ВІА
Натілена лисиця, фото якої вибухнула Інтернет, продається на онлайн аукціоні за 330 фунтів
Наповнений червоний лисиця сидить нудно на стілець, фотографії яких затоплені соціальні медіа в питанні днів, продається на онлайн-торгівлі за £330.
Продавець, який створив нові інтернет-зірки, який повинен бути членом Taxidermist Guild. За словами резидента Великобританії, він присвятив його хобі за останні 6 років.
Молода людина створила всесвітньо відомий склад «Sitting Fox» на рік тому, коли друг дав йому трупи тварини, що загинув старіння. Ремісник вирішив підкреслити характер покійного тварини і дати йому більш людський вигляд.
Він не ідеальний, але я вирішив підкреслити свою чарівність з появою людини, англійський Я зазвичай використовую традиційні методи таксі, але цей раз я вирішив спробувати щось нове.
За словами творця дивовижна лисиця може бути висаджена на будь-яку відповідну поверхню, таким чином, декоруючи інтер'єр вашого будинку.
Увагу інтернет-громадського лисиця миттєво відхиляється ціна. Лот був спочатку покласти на Жовтень 4 для £ 12. Всього 10 днів, його ціна пішли до £330. Власник вирішив не спробувати долі і домовилися про запропоновану суму.
Джерело: