521
Ніж своїми руками
Добрий день, кожен.
Я не зробив домашні ножі на довгий час, як 7 років десь, тут в руках прийшла решта тканини, (висока сталь, яка бренд не знаю).
Саму полотну не візьміть картину, я забув, і вона була занадто пізно, але вона виглядає так.
21 фото.
Ми робимо ескіз, який ми хочемо вирізати з заготовки.
Він вже вийшов, не повністю вірний, але пальцем можна відрізати в легенях, жарт, трохи полірують до блиску.
Ніж буде невеликим, пов'язаний з спідниці
Я вирішив зробити вставку з алюмінію, вона виглядає склею і хрусткою, але все попереду.
У гаражі я знайшов деякі дерева, подивившись на світло, як дуб, це.
Дивиться також журнал, журнал.
Це трохи заплутаний, але можна побачити спуски.
Р
Товщина може бути представлена коробкою.
І тепер кожен тут, нехай і невірний.
Переглянути з вище
3644540 р.
Останній «збирання», і все йде до клею.
Склеюється з звичайною епоксидністю.
р.
Переробка виконана на великому наждачному, добре, як великий, я 1.72 см, наждачний на грудях.
Випиляти миттєво співати тільки для охолодження, щоб не спалювати
Р
Ви можете побачити всі нерівності і сліди каменю.
Ще один вид.
Можна побачити сліди епоксидної частини ручки, кінчик заточений своїми руками на камені, чесно кажучи, засязі, дуже грязі і довго.
Верхня ручка була надвисана, ви можете побачити епоксиди, але ви не зможете побачити її в руці.
Останні фотографії перед лаком.
Великі ручки.
Далі «тесак» йде на остаточне полірування і лакування
Подрібнити ножове коло, подрібнити практично до дзеркала, лак звичайний паркет.
...
Останні фотографії
Я хотів дати дружину лущити картоплю для експерименту, але я змінив мій розум, чому мені потрібна дружина без пальців.
Він зрізав його устілки від повсті, не потіла навіть, і відчував ох він... порізати.
Спасибі всім.
Джерело:
Я не зробив домашні ножі на довгий час, як 7 років десь, тут в руках прийшла решта тканини, (висока сталь, яка бренд не знаю).
Саму полотну не візьміть картину, я забув, і вона була занадто пізно, але вона виглядає так.
21 фото.
Ми робимо ескіз, який ми хочемо вирізати з заготовки.
Він вже вийшов, не повністю вірний, але пальцем можна відрізати в легенях, жарт, трохи полірують до блиску.
Ніж буде невеликим, пов'язаний з спідниці
Я вирішив зробити вставку з алюмінію, вона виглядає склею і хрусткою, але все попереду.
У гаражі я знайшов деякі дерева, подивившись на світло, як дуб, це.
Дивиться також журнал, журнал.
Це трохи заплутаний, але можна побачити спуски.
Р
Товщина може бути представлена коробкою.
І тепер кожен тут, нехай і невірний.
Переглянути з вище
3644540 р.
Останній «збирання», і все йде до клею.
Склеюється з звичайною епоксидністю.
р.
Переробка виконана на великому наждачному, добре, як великий, я 1.72 см, наждачний на грудях.
Випиляти миттєво співати тільки для охолодження, щоб не спалювати
Р
Ви можете побачити всі нерівності і сліди каменю.
Ще один вид.
Можна побачити сліди епоксидної частини ручки, кінчик заточений своїми руками на камені, чесно кажучи, засязі, дуже грязі і довго.
Верхня ручка була надвисана, ви можете побачити епоксиди, але ви не зможете побачити її в руці.
Останні фотографії перед лаком.
Великі ручки.
Далі «тесак» йде на остаточне полірування і лакування
Подрібнити ножове коло, подрібнити практично до дзеркала, лак звичайний паркет.
...
Останні фотографії
Я хотів дати дружину лущити картоплю для експерименту, але я змінив мій розум, чому мені потрібна дружина без пальців.
Він зрізав його устілки від повсті, не потіла навіть, і відчував ох він... порізати.
Спасибі всім.
Джерело: