381
Твенті кращих котирування Д. Бикова
Швидке захоплення, і за мною!
С ***
Ти сказав, що якщо я забрав в стажах, я схожий на сир в вершковому маслі. Де мій вершковий масло? Я хочу їздити в ній!
С ***
Не намагайтеся внести слова до вироків. Не ваш, Любанов, не твої!
С ***
до Ви хочете мені допомогти?
- Все моє життя я боївся почути це з венеролога.
С ***
Левін, серед речей, які дійсно цікавлять мене в житті, питання розвитку особистості десь між проблемами міграції сова вуха і особливостями оподаткування в Конго.
С ***
Про нас Якщо ви відключите свій мозок, вам потрібно включити телефон. Деякі з них завжди повинні працювати.
С ***
Наталія Не ставтеся! Вона, очевидно, перевиправляючи її дідусь. Вам подобається бабуся.
С ***
Любанов, тримайте тисячі. Купити мозок або медичну книгу. Найкраща книга Тексти пісень, а це означає: Я боїться ваш мозок відхиляти вас!
С ***
Вам потрібно лише приймати таблетки за годинником! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
С ***
Забудьте колір дипломів та слово «доктор» на них. Це брехня. Ти не знаєш.
С ***
У вашому віці і без належного лікування, це як ванна з крокодилом: цікавий, але трудомісткий.
С ***
Я не знаю, що направляю вас, Лобанов - логіка, яку я виправила.
С ***
Повний віруси, це комп'ютер венеролога!
С ***
Так, я не знаю, що страйк? Лен, отримавшись від бронетехніки, і ви, бездумний пролетаріат, приєднуйтеся до свого лідера і швидко з'ясуйте, щоб побудувати ваш безперечно темний майбутнє!
С ***
- Любанов, що ти тут?
- Який? Про нас
- Як був рейс?
С ***
Клінічні ідіоти повинні дотримуватися груп! Ви втратите.
С ***
Натанич, ви, безумовно, неприпустимий поціновувач жіночих тіл, але жіноча душа подобається iPhone до макакака.
С ***
Нестя, як це? Я думав, що ви сказали, що ви йдете в будь-яку сторону!
С ***
Про це заявив Лобанов, пальма стипендії.
С ***
до Якщо я повинен сказати вам, що я люблю вас для сексу, тонкий! Я люблю тебе.
- Бульки, ви забили!
до Що робити?
- Отримати роздягання.
Джерело:
С ***
Ти сказав, що якщо я забрав в стажах, я схожий на сир в вершковому маслі. Де мій вершковий масло? Я хочу їздити в ній!
С ***
Не намагайтеся внести слова до вироків. Не ваш, Любанов, не твої!
С ***
до Ви хочете мені допомогти?
- Все моє життя я боївся почути це з венеролога.
С ***
Левін, серед речей, які дійсно цікавлять мене в житті, питання розвитку особистості десь між проблемами міграції сова вуха і особливостями оподаткування в Конго.
С ***
Про нас Якщо ви відключите свій мозок, вам потрібно включити телефон. Деякі з них завжди повинні працювати.
С ***
Наталія Не ставтеся! Вона, очевидно, перевиправляючи її дідусь. Вам подобається бабуся.
С ***
Любанов, тримайте тисячі. Купити мозок або медичну книгу. Найкраща книга Тексти пісень, а це означає: Я боїться ваш мозок відхиляти вас!
С ***
Вам потрібно лише приймати таблетки за годинником! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
С ***
Забудьте колір дипломів та слово «доктор» на них. Це брехня. Ти не знаєш.
С ***
У вашому віці і без належного лікування, це як ванна з крокодилом: цікавий, але трудомісткий.
С ***
Я не знаю, що направляю вас, Лобанов - логіка, яку я виправила.
С ***
Повний віруси, це комп'ютер венеролога!
С ***
Так, я не знаю, що страйк? Лен, отримавшись від бронетехніки, і ви, бездумний пролетаріат, приєднуйтеся до свого лідера і швидко з'ясуйте, щоб побудувати ваш безперечно темний майбутнє!
С ***
- Любанов, що ти тут?
- Який? Про нас
- Як був рейс?
С ***
Клінічні ідіоти повинні дотримуватися груп! Ви втратите.
С ***
Натанич, ви, безумовно, неприпустимий поціновувач жіночих тіл, але жіноча душа подобається iPhone до макакака.
С ***
Нестя, як це? Я думав, що ви сказали, що ви йдете в будь-яку сторону!
С ***
Про це заявив Лобанов, пальма стипендії.
С ***
до Якщо я повинен сказати вам, що я люблю вас для сексу, тонкий! Я люблю тебе.
- Бульки, ви забили!
до Що робити?
- Отримати роздягання.
Джерело: