Освітлення 2

Я вирішив продовжити тему кольхозового світлодіодного тюнінгу. Про 30 фотографії.

р.

Бажаю зробити щось добре. І так, я ще не накопичила життя. Це не точка, хоча.

Додано до [mergetime]1354048490[/mergetime]
По-перше, нам потрібні світлодіоди ... 1,1 км

LED стрічка SB00-335C-60W5-12_1463

одноватні збірки трикристалічних LED-LAMP-G4-6-5050.

Стрічка бічна, двосторонній скотч. Я бачу за якість.

Ми також потребуємо непотрібного ліхтаря. Я вирішив почати з пасажира, хоча кажуть, що водіння дешевше

й Знімаємо гумки вздовж окружності фари і за допомогою простих інструментів і спирту (не всередині!) ми очищаємо поверхню, яку нам потрібно.

з тонким шаром ...

Додано до [mergetime]1354049040[/mergetime]
З стрічкою без захисного шару силікону прийнято рішення упакувати її в прозору усадку.

р.

до

р.

Увійти

Тепер спробуйте його.

3610Р. 4200Р.

Я не схожий на світлодіоди.

Додано до [mergetime]1354049219[/mergetime]
Сортувати за краще ...

Р

Так як рідний шар скотча втоплюється всередині усадки, ми беремо прозорий двосторонній скотч і нарізаємо його, як нам потрібно вклеїти його на переджирну поверхню фари.

Р

Активно використовується фен, зберігаючи його практично в зубах, приклеїти нашу стрічку до стрічки з світлодіодами вниз. Попередньо запам'ятовується знак відносно якого починається перший світлодіод. Ми закінчуємо щось схоже на це ...

Повернемося до фена знову...

й Ми пироги.

Дріт вирішив пройти через існуючі отвори, щоб не витікати фари.

Зверху стрічки покривається силіконовим.

Ми перевіримо продуктивність всіх світлодіодів після впливу на них з феном.

Ми перевіримо продуктивність всіх світлодіодів після впливу на них з феном.

р.

Тепер ми думаємо про те, що робити з цим...

Додано до [mergetime]1354049674[/mergetime]
Наліво купується альтернатива рідним лампам розжарювання, яка коштує 25 грн заготовки і, щоб бути чесною, це не зовсім. На праві є одноватна збірка шести трьох-чипсових світлодіодів ... ну, якось зробити їх парою.

й Почнемо з цим.

р.

Далі ми будемо йти вперед і зробити деякі сором'язливі, які розчаровують, щоб показати.

Здавалося б, я не впевнений про них... тому що їм потрібна серйозна радіатора тепла і вони стоять біля... Не варто питати - 12 гривень збір коштує. Давайте спробуємо все разом...

Давайте спробуємо все разом...

Давайте спробуємо все разом...

р.

Ми припаюємо стрічку до розмірів всередині фари і намагаємось, як вона буде виглядати на машині

Ось кілька зображень в кінці, але барометр не говорить вам, як це виглядає.

зібраний

р.

освітлює барометр ...

Останнім, я знаю, що буде багато ударів... але найголовніше я люблю це... спасибі.

Джерело: