433
Як розважатися в поштовому офісі Росії, стоячи в лінії.
Я був в поштовому офісі сьогодні (відправила посилку) і відповідно довелося стояти в лінії. З боредом знайшов, як стоячи в лінії в поштовому офісі, може бути весело!
Ви не будете чекати довго! Будь ласка, не порушуйте його повністю...
P.S. Я на iPhone 4, тому будь ласка, не курка занадто багато.
Покинув на півгодини, втомився від кута до кута, приваблювався приймальною машиною, що стоїть в кутку.
Як виглядає нормальна машина. З боредом почав вимовляти на ньому, щоб побачити, що є цікавим... І показав на іконку клавіатури на нижній правій...
р.
А машина відкрила меню старту для мене! Не вірю в очі, я вирішив поспілкуватися і почати меню.
О, мій Бог, це працює! Перший веселий з бодром і живим комп'ютером...
Зігравши трохи шарф, я думав, що пекло не торкається, можливо, він дасть мені в YAP (особливо я не був на ньому протягом 3 годин, і ймовірно, вже багато цікавих речей з'явилися).
Спочатку я зламав через те, що на комп'ютері з'явився тільки IE. Але за допомогою простих маніпуляцій... voila!
, Україна
Джерело:
Ви не будете чекати довго! Будь ласка, не порушуйте його повністю...
P.S. Я на iPhone 4, тому будь ласка, не курка занадто багато.
Покинув на півгодини, втомився від кута до кута, приваблювався приймальною машиною, що стоїть в кутку.
Як виглядає нормальна машина. З боредом почав вимовляти на ньому, щоб побачити, що є цікавим... І показав на іконку клавіатури на нижній правій...
р.
А машина відкрила меню старту для мене! Не вірю в очі, я вирішив поспілкуватися і почати меню.
О, мій Бог, це працює! Перший веселий з бодром і живим комп'ютером...
Зігравши трохи шарф, я думав, що пекло не торкається, можливо, він дасть мені в YAP (особливо я не був на ньому протягом 3 годин, і ймовірно, вже багато цікавих речей з'явилися).
Спочатку я зламав через те, що на комп'ютері з'явився тільки IE. Але за допомогою простих маніпуляцій... voila!
, Україна
Джерело: