478
Як Змінити мій погляд
Написання відомого блогера-дизайнера Артемія Лебедєва (спланування та експресія автора збережено):
11 зображень і листів
Ми візьмемо будь-який трамвай. Дуже старий:
р.
Або будь-який сучасний:
Кожен трамвай має груди з піску. Це зазвичай прихована під сидінням.
до 1 2 3 4+
Місце прямолінійне з непристойним шнурком.
р.
Пісок. Нерідко сухі. З дозатором.
Виходить, що трамвай може «з ЮЗ». Це, починаємо ковтнути на ковзанах або в гірці.
У цьому випадку автомобільний драйвер натискає спеціальну кнопку і пісок виливається на рейки.
Захоплюючий пісок! З трамваю! На треках! Перший століття! Захоплення пекло! Будь трахнув трамвай! Ааааага! Де я перед? Чому це не написано українською мовою?
Р
Раніше пісок заливається на пресі одного з трьох пелюсток (один дзвіночок, другий – пісок, третій – сітка для зловживаючих пасажирів, які знизилися на рейки).
Все сучасне сьогодні. Кнопка пісочниці. Цей пісок в трамваї називається пісочницею.
Насолоджуйтеся приємними відчуттями після обіду в обідній депо і нові неймовірні знання.
р.
Світ був грати з новими квітами.
р.
Джерело:
11 зображень і листів
Ми візьмемо будь-який трамвай. Дуже старий:
р.
Або будь-який сучасний:
Кожен трамвай має груди з піску. Це зазвичай прихована під сидінням.
до 1 2 3 4+
Місце прямолінійне з непристойним шнурком.
р.
Пісок. Нерідко сухі. З дозатором.
Виходить, що трамвай може «з ЮЗ». Це, починаємо ковтнути на ковзанах або в гірці.
У цьому випадку автомобільний драйвер натискає спеціальну кнопку і пісок виливається на рейки.
Захоплюючий пісок! З трамваю! На треках! Перший століття! Захоплення пекло! Будь трахнув трамвай! Ааааага! Де я перед? Чому це не написано українською мовою?
Р
Раніше пісок заливається на пресі одного з трьох пелюсток (один дзвіночок, другий – пісок, третій – сітка для зловживаючих пасажирів, які знизилися на рейки).
Все сучасне сьогодні. Кнопка пісочниці. Цей пісок в трамваї називається пісочницею.
Насолоджуйтеся приємними відчуттями після обіду в обідній депо і нові неймовірні знання.
р.
Світ був грати з новими квітами.
р.
Джерело: