Трохи daredevil

У Пермській області забрав хлопчика, який врятував від неперервної смерті його однокласника. Для героїчного акту студента було присвоєно мобільний телефон. На шляху до риболовлі 9-річному мешканцю села Части Павел Куліков впало в райдужну воду. Його друг Микита Терехін не плутався і кинувся на допомогу другу. Хлопчик на високому місту, щоб Микита міг захопити ногу і вилазити з холодної води. Дякую за сміливий акт хлопчика, студент втекти тільки гіпотермія.
Нііта Терехін (лівий) врятував життя свого друга Паша

Увечері перед інцидентом, хлопці, ненависті нічого, готували на майбутній риболовлі. Разом вони висушені черв'яки і підготовлені рибальські прутки. Рано вранці друзі зустрілися в дворі і очолювали для шкільної бухти.

«Ми давно захотів взяти риболовлю разом», – розповідає Павло Куліков. Я не думаю, що це буде. Я був впевнений, що в разі чогось, я можу легко плавати на суші, але я був неправильним.

Це сталося на мосту. У середині шляху Павло просочився на заморожених дошках і впав в бухту. Заповнюється льодом гумові чоботи в миттєвому і виготовленому одязі летальне навантаження на 9-річний.

«Мост був вкритий морозом», – згадує Павло. Я впала в холодну воду вниз з вудою і все, що було з мене. Моє дихання було бездихливим, і я не міг навіть кричати прямо, щоб викликати другу за допомогою. Немає сил, щоб плавати, я просто згорнувся, дихаючи в воді.

Побачивши, що його найкращий друг був полонений, Нікіта кинувся на допомогу, але хлопчик не міг відразу ж отримати з води.

«Я не можу досягнути цього, там не вистачає зростання, є висока вода», - розповідає Нікіта. Тоді я вішав на міст, щоб Паша міг захопити свою ногу.

У той, хто висохнув до свого друга, і піднявся до мотузки, на якому він отримав на берег. На землі молодий рятівник забрав поранений друг і очолював його додому.

«Я підтримую його всім домом», - згадує Нікіта. - Я спробував говорити так, що Паша не втратила свідомості, затопивши водою.

Героїчний акт третього сортувальника не ходив без Молодий рятувальник став справжнім героям в очах студентів своєї домашньої школи. На загальній лінії вчителі розповіли про те, як Миколай врятував свого друга від неперервної смерті. Голова Частинського району присуджено Нікіта з мобільним телефоном та листом подяки.

«Я дуже вдячний Микиті, він виявився реальним чоловіком і другом», Моя сина пережила диво і тільки через нього.

Джерело: