Будинок мрії не схожий на всіх інших.

Пара з Мінська створила будинок мрії – «не подобається всім»

До 70 фото.

«Я був впевнений в дитинстві, що у мене є власний будинок», – каже Єгор. Чому? Є багато причин, одна з них є те, що я хочу приїхати додому і слухати музику, як я хочу. Ми сидимо в залі дивовижного будинку, розташованого в приватному секторі на околиці столиці. Далі до Єгора його дружини Лена, діти проходять навколо будинку - Данила і Поляна. Я намагаюся зосередитися, запитати типові питання, отримати відповіді. Житлова площа будинку площею 180 кв.м. Три поверхи, в тому числі підвал, виділені для побутових потреб. П'ять кімнат - спальні (діти і дорослі), кабінет, ігрова кімната і зал. Є веранди. Проект був підготовлений протягом декількох місяців, будівництво проводилося протягом двох років. В кінці емоціями беруться. Коли я дивлюся, я кажу, «Це гарне». Егор і Лена посміхаються.

1,1 км

3610Р. 4200Р.

2,2 км

3. У

4. У

до Ми були дуже щасливими – ми стрибали в останній автомобіль перед різким стрибком в ціні нерухомості, припускаємо Егор. Сума для якого будинок купувався сьогодні виглядає безглуздо, крім того, можна придбати звичайний автомобіль для нього.

5. Умань

Будинок був повністю готовий жити: паркан, газон, доріжки, навіть барбекю стоїть з підсвічуванням. Ремонт був виконаний в 1990-х роках, все виглядало акуратним, всередині покритих шпалерами або пришивають вагоном. В цілому виглядає як радянський котедж, тільки дуже хороший і акуратний - приїжджати і поселитися.

6. Жнівень

до Але ми творчі люди, Лена – художник, я стоматолог. Ми завжди маємо щось інше, ніж люди.

7. Про нас

6670816

Автор проекту реконструкції будинку Олександр Трусов – сімейний друг. Коли Егор і Лена фарбують Олександр будинок своєї мрії, вони вперше попросили йому бути світлом, повітряним, світлом.

8. У

9. Навігація

до Ми дуже хотіли мати великі обсяги всередині, каже Єгор. Для створення другого світла в головному залі ми жертвували, мабуть, п'ятдесят метрів житлового простору на другому поверсі.

10.

11.

Ще одна важлива умова, яку замовники висунули, є те, що будинок не схожий на всіх інших. В той час як ми думаємо про те, що буде виглядати так, ми просто збираємо ідеї навколо. Результатом є ціла стека з вироками, а іноді здавалося б, несумісні речі - етнічні мотиви, хай-тек, класика, середземноморський стиль і багато іншого.

12.

639580р.

13.00 р.

14.

15.00 р.

Спочатку будівельний бюджет тріскається на шви. Після мислення Олександр Трусов запропонував Єгору і Лену нестандартне рішення - відмовитися від робочих малюнків. Саме будинок був реконструйований за ескізами, архітектор зробив певні рішення безпосередньо на будівельному майданчику, що займається архітектурним наглядом по всій конструкції.
Крім того, Егор і Лена вирішили використовувати якомога більше матеріалів, які були в будинку до реконструкції.

16.00 р.

17.00 р.

735664

до Ми вирішили, що ми поламаємо все, але матеріали кріпляться, каже Єгор. В результаті багато деталей інтер'єру є елементами старого будинку, який отримав другий термін експлуатації. Наприклад, дзеркальні рамки виготовляються з старих віконних каркасів і дамни. Частина паркану вистилається залізницею з старого даху. По суті, придбані предмети в головному залі - обладнання, сантехніка на кухні і посудомийна машина. Все інше зроблено вручну.

18 років

до Ми вирішили, що ми поламаємо все, але матеріали кріпляться, каже Єгор. В результаті багато деталей інтер'єру є елементами старого будинку, який отримав другий термін експлуатації. Наприклад, дзеркальні рамки виготовляються з старих віконних каркасів і дамни. Частина паркану вистилається залізницею з старого даху. По суті, придбані предмети в головному залі - обладнання, сантехніка на кухні і посудомийна машина. Все інше зроблено вручну.

18 років

19.00 р.

, Україна

Передумова для проекту полягає в тому, що стіни повинні бути виготовлені з реальної цегли «коротки». Для цього стару штукатурку зламали, шви пришивали між кладкою, заливають спеціальним складом, все покривають лаком.

до Ми думали, що відновлення кладки буде «економічним» варіантом, говорить Єгор. Але виявилося, що принести таку стіну до розуму дорожче, ніж, наприклад, покласти дорожчу черепицю, враховуючи обидва матеріали і роботу.

20.

21.

до На підлозі ми маємо дорогий бельгійський паркет, 170 євро на квадратний метр, який на ближній інспекції виходить фанера, сміється Егор. - Правда, працювати важко і було багато зробити, кожен закріплює болт прихований під монетою. Я мав принести зубний фрезер від роботи до різьблення ніш під ними. Я працював на колінах на тиждень.

22.

23.

кв.м.

24.

Реальне фарбування на кухні, на стінах. Кухня прикрашена орнаментами з Мексиканськими мотивами, але в декількох місцях в цих візерунках можна побачити білоруські коріння. Наприклад, десь зображує заєць, десь – «дві бісеринки».

25.

26.

р.

27.

р.

Один з стін будинку покривається фрагментами проекту.

28.

29.

р.

30.

31.

до Самий веселий елемент інтер'єру - дзеркало, яке ми разом з Lena виготовлені своїми руками з того, що було, говорить Егор. - Це реальне джерело гордості.

32.

р.

33.

Веранда - улюблене місце відпочинку для всієї родини. Є піч з каміном і неповторним столом, основа якого виготовляється з гілок яблуні, що ростуть в саду, а стільниця – чотириметрове скло. Веранда, крім макета, є все творчість власників будинку.

34.

35.

36.00 Р

37.

р.

38.

39.00 р.

до Ми зробили себе, Єгор сказав гордо. Ми були дуже щасливими – хлопці, які допомогли нам втілити ідеї життя, щоб бути дійсно креативними і пристрасними людьми.

40.

41.

р.

42.

43.

р.

- Зазвичай, коли ви починаєте робити хороші речі, хтось зверху ви обов'язково даєте вам можливість закінчити. - думає Єгор. У результаті гроші почали з'являтися, а будівництво завершено.

44.

45.

до У дизайні інтер'єру будинку використовуються елементи кошеської та теплої еклектики, - проводиться екскурсія будинку Егор з Леною, - Але це тільки елементи, і в цілому ми називаємо стиль нашого будинку "високий".

46.

47.

48.

Лена і Єгор кажуть: Ми живемо тут протягом п'яти років, будь-які власники будинку рано чи пізно отримуються. Ми не Ми посидимо на ніч і чуємо і скажемо, «Як круто!» Ми не хочемо продати цей будинок. Ні.

49.00 р.

50.00 р.

р.

51.

52.

660382.

53.

54.

55.

56.00 р.

57.00 р.

р.