382
Філіппінка.
Boracay, в принципі, є одним чотирикілометровим пляжем. Майже все гідне уваги тут.
Boracay містить принаймні один цікавий архітектурний блок. Що потрібно робити з ящиком Manny Pascão (власником?), я ніколи не з'ясував.
Апо Риф - приклеювання з Сулу моря 30 км від найближчого берега острова по дві сотні метрів по всій території. Апо Риф - природний заповідник, тому крім декількох дайвботів, тут немає.
р.
Apo Reef вважається одним з правих місць для занурення. Вимірювання Наполеонів, акулів (за 3 шт.), променів та пучок інших тварин.
Боракай - популярний курорт. Незважаючи на це, і тут ви можете знайти місця, які не опанували люди (до станції 3, наприклад). На фото - собака любить життя
р.
Боракай, Станція 1.
Boracay славиться своїми захід сонцями.
Боракай, Станція 1. Білий пляж дійсно білий, навіть на сонці не нагрівається.
р.
Боракай і захід сонця є синонімом на Філіппінщині.
Р
Один з підтипів транспорту на Філіппінщині - автобус, виготовлений з старої армії.
, Україна
Modessa Island - місячні краєвиди на низький приплив.
Р
Ель Нідо. Тому що ми бандуємо.
123456Наступна
Ель Нідо. Власне, село самому.
Ель Нідо.
Ель Нідо - пляж нашого притулку.
Ель Нідо. Гра «чорти друга з цеглою, посипаючи його водою з пудли від голови до пальця» є міжнародним. Я особисто насолоджувався, граючи його в часі.
р.
Острів Пандан.
Готель знаходиться в 20 хвилинах пішки.
Острів модса - це варіація на тему тропічного рай.
Ці написи залишають скорботи.
Tripod + відкрита діафрагма + вгоруturned ISO = захід Венери над Сулуським морем.
Ми любили всі острови Філіппіни. Дякую.
Джерело:
Boracay містить принаймні один цікавий архітектурний блок. Що потрібно робити з ящиком Manny Pascão (власником?), я ніколи не з'ясував.
Апо Риф - приклеювання з Сулу моря 30 км від найближчого берега острова по дві сотні метрів по всій території. Апо Риф - природний заповідник, тому крім декількох дайвботів, тут немає.
р.
Apo Reef вважається одним з правих місць для занурення. Вимірювання Наполеонів, акулів (за 3 шт.), променів та пучок інших тварин.
Боракай - популярний курорт. Незважаючи на це, і тут ви можете знайти місця, які не опанували люди (до станції 3, наприклад). На фото - собака любить життя
р.
Боракай, Станція 1.
Boracay славиться своїми захід сонцями.
Боракай, Станція 1. Білий пляж дійсно білий, навіть на сонці не нагрівається.
р.
Боракай і захід сонця є синонімом на Філіппінщині.
Р
Один з підтипів транспорту на Філіппінщині - автобус, виготовлений з старої армії.
, Україна
Modessa Island - місячні краєвиди на низький приплив.
Р
Ель Нідо. Тому що ми бандуємо.
123456Наступна
Ель Нідо. Власне, село самому.
Ель Нідо.
Ель Нідо - пляж нашого притулку.
Ель Нідо. Гра «чорти друга з цеглою, посипаючи його водою з пудли від голови до пальця» є міжнародним. Я особисто насолоджувався, граючи його в часі.
р.
Острів Пандан.
Готель знаходиться в 20 хвилинах пішки.
Острів модса - це варіація на тему тропічного рай.
Ці написи залишають скорботи.
Tripod + відкрита діафрагма + вгоруturned ISO = захід Венери над Сулуським морем.
Ми любили всі острови Філіппіни. Дякую.
Джерело: