росіяни не відмовляються від власної війни

Головна
11.11.2012

Сьогодні, 8-20.
В рамках реанімаційної бригади стартувала візитна поїздка.
Схід.
Відповідальне завдання Батьківщини, мета - невеликий районний центр для 8,5 тис. мешканців, що лежать в двохсот кілометрах на схід від Волги в провінції Самара.
Наш клієнт є водієм вантажівки, громадянином Білорусі та бобрюзаном, який отримав у нещасний випадок, і зараз лежить в місцевій лікарні з травмою хребта.
Завданням є виевакуація співвітчизника до батьківщини в одній з Мінських клінік.
Поор-сиріт, практично немає родичів. Офіс, де працював над Міністерством охорони здоров’я.
Ну, відділ охорони здоров'я дав нам команду. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. У травні з Воронезьким був прийнятий той самий бідний вантажоперевізник.
Ми не враховуємо поїздки всередині країни.
Зважаючи на те, що поїздка буде довгою і тривалою, тому наше радіостанцію тимчасово припиняє мовлення.
Поведи себе тут і я принесе вам фото для цього.
Завдання бригади, до речі, дуже сподобалося, така рятувальна операція в стилі
росіяни не відмовляються від власної війни.

Звісно, вам потрібно взяти ці пацієнти по площині.
Просте питання. На чиї кошти, щоб говорити, відбудеться банкет?
У цьому випадку операція була фінансована білоруською компанією, де працювала жертва.
Паливні та інші витрати на перевезення.
Ми не робимо ніяких грошей.
Ми не маємо ліцензію на отримання платних послуг.

Увійти

р.

Горизонтальна біла лінія і м'яз нижче її, яку ви побачили на цій картині, є типовою структурою вікна в медичному транспорті. Захист від вуайерістів.
У жіночих консультаціях, kamrad, однакових вікнах, якщо ви можете переконатися.
Не дозволяйте пишному крою.

росія

Самара майже тут.

Вони вирішили не псувати з російським контролем наркотиків, щоб вони не брали ніяких ліків.
На дорозі з кторолою було досить.
Неприємний, я розповім вам, почуття, без наркотиків в кишені, щоб піти на такі речі. Як носити пістолет без кулі. Чи потрібно це чи ні.

р.

автомобіль
(Blizzards, вологий вхідний сніг, slammed windows, вентилятори, труби і миготці, ні видимі, ні чутні. При ручному очищенні сигналу Togliatti

Собака сподобалася білоруською ковбасою.

На шляху до Білорусі можна викликати.

Сьогодні, о 8-20, реанімобілі з знаком виклику «Іва-13» перекреслилили білоруську кордон, обприскували на зв'язок руссеської грязі.
Помешкання знаходиться в 250 км.

Доброго дня!
Тексти пісень, а це означає: Ми трохи відступаємо, але нічого нічого.

Додано до [mergetime]1353068738[/mergetime]
І знову на селекціонері: 13th на виклик !!! ! ?
Не раніше, ніж завтра вранці)
Оперативна пауза, людина.

p.s. У мене є все.

Джерело: