Д.Р. в Бурдж Аль Араб

Просто про те, де перший клас Сергія Доля.

50 фото, пише Сергій Доля

Можливо, на Землі немає кращого місця, щоб відзначити важливий захід, ніж Burj Al Arab Hotel в Дубаї. На День народження — і моя дружина, і у мене є DR на той же день — ми відсвяткували в цьому готелі. За три дні ми катували з розкішю та високою кухнею.

Все почалося з того, що близько місяця тому я отримав лист від керівництва готелю з пропозицією відсвяткувати цей рік наш DR в Burj Al Arab. Готель подбає про всі витрати на рейс і проживання, тому я не відмовлявся, і я можу сміливо сказати, що це був найбільш незабутній день народження мого життя. У готелі було так багато сюрпризів, що на другий день я почав думати що-небудь стало можливим у світі, але вони продовжували і продовжували здивувати мене.

Цей пост незвичайний. Я написав його в стилі громади Один мій день. Я не хочу нести камеру на день народження, тому цей раз багато фотографій з мого телефону і багато особистих фотографій.

2,2 км

Ми провели нічний рейс. Прибув о 6:00 Ми зустрілися в аеропорту Rolls Royce Phantom:

3. У

Водій завантажив наші валізи в багажнику, давав дружину квіти, дав нам вологий рушник і пляшка води.

Вперше в моєму житті я їздив в Rolls Royce — дуже м'який підвіска і абсолютно безшумний.

4. У

Більшість гостей готелю, коли вони думають про це, не говорять про чудовий будинок, який вже став символом Дубаю, як Ейфелева вежа в Парижі або опера в Сіднеї, але про послугу і турботу, що оточує кожного гостя. У готелі є 220 двоповерхових номерів і працює 1,600 штатів. Вони готові виконати будь-який віск.

Наприклад, в останньому минулому одному з гостей захотілося відпустити від кімнати до ресторану на стільці як король. В результаті два алелери перетягували його внизу сходів на стілець вниз. А ще один гість хотів приїхати в ресторан, розташований на верхньому поверсі, на конях. Поганий кінь мав закрити очі, як він піднімав панорамний ліфт до 27 поверху. У ресторані для цього клієнта заготовили окрему площу, де він їсти безпосередньо на конях. Я не здивився, якщо ці люди були російськими.

Ми відчували послугу з першої хвилини, як ми потрапили в будівлю. Все почалося з того, що ми зустрілися з чарівним російськомовним працівником готелю і випрошували нас всередині, де всі гості зустрілися з рядом алелерів. Кожна з них мала своє призначення - одна кладемо рожеву олію на руки, інший дав нам мокрий рушник, третій відійшов, четвертий запропонував нам арабський імбирний чай і так далі:

5. Умань

Ми відразу ж проконсультувались в номері – ми не запитали про будь-які формальності у вигляді паспорта, кредитної картки на додаткові витрати або заповнення анкети з місцем проживання.

Так як ми спостерігали останні Бетмені на рейсі і ледве скидання, перше, що ми були скидати за пару годин. У цей час алер розширив наші валізи в гардеробній і приховує їх в шафі:

6. Жнівень

Сніданок в Burj Al Arab до 11am, так що ми прокидаємо на годинник тривоги і встигли поїсти в ресторані Bab Al Yam басейн:

7. Про нас

Після сніданку в електричному автомобілі ми прийняли до пляжу готелю. До послуг відпочиваючих також більше персоналу. Вони зберігають чистий і додають коктейлі і фрукти з бруса:

8. У

Кожен гість надається безкоштовно холодильник з холодними вологими рушниками і водою:

9. Навігація

Готель просить нас заздалегідь вибрати ресторани для кожного дня, де ми поїдемо на обід і вечерю. У перший день обіду ми пішли до Бара Skyview на вершині 27 поверху. Насправді це не 27-й поверх, але 54-й, так як всі номери в готелі фактично двоповерхові. Висота бруса становить понад 200 метрів над рівнем моря:

10.

Звідси ви можете побачити місцевий яхт-клуб і найближчий Jumeirah Beach Hotel, відомий як «Хвиля» в Росії:

11.

Ми ставимо устриці, міні-бургери і тапаси з морепродуктів:

12.

доб.

Після обіду в одному з кращих ресторанів морепродуктів Аль Махара. Я повинен сказати, що програма була розроблена таким чином, що протягом трьох днів я знаю більше, ніж я зазвичай їсть протягом тижня.

Ресторан розташований в підвалі готелю, де відвідувачі опиняться в ліфті, оформленому у вигляді підводного човна. У середині ресторану величезний акваріум з морською водою потужністю понад мільйон літрів. За версією журналу Conde Nast Traveler, цей ресторан названий одним з кращих ресторанів світу. У нас є три страви, і це другий раз, коли я був названий мером в Foursquare:

13.00 р.

Чудова страва. Я люблю окуляри на високих ніжках. Стартував з Кір-Роял і Россіні:

14.

Для закуски я взяв лобстер з 7 різних видів сиром помідорів, і дружину віддали перевагу татарі блакитного (обсинього) креветки на клумбі восьминогового карпаччо:

На основну страву ми мали ніжний сибас в солі:

р.

Фрукти для десерту. Немає нічого шоколаду всередині.

На виході ресторану дружину надано ще один букет квітів:

Закінчила день біля зовнішнього нічного клубу:

19.00 р.

Це був наш день народження вранці. Починаємо з сніданком ягід і фруктів:

20.

21.

Готель також подарував нам спа-процедури, і кожен день після сніданку ми пішли в чудовий спа-центр.

22.

до 1 2 3 4 5+

На жаль, ми так багато в перший день, який ми хотіли пропустити обід, але наш алелер наполягав, що ми йдемо на обід, тому що там він сказав, був сюрприз:

23.

Ми пропонуємо широкий асортимент страв, які не подаються в меню:

24.

25.

Вони почали випікати під яблуною піною королівськими устрями, прикрашеними золотом. Він не добре виглядає, але його смакує божественним.

Інтер'єр Burj al-Arab використовується близько 8000 квадратних метрів 22-каратного золотого листя. Після відкриття багато відвідувачів попросили алелерів, якщо це було реально. У Бурдж-аль-Арабі, «Що подобається золото» Отже, устриці прикрашені справжнім золотом:

26.

На основну страву приносили дику Атлантичну турбо загорнуті листя винограду:

27.

Наприкінці вечері наш офіціантець підійшов до нас і запропонував взяти картину з нами.

28.

По суті, він просто відволікав нас, тому що коли ми повернулися до акваріума, ми побачили дивер, що тримаємо знак російською мовою, кажучи щасливий День народження! Дуже несподіваний і крутий! Ми сказали пізніше, що, як правило, за допомогою цього дивера в Бурдж-Аль-Арабі, щоб запропонувати пропозиції:

29.

Для десерту у мене є шоколад і фрукти від коханої. Варто додавати, що кожна зміна страв супроводжувалася склянкою вина, обраним сомельє для цієї конкретної страви:

30.

Ми повернулися в приміщення і почали збирати в Дубаї Mall для подарунків - Я вже писав, що як програвач, я не встиг купити дружину подарунок заздалегідь. Перед тим як залишити двері збитими, і за нею були 7 алелерів з тортом і гітарою:

Для нас ми виконали щасливий день народження і приготували нас тортом, який ми не змогли навіть за смаком після попередньої абодеальної кухні халату і поховали в холодильнику:

32.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я знала, що вона хотіла:

33.

Після повернення фотосесія з подарунком:

34.

На пляжі Маджліс Аль Багар. Дивани кладуть для нас на самому березі, і ми їдемо в секлюзія з видом на Бурдж Аль Араби:

35.

Продовжуємо здивувати готель з його увагою до деталей. Будь ласка, зауважте, що меню призначене спеціально для нас:

36.00 Р

Я не збираю вас знову з фотографіями їжі, я просто збираю вас десертом, і це фрукти і інший день народження торт.

37.

38.

Ми закінчили День народження в нічному клубі знову – нам довелося трохи потішити.

39.00 р.

Коли ми повернулися до кімнати, ми побачили квіти на клумбі. Я виходжу з міцності, щоб дивитись:

40.

Третій день нашого дня народження розпочався як звичайно з сніданками та спа-процедурами. З щільним обідом ми зуміли виїхати з цього дня, і на пляжі з’явилася закуска на морепродуктах:

41.

І, звичайно, солодкі соковиті фрукти для десерту:

42.

Перш ніж захід сонця ми побачили, що персонал готелю перетягування великого килима по пляжу - готуємо для отримання наступних гостей, які хочуть провести вечір на березі конфіденційності:

43.

Ми вирішили вечеряти в номері. Ми думали, що ми приносимо смачну їжу і залишаємо на себе. Я! Про нас Починався з того, що 15 хвилин до початку вечері, людина приїхала до нашого приміщення, який служив столику:

44.

Це краса.

45.

Ми підготували спеціальне меню з невеликим вибором:

46.

1828000 р.

Ми обидва забираємо салат лобстер для закуски:

47.

Я ніколи не їсти більш смачним лобстером в моєму житті, і я люблю їх дуже багато і часто замовляю їх:

48.

Джерело: