Одного разу в білоруській армії.

У вас буде 62 фотографії та текст. Будь ласка, не порушайте.
Я буду фінішувати, я буду знаю прямо, і я даю вам джерело.

П'ятниця, темний, 7 ранку У с. тракторних будівельників, на будівлі військового спостережного офісу Партизанського району, натовпу. Хлопці для стрижки з мішками є конкриптами. Незабаром вони скажуть про себе батькам, друзям, дівчатам і цивільним життям: хто за рік, хто за рік і половину. Інтернет-професіонали, які проводили свій перший день обслуговування з рекрутингами, від збору на військовому представництві до виходу в «підготовку» в м. Печі. Що починається армія з фотозвіту.

7:30. Михайло Прибиткін - 20 років і народився в Мінську. Серед двох десятків конкрицій «гуриль» Михайло сидить на столі в будівлі військового спостережного відділення. Щоб виїхати на куртку, як тільки хлопці перекреслили поріг військової установи, вони не можуть самостійно. Ми повинні запитати дозвіл. Профіткін, однак, не куриться. Мій батько колись сказав мені: Ви курити, я відрізати губи. Я отримав пораду право, хлопець жартує.

03 мар

8:00 до 20:00 Рекрутинги вівчарки. Швидкий огляд на порядок денний. Все здорово. «Ще завдання чесно служити, після того, як армія, багато займають хороші посади, вступають в університет», - прокоментував співробітників військово-польського офісу.

Поява в кімнаті працівника Валерія Анатоліївна викликає дітей відродження.

Хлопці заповнюють анкети. Хто буде служити в цій команді? Масони, столяри, товарні експерти. Не одружений.

06 мар

07 мар

(Б)

08 мар

8:30. Очищувач пральних підлог в передпокої. Парканти чекають поза. Прибув автобус МАЗ.

«Це наше таксі,» замітка.

Час йти. У стовпці двох. Який стовпчик є ... В той час як вони йдуть.

10 хв

3610Р. 4200Р.

11.

12.

9:00. Автобус надходить на територію райдержадміністрації міста на вул. Ангарській. Мита людина закриває воріт. Ми будемо на місці складання протягом півдня. На сьогодні планується неоднорідні дроти. Всі слова вже говорили: про мита і про чоловічу честь.

9:50. Команда Партизанського бере на медичну експертизу.

“Замок для 2 осіб, ми роздягаємо наших піддонів, ми не робимо босоніж. Перший — оптиміст, команда лікарів.

15.00 р.

16 мар

17.00 р.

18 років

Михаїл швидко переходить в кінцеву медичну експертизу, його «наряддя» не сумнівається. Вони були побудовані – і в «павилі».

10:35. У номері є три сотні списків. У «павії» є армійські закони. У фуршеті беруть участь 10 осіб, у формуванні вони переходять в туалет і для куріння. Нюанси освіти: списки навчаються колективному житті з першого дня.

20.

21.

Ми можемо говорити під час очікування. Наш герой має вторинну спеціальну освіту, зумів працювати на регулювальному апараті «Пеленг», вступив до БСУІР «за дистанцію», але вивчився на короткий час, займав академічний залишок на рік і половину і вирішив піти в армію.

«Я все служив в сім'ї», - розповідає Прибиткін. Моє батько – це морин, я навчаюся в армії спеціальних сил, так як я був 14, і я легко зловив 15 разів. Я пішов на гори, відіграла професійну аеробку, стрибала з мосту на тросі. Я грала спорт і отримав травму коліна. Варіант SWAT пішов. Я міг би отримати репріве, але що точка бігу? ?

Для нього армія здавалося б стати ще однією пригодою.

За тиждень до відправлення Прибиткін влаштував проводи, 40 осіб, які називаються. "Дуже зруйнував свою квартиру", він посміхається. І сьогодні я замовив своїх батьків і друзів не приходять: чому і які зміни будуть?

Миша має дівчину Катя, вона вивчається в Мінському медичному інституті. Промісити очікування.

12:30. Татуювання не є перешкодою для обслуговування цих днів. Навіть шия. Пізніше, в частині, цей хлопець розповість вам, що татуювання на тему «Літтевий князь» означає самотність.

З маленькою принцесою. Прибиткін послужить в 120-й гвардії механізованої бригади.

«Я нічого не боїться, не мала. Мій брат сказав, що це буде краще в навчанні, наш герой заспокоївся вниз.

Приготувавши до сервісу. Він взяв з ним не тільки пінопласт, бритва, голки з нитками, але і «наповнення».

14:45. Ми ще чекаємо. Остання команда списків повернулася з фізичної особи. Кожен, хто хоче піти в фуршет.

«Зробимо її в армію!», розширив аудиторію.

Що чекає?

І ось військові частини, які прийшли на нове поповнення. Автобуси прибули в пункт збору, які візьмуть на прокат поїзда. Скоро починається.

15:40. Перша партія побудована на парадному грунті. З-за паркану життєрадісні друзі кричить. Автобус до станції. Поїзд до Борисова залишатиметься о 16:57.

р.

26.

27.

28.

29 кв.м.

17:20. Хтось спить, хтось їсть шламу. Прикольний хлопець співає пісню для дітей. Наступний вокзал Печинського. Стоптування на рік і пів...

31.

18:25. Фрост робить свій шлях до кісток, холодних зірок, на Пісчинську, два сержанти і сержантний чек для групи рекрутерів. Овени - скільки в цьому слово! Не допускається заморожування в тренінгу для рекрутерів.

33.

У середу темряви в утворенні новихкомерів. Проходячи пам'ятник "Зірка", з цікавим поглядом навколо. Не велика угода: звичайний військовий місто.

35.

36.00 Р

18:50. Рекрутери підкладені перед бараками. «ЯА».

«Для того, що ви подивитеся трохи, як військовий!», старший лейтенант.

38.

733618р.

Перед тим, як увійти в "акт-хол", хлопці надходять на решту їжі. Відтепер Харчі будуть громадськими.

Під час наступних трьох годин рекрутери передрозподіляють компаніям. Все про освіту, про права. Після того, як інформація буде доставлена в Excel, до того часу буде завершено курс молодого бійця, він буде чітким, до якого з'явиться підрозділ.

- Хто хоче відродити? просить представника 120 бригади.

- Мене! п'ятнадцять чоловік.

- Хто хоче залишитися в холоді протягом 5 годин?

Пара людей сидять.

- Хто може витягти 15 разів?

П'ять більше сати.

- Хто працює 10 кілометрів безкоштовно?

Є два... Вони працюють важче.

42.

Михаїл Прибиткін не сказав, що він буде йти. Може бути з'єднання. Вирішимо пізніше.

Під час розподілу ми йдемо з представниками навчального центру про те, що чекає рекрутинг в найближчі місяці. Не важка фізична активність в перші тижні, вони запевняють. Тільки прогулянку вранці в свіжому повітрі, щоб ноги звикли до нового взуття.

"Найважніше для хлопців, щоб скорегувати щоденну роботу", - сказав він. Хтось використовується для того, щоб піти в ліжко пізно і отримати рано. Ось тут. Шкарпетки повинні бути вимиті самостійно, поголені вранці. Не варто турбуватися про їжу. Ми добре подаємо їх.

44.

20:30. Нові рекрутери говорять в кімнаті для куріння.

до У вас є Velcom? Дзвоните до Мама.

- У мене є Велком, МТС і життя - візьміть те, що ви хочете!

Про стільникові телефони, новачки мають багато питань. Коли вони можуть використовуватися? Для цього є спеціальні інструкції. З понеділка по суботу, допускаються дзвінки з 19:00 до 20:40, в неділю і до-п'ятниця дні - з 10:00 до 20:40 і т.д. Під час перезаряджання обов’язковий офіцер відповідає за безпеку. При цьому правила застосовуються до камер і гравців. Але ноутбуки заборонені.

21:00. Ведуться в ванну, після того, як душова кабіна дається набір уніформ. Хлопці розкочуються в диві. Що робити з нею? Сержани покажуть завтра. Вони навчать вас шити.

р.

Вибрати 46 _

47.

48.

49.00 р.

50.00 р.

51.

52.

53.

Вони говорять, що форма людей змінюється...

23:00. Михайло Прибиткін не встигнути отримати форму сьогодні, його команда піде до лазні завтра вранці. Про ніч, перший день в армії приїжджає до кінця. Бойовики привозять до місця розташування, показують ліжка. Хлопці, а точніше, солдати конкриптового сервісу ЗС Республіки Білорусь, відразу йдуть на ліжко. Вже в 6:00.

55.

56 км

57 км

58.

59.00 р.

60.

1 610 р.

Б

62. Останній.

Головна

Джерело: