Просто про те, де перший клас Сергія Доля.
50 фото, пише Сергій Доля
Можливо, на Землі немає кращого місця, щоб відзначити важливий захід, ніж Burj Al Arab Hotel в Дубаї. На День народження — і моя дружина, і у мене є DR на той же день — ми відсвяткували в цьому готелі. За три дні ми катували з розкішю та високою кухнею.
Все почалося з того, що близько місяця тому я отримав лист від керівництва готелю з пропозицією відсвяткувати цей рік наш DR в Burj Al Arab. Готель подбає про всі витрати на рейс і проживання, тому я не відмовлявся, і я можу сміливо сказати, що це був найбільш незабутній день народження мого життя. У готелі було так багато сюрпризів, що на другий день я почав думати що-небудь стало можливим у світі, але вони продовжували і продовжували здивувати мене.
Цей пост незвичайний. Я написав його в стилі громади Один мій день. Я не хочу нести камеру на день народження, тому цей раз багато фотографій з мого телефону і багато особистих фотографій.
2,2 км
Ми провели нічний рейс. Прибув о 6:00 Ми зустрілися в аеропорту Rolls Royce Phantom:
3. У
Водій завантажив наші валізи в багажнику, давав дружину квіти, дав нам вологий рушник і пляшка води.
Вперше в моєму житті я їздив в Rolls Royce — дуже м'який підвіска і абсолютно безшумний.
4. У
Більшість гостей готелю, коли вони думають про це, не говорять про чудовий будинок, який вже став символом Дубаю, як Ейфелева вежа в Парижі або опера в Сіднеї, але про послугу і турботу, що оточує кожного гостя. У готелі є 220 двоповерхових номерів і працює 1,600 штатів. Вони готові виконати будь-який віск.
Наприклад, в останньому минулому одному з гостей захотілося відпустити від кімнати до ресторану на стільці як король. В результаті два алелери перетягували його внизу сходів на стілець вниз. А ще один гість хотів приїхати в ресторан, розташований на верхньому поверсі, на конях. Поганий кінь мав закрити очі, як він піднімав панорамний ліфт до 27 поверху. У ресторані для цього клієнта заготовили окрему площу, де він їсти безпосередньо на конях. Я не здивився, якщо ці люди були російськими.
Ми відчували послугу з першої хвилини, як ми потрапили в будівлю. Все почалося з того, що ми зустрілися з чарівним російськомовним працівником готелю і випрошували нас всередині, де всі гості зустрілися з рядом алелерів. Кожна з них мала своє призначення - одна кладемо рожеву олію на руки, інший дав нам мокрий рушник, третій відійшов, четвертий запропонував нам арабський імбирний чай і так далі:
5. Умань
Ми відразу ж проконсультувались в номері – ми не запитали про будь-які формальності у вигляді паспорта, кредитної картки на додаткові витрати або заповнення анкети з місцем проживання.
Так як ми спостерігали останні Бетмені на рейсі і ледве скидання, перше, що ми були скидати за пару годин. У цей час алер розширив наші валізи в гардеробній і приховує їх в шафі:
6. Жнівень
Сніданок в Burj Al Arab до 11am, так що ми прокидаємо на годинник тривоги і встигли поїсти в ресторані Bab Al Yam басейн:
7. Про нас
Після сніданку в електричному автомобілі ми прийняли до пляжу готелю. До послуг відпочиваючих також більше персоналу. Вони зберігають чистий і додають коктейлі і фрукти з бруса:
8. У
Кожен гість надається безкоштовно холодильник з холодними вологими рушниками і водою:
9. Навігація
Готель просить нас заздалегідь вибрати ресторани для кожного дня, де ми поїдемо на обід і вечерю. У перший день обіду ми пішли до Бара Skyview на вершині 27 поверху. Насправді це не 27-й поверх, але 54-й, так як всі номери в готелі фактично двоповерхові. Висота бруса становить понад 200 метрів над рівнем моря:
10.
Звідси ви можете побачити місцевий яхт-клуб і найближчий Jumeirah Beach Hotel, відомий як «Хвиля» в Росії:
11.
Ми ставимо устриці, міні-бургери і тапаси з морепродуктів:
12.

доб.
Після обіду в одному з кращих ресторанів морепродуктів Аль Махара. Я повинен сказати, що програма була розроблена таким чином, що протягом трьох днів я знаю більше, ніж я зазвичай їсть протягом тижня.
Ресторан розташований в підвалі готелю, де відвідувачі опиняться в ліфті, оформленому у вигляді підводного човна. У середині ресторану величезний акваріум з морською водою потужністю понад мільйон літрів. За версією журналу Conde Nast Traveler, цей ресторан названий одним з кращих ресторанів світу. У нас є три страви, і це другий раз, коли я був названий мером в Foursquare:
13.00 р.
Чудова страва. Я люблю окуляри на високих ніжках. Стартував з Кір-Роял і Россіні:
14.
Для закуски я взяв лобстер з 7 різних видів сиром помідорів, і дружину віддали перевагу татарі блакитного (обсинього) креветки на клумбі восьминогового карпаччо:
На основну страву ми мали ніжний сибас в солі:

р.
Фрукти для десерту. Немає нічого шоколаду всередині.
На виході ресторану дружину надано ще один букет квітів:
Закінчила день біля зовнішнього нічного клубу:
19.00 р.
Це був наш день народження вранці. Починаємо з сніданком ягід і фруктів:
20.
21.
Готель також подарував нам спа-процедури, і кожен день після сніданку ми пішли в чудовий спа-центр.
22.
до 1 2 3 4 5+
На жаль, ми так багато в перший день, який ми хотіли пропустити обід, але наш алелер наполягав, що ми йдемо на обід, тому що там він сказав, був сюрприз:
23.
Ми пропонуємо широкий асортимент страв, які не подаються в меню:
24.
25.
Вони почали випікати під яблуною піною королівськими устрями, прикрашеними золотом. Він не добре виглядає, але його смакує божественним.
Інтер'єр Burj al-Arab використовується близько 8000 квадратних метрів 22-каратного золотого листя. Після відкриття багато відвідувачів попросили алелерів, якщо це було реально. У Бурдж-аль-Арабі, «Що подобається золото» Отже, устриці прикрашені справжнім золотом:
26.
На основну страву приносили дику Атлантичну турбо загорнуті листя винограду:
27.
Наприкінці вечері наш офіціантець підійшов до нас і запропонував взяти картину з нами.
28.
По суті, він просто відволікав нас, тому що коли ми повернулися до акваріума, ми побачили дивер, що тримаємо знак російською мовою, кажучи щасливий День народження! Дуже несподіваний і крутий! Ми сказали пізніше, що, як правило, за допомогою цього дивера в Бурдж-Аль-Арабі, щоб запропонувати пропозиції:
29.
Для десерту у мене є шоколад і фрукти від коханої. Варто додавати, що кожна зміна страв супроводжувалася склянкою вина, обраним сомельє для цієї конкретної страви:
30.
Ми повернулися в приміщення і почали збирати в Дубаї Mall для подарунків - Я вже писав, що як програвач, я не встиг купити дружину подарунок заздалегідь. Перед тим як залишити двері збитими, і за нею були 7 алелерів з тортом і гітарою:
Для нас ми виконали щасливий день народження і приготували нас тортом, який ми не змогли навіть за смаком після попередньої абодеальної кухні халату і поховали в холодильнику:
32.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я знала, що вона хотіла:
33.
Після повернення фотосесія з подарунком:
34.
На пляжі Маджліс Аль Багар. Дивани кладуть для нас на самому березі, і ми їдемо в секлюзія з видом на Бурдж Аль Араби:
35.
Продовжуємо здивувати готель з його увагою до деталей. Будь ласка, зауважте, що меню призначене спеціально для нас:
36.00 Р
Я не збираю вас знову з фотографіями їжі, я просто збираю вас десертом, і це фрукти і інший день народження торт.
37.
38.
Ми закінчили День народження в нічному клубі знову – нам довелося трохи потішити.
39.00 р.
Коли ми повернулися до кімнати, ми побачили квіти на клумбі. Я виходжу з міцності, щоб дивитись:
40.
Третій день нашого дня народження розпочався як звичайно з сніданками та спа-процедурами. З щільним обідом ми зуміли виїхати з цього дня, і на пляжі з’явилася закуска на морепродуктах:
41.
І, звичайно, солодкі соковиті фрукти для десерту:
42.
Перш ніж захід сонця ми побачили, що персонал готелю перетягування великого килима по пляжу - готуємо для отримання наступних гостей, які хочуть провести вечір на березі конфіденційності:
43.
Ми вирішили вечеряти в номері. Ми думали, що ми приносимо смачну їжу і залишаємо на себе. Я! Про нас Починався з того, що 15 хвилин до початку вечері, людина приїхала до нашого приміщення, який служив столику:
44.
Це краса.
45.
Ми підготували спеціальне меню з невеликим вибором:
46.
1828000 р.
Ми обидва забираємо салат лобстер для закуски:
47.
Я ніколи не їсти більш смачним лобстером в моєму житті, і я люблю їх дуже багато і часто замовляю їх:
48.
Джерело: