Герой собака

Собачка, яка була призначена для своєї дружби.
Юля відмовляється мати ще одну собаку, боячи зради пам'яті Данила
У Москві бойовий собака трагічно загинув від ножової рани до серця, намагаючись захистити свою 21-річну господиню Юлія Дроздова від рапса, який атакував її. Студент ходив її собака біля двору, коли людина з ножем атакувала її ззаду. Брав Даниїл миттєво відреагував і кинувся до м'якоті.

«Мій улюблений найкращий друг Danielle, мій захисник, мій солодкий хлопчик», вона cries. Я не відчуваю неприємностей, я дивився Даня frolic з посмішки. Невідомий чоловік захопив мене ззаду і збив мене на землю. Ніж, який був призначений для мене, зробляв мій друг.

Найпотужніший удар леза впав безпосередньо в серце бруківки. Помер Данила, але вдалося відлякати рапса, який здивує з сюрпризу, що привертало увагу людей, які ходили на місці, який назвав поліцією.

«Я описав злочинця і через кілька годин після того, як він затримав», - розповідає Юлія. Тепер підозрюваний, який виявився громадянином Таджикистану, під час статті «Покращений вбивця і ріпаку», йому доведеться відповісти на смерть мого улюбленця. Він вже довів, що собака захищена

Сім'я запропонувала купити ще одну собаку, але вона не може зрадити пам'ять Данила.

«При допиті кримінал запитав мене про прощення, але не пробачаю його», - сказав студент. Я хочу, щоб зрозуміти і постраждати, як мій друг. Я ніколи не забув вас, мій собака, мій захисник. Я люблю тебе так багато і я прошу тебе так багато. Я шкода.

Джерело: