клієнтами.
Шановні друзі! А також відвідування.
Так в 5 днів ми дізналися щось, зустрілися і зробили друзів з новими людьми і заробили гроші. Спасибі всім.
Джерело:
аматор
робота кип'ятіння
базовий
, Україна
До кінця дня, у нас було 2 стійки.
Ми тут в 7:00.
р.
На наступний день ми отримали більше задоволення і роботи.
р.
Вони почали повільно укладати підлоги.
боковини обшивають вагоном і найтоншім сходженням на кріплення рафтингів)
23990Р
Вони кладуть профіль на дах, фіксують його, і почали повільно розслаблятися і довести комфорт.
змивається, щоб говорити, завершення роботи
Але як виявилося не останнє, ми запропонували зробити продовження будинку, який нас здивував і радує.
Це те, що нам довелося скинути.
розглянуто, очищено сайтом, виявилося, що є фундамент (не ідеально, але ще)
Я бачу, що я пропустив.
Це знесення цього блакитного хата.
950 р.
Тут ми, тверді працівники.
Підлоги укладалися, стіни і стеля обшивалися OSW, двері чекають на свій час.
8886404
Всередині все вже обшито, зовнішній стороні не знаю, що обшити вагоном або тим же OSP, так само, як вони не знали, що краще використовувати утеплювач або керамзит (у старих умовах).
Ви можете дізнатися, чому ви ще рафтинг на вершині? Так це буде 2-й поверх щось схоже на відкритий веранду для засмаги, а сходи встановлюються з спинки.
Тут ми з клієнтами.
Шановні друзі! А також відвідування.
Так в 5 днів ми дізналися щось, зустрілися і зробили друзів з новими людьми і заробили гроші. Спасибі всім.
Джерело: