Реквізити

Буває. Режисери та продюсери побачать особливу роль актора. Вони надсилають його або її скрипт, який пропонує взяти на себе роль персонажа. Іноді самі актори віддають ролі, які згодом стають культами. Я дивлюся, якщо вони покусили своїх ліктів, коли вони знають, що символ, який вони могли б, але не хочуть грати більш популярними, ніж самі.

Sean Connery - сказав, що втратив £ 283 мільйонів, коли він відмовився від гри майстра Гандаф від Господнього кільця. Директор Петро Джексон запропонував колишній Джеймс Бонд £19 млн за роль майстра, і Warner Bros - ще 15% продажу фільму. Не схожий на скрипт, і Гандф завершив гру Ian McKellen. І він не здавалося б, це.

Пропонувала роль Джеймса Бонда. Грант (який став громадянином США у 1942 р.) став кращим чоловіком на весілля виробника Бонда. Сон Коннері став першим Голлівудським Бондом.

Бурт Рейнольдс один раз приймав, що його найбільша крихта була в той момент, коли він повернув роль Ганс Соло в 1977 році. У Харрісон Форд, який потім працював на столярі. «Я думаю, що це була найбільшою помилкою моєї кар’єри», - сказав Рейнольдс. - Я блюм мій агент для цього. Не просто мій вини.

499.00 Р

Увімкнено роль Нео в матриці. Він пізніше сказав, що The Matrix є досить складним поняттям. Я не бачив його. Я дивився Keanu Reeves гра, і я повинен визнати - і я рідко кажу, що — що я буду руйнувати The Matrix. У той час я не був розумним, як актор, щоб піти плавно. Keanu був розумним для цього. Нехай фільм і режисерка розкажуть історію, і не намагайтеся грати кожен момент.

Коли запитав, чому Джеймс Каан звернув роль Рендлі Патрика МакМурфі у 1975 році фільм Одна мука над гніздом какуо від Ken Kesey, він чесно визнав: На цій точці я думав, що фільм не був досить ефектним. Все відбулося в чотири стіни. Я не знаю, що директор Milos Forman був таким хорошим. На жаль, я думав. Так, іноді я був неправильним. У результаті роль пішла Джек Ніколсон, і він отримав Оскар за свій «Кращий актор», і сам фільм став одним з трьох фільмів в історії, які отримали весь «великий п'ять». Оскар

«Претти жінка» – фільм, що зробив Юлі Робертс. У 1990 році фільм з Річардом Герем вперше пропонував Моллі Кільцвальд, зірка таких фільмів як The Breakfast Club і Досить рожевий. Моллі пізніше сказав: Я думаю, що я бачив ранній варіант сценарію і $3,000. Я не пам'ятаю, чому я повернув цю роль. Але я повинен визнати, що це фільм про фільм. Це була її роль. Я думаю, що кожен актор сподівається, що є роль десь, що дає йому або її блиск.

_ Новини

Харрісон Форд не був першим актором, який буде запропоновано роль Індіани Джонса Стівена Спелберга та Джорджа Лукас у пошуку загубленого Арка. В першу чергу, Том Селек запропонував цю роль, але актор повинен відмовитися від того, що він не встигнути стріляти.

Іоан Трапелла прийняв, що повертаючи роль в Forrest Gump був помилкою. В результаті роль в 1994 році фільм перейшов на Том Ганкс, який отримав Оскар за кращий актор, а фільм отримав загальну шість нагород, в тому числі за кращу картину.

Кевін костюмер пропонував роль головного персонажа Андрія Дуфресне в фільмі «Шаунк Втеча». Але в той момент актор захотівся працювати над фільмом «Водяний світ», який, по суті, був невдалим. У той же час, коли він шкодував про те, що роль перейшла на Тим Роббінс.
Це останнє.

Джерело: http://