Кози Новокуйбишевськ

Хай, кожен.
Влітку він відпочив у Новокуишевську - близько 15 км від Самара.
Я провів свій дитинство там, і тепер тут живуть старі люди.
Створюючи цей пост, я поставив мету збільшити інтерес до Самарської області та Новокуйбишевського, трохи «рекламації»
Чи думають хтось про те, що виїхати на північ з його нескінченним холодом, не вистачає весни, страшних заморозків, коротких літніх літань, і думають про переміщення в теплі землі в межах Батьківщини? Подумайте про недорогий будинок в приватному секторі регіону Самара. Наприклад, в Новокуйбишевську. А ви живете і живете в теплій і блаженній в теплому куточку Русі: поруч з красивою Волгою, пишною зеленню навколо, насолоджуючись м'якою зимою, красивим, квітучою весною, і довгими фруктами і рослинним літом і восени?
Слива, груша, яблука, виноград - все це росте в достатку все літо і восени, не кажучи вже про овочі.
Хороші люди, чудовий клімат, розумні ціни. Дитячий рай. Плавання в Волзі? За 10 хвилин ви зможете доїхати до готелю.
І звичайно, Самара красуня!

40 зображень

Центральна площа міста, з пам'ятником Леніну, синіми пилками з випиленими верхами (навіть, не лякає?), і так далі. Вечори, вечори, вечори,

р.

Як про це? У нас є гармата і вічний вогонь!
В’яжемо герої!

Добре, це в нашому саду, біля будинку. В кінці мого відпочинку я не міг бачити їх. І так вони відвертають і відвертають сік.

Вид нашого будинку стоячи на довгому поверсі приватного сектора. Це Отець. й

р.

Підлоги Сталіна три (або чотири) це знову місто.

Загалом місто мало, населення близько 100 тис. За 10-15 хвилин можна дістатися до готелю.

Ще один кут. Влітку завжди тепло, прогулянка в шортах, тепла погода (з незначними змінами) з травня по вересень (іноді в жовтні це тепло).

р.

Але цей магазин з головою корова я пам'ятаю, коли я був трохи, це насправді понад 30 років. Це океї. Молочно-продовольчі вироби.

Алея. Боротьба зелені.

Ми на пляжі. До Волги - 10 хвилин на машині. Обладнаний «найбільш необхідним» ... Пляж дивно чистий, я навіть дивився - навіть в останні два роки. Урнс, плакати, очищувачі всюди. Декент шукає пляж для провінційного міста.
Це смішний, це не так?

Перемістити воду, щоб вибрати місце.

Все правильно, плавати! Вода просто прямо!

Це де ми оселилися з нашими дамами і малюками.

р.

Хто гонна?

У домашніх умовах сад похований в квітках і інших петрушках.

Кіт кішка - невисокий

Отець знову. Перевірте кількість яблук. Це осінній сорт, зберігайте у вересні-жовтень - тобто фотографії ще зелені. Чи можна зберігати практично всю зиму.

Собачка сусіда. Сусіди тут, як правило, дружні люди, вони приходять до одного легко.

Місцева дитина. Багато дітей відправляють тут на літо для дідів, вони дуже високі. Я був тут кожен літо і пам'ятаю ті часи з великим теплом.

Гарненька дівчина пагони її очі!

Ще одна місцева сабчака.

р.

Філка кішка. Я помітив, що всі "не квартири" коти, але без садівництва виділяються торжем і відродженим ставленням до господарів, а не те, що наші зіпсовані домашні тварини перетворюються трохи! Це просто ходив на підборах, розтріскуються під вухо.

Мисливець знайдено

Ну, це, як правило, епіч, ви можете очистити, наприклад, «Люди!» Отримати м'ясо!

172923

В кінці вечора ми сидимо в дворі. Вночі, хоча б ока висохнула.

Квіти всюди. Купуючи їх тут stupid!

р.

Детальніше

Bumblebee, не низький, не ... або ...

Барбекю, потім ванна.

Що сталося. З спеки, балки і пива.

Ми їдемо в Самара. До речі, всі будинки в основному продаються з гаражами (хоча його можна носити, але трохи), добре, або завжди є місце, щоб поставити машину біля будинку.

р.

Самарханка

1990Р. 2199Р.

Вона 60 років відтепер. Йокінг. У музеях з'явилася місцева бабуся. Я витратив 5 років в Гулагу на деяку нецензію. До питання «Баба Маша, який був найщасливим днем в житті?», мислення, рішуче відповів: «Не було такої речі!» Я постраждав!

Редагування – вона вийшла, вона тримає її пальці так... добре, як це?

«Ви не можете просто взяти його і не сидіти в таборі радянських часів! й
Вибачте мене. )

У озерах, ми повинні йти занадто, дійсно, дуже мало. І в цілому немає річок і озер, Кривуші, Орловки, Сосновки, люди налаштовують табору і живуть з ними протягом усього сезону - зловити рибу, рибу, плавати, рибу з човна.

«Ми всі місця світу,
Де ми приїжджаємо з усіх окремих,
Де пам'ять як рядок пошти,
Наше серце загострить, коли воно лангушить.

浜у 涓 蹇

Самарська область на карті РФ - бордюр з Казахстаном, кордони з Саратовом, Уляновським, Оренбургським районами, Республіка Татарстан (вікі).

Додано до [mergetime]1353772836[/mergetime]
Це все. Дуже дякую.

Ласкаво просимо до Новокуйбишевського! Доброго дня!

Джерело: