Буває. Режисери та продюсери побачать особливу роль актора. Вони надсилають його або її скрипт, який пропонує взяти на себе роль персонажа. Іноді самі актори віддають ролі, які згодом стають культами. Я дивлюся, якщо вони покусили своїх ліктів, коли вони знають, що символ, який вони могли б, але не хочуть грати більш популярними, ніж самі.
Sean Connery - сказав, що втратив £ 283 мільйонів, коли він відмовився від гри майстра Гандаф від Господнього кільця. Директор Петро Джексон запропонував колишній Джеймс Бонд £19 млн за роль майстра, і Warner Bros - ще 15% продажу фільму. Не схожий на скрипт, і Гандф завершив гру Ian McKellen. І він не здавалося б, це.
Пропонувала роль Джеймса Бонда. Грант (який став громадянином США у 1942 р.) став кращим чоловіком на весілля виробника Бонда. Сон Коннері став першим Голлівудським Бондом.
Бурт Рейнольдс один раз приймав, що його найбільша крихта була в той момент, коли він повернув роль Ганс Соло в 1977 році. У Харрісон Форд, який потім працював на столярі. «Я думаю, що це була найбільшою помилкою моєї кар’єри», - сказав Рейнольдс. - Я блюм мій агент для цього. Не просто мій вини.
499.00 Р
Увімкнено роль Нео в матриці. Він пізніше сказав, що The Matrix є досить складним поняттям. Я не бачив його. Я дивився Keanu Reeves гра, і я повинен визнати - і я рідко кажу, що — що я буду руйнувати The Matrix. У той час я не був розумним, як актор, щоб піти плавно. Keanu був розумним для цього. Нехай фільм і режисерка розкажуть історію, і не намагайтеся грати кожен момент.
Коли запитав, чому Джеймс Каан звернув роль Рендлі Патрика МакМурфі у 1975 році фільм Одна мука над гніздом какуо від Ken Kesey, він чесно визнав: На цій точці я думав, що фільм не був досить ефектним. Все відбулося в чотири стіни. Я не знаю, що директор Milos Forman був таким хорошим. На жаль, я думав. Так, іноді я був неправильним. У результаті роль пішла Джек Ніколсон, і він отримав Оскар за свій «Кращий актор», і сам фільм став одним з трьох фільмів в історії, які отримали весь «великий п'ять». Оскар
«Претти жінка» – фільм, що зробив Юлі Робертс. У 1990 році фільм з Річардом Герем вперше пропонував Моллі Кільцвальд, зірка таких фільмів як The Breakfast Club і Досить рожевий. Моллі пізніше сказав: Я думаю, що я бачив ранній варіант сценарію і $3,000. Я не пам'ятаю, чому я повернув цю роль. Але я повинен визнати, що це фільм про фільм. Це була її роль. Я думаю, що кожен актор сподівається, що є роль десь, що дає йому або її блиск.

_ Новини
Харрісон Форд не був першим актором, який буде запропоновано роль Індіани Джонса Стівена Спелберга та Джорджа Лукас у пошуку загубленого Арка. В першу чергу, Том Селек запропонував цю роль, але актор повинен відмовитися від того, що він не встигнути стріляти.
Іоан Трапелла прийняв, що повертаючи роль в Forrest Gump був помилкою. В результаті роль в 1994 році фільм перейшов на Том Ганкс, який отримав Оскар за кращий актор, а фільм отримав загальну шість нагород, в тому числі за кращу картину.
Кевін костюмер пропонував роль головного персонажа Андрія Дуфресне в фільмі «Шаунк Втеча». Але в той момент актор захотівся працювати над фільмом «Водяний світ», який, по суті, був невдалим. У той же час, коли він шкодував про те, що роль перейшла на Тим Роббінс.
Це останнє.
Джерело: http://