474
Освітлення 2
Я вирішив продовжити тему кольхозового світлодіодного тюнінгу. Про 30 фотографії.
р.
Бажаю зробити щось добре. І так, я ще не накопичила життя. Це не точка, хоча.
Додано до [mergetime]1354048490[/mergetime]
По-перше, нам потрібні світлодіоди ... 1,1 км
LED стрічка SB00-335C-60W5-12_1463
одноватні збірки трикристалічних LED-LAMP-G4-6-5050.
Стрічка бічна, двосторонній скотч. Я бачу за якість.
Ми також потребуємо непотрібного ліхтаря. Я вирішив почати з пасажира, хоча кажуть, що водіння дешевше
й Знімаємо гумки вздовж окружності фари і за допомогою простих інструментів і спирту (не всередині!) ми очищаємо поверхню, яку нам потрібно.
з тонким шаром ...
Додано до [mergetime]1354049040[/mergetime]
З стрічкою без захисного шару силікону прийнято рішення упакувати її в прозору усадку.
р.
до
р.
Увійти
Тепер спробуйте його.
3610Р. 4200Р.
Я не схожий на світлодіоди.
Додано до [mergetime]1354049219[/mergetime]
Сортувати за краще ...
Р
Так як рідний шар скотча втоплюється всередині усадки, ми беремо прозорий двосторонній скотч і нарізаємо його, як нам потрібно вклеїти його на переджирну поверхню фари.
Р
Активно використовується фен, зберігаючи його практично в зубах, приклеїти нашу стрічку до стрічки з світлодіодами вниз. Попередньо запам'ятовується знак відносно якого починається перший світлодіод. Ми закінчуємо щось схоже на це ...
Повернемося до фена знову...
й Ми пироги.
Дріт вирішив пройти через існуючі отвори, щоб не витікати фари.
Зверху стрічки покривається силіконовим.
Ми перевіримо продуктивність всіх світлодіодів після впливу на них з феном.
р.
Тепер ми думаємо про те, що робити з цим...
Додано до [mergetime]1354049674[/mergetime]
Наліво купується альтернатива рідним лампам розжарювання, яка коштує 25 грн заготовки і, щоб бути чесною, це не зовсім. На праві є одноватна збірка шести трьох-чипсових світлодіодів ... ну, якось зробити їх парою.
й Почнемо з цим.
р.
Далі ми будемо йти вперед і зробити деякі сором'язливі, які розчаровують, щоб показати.
Здавалося б, я не впевнений про них... тому що їм потрібна серйозна радіатора тепла і вони стоять біля... Не варто питати - 12 гривень збір коштує. Давайте спробуємо все разом...
Давайте спробуємо все разом...
р.
Ми припаюємо стрічку до розмірів всередині фари і намагаємось, як вона буде виглядати на машині
Ось кілька зображень в кінці, але барометр не говорить вам, як це виглядає.
зібраний
р.
освітлює барометр ...
Останнім, я знаю, що буде багато ударів... але найголовніше я люблю це... спасибі.
Джерело:
р.
Бажаю зробити щось добре. І так, я ще не накопичила життя. Це не точка, хоча.
Додано до [mergetime]1354048490[/mergetime]
По-перше, нам потрібні світлодіоди ... 1,1 км
LED стрічка SB00-335C-60W5-12_1463
одноватні збірки трикристалічних LED-LAMP-G4-6-5050.
Стрічка бічна, двосторонній скотч. Я бачу за якість.
Ми також потребуємо непотрібного ліхтаря. Я вирішив почати з пасажира, хоча кажуть, що водіння дешевше
й Знімаємо гумки вздовж окружності фари і за допомогою простих інструментів і спирту (не всередині!) ми очищаємо поверхню, яку нам потрібно.
з тонким шаром ...
Додано до [mergetime]1354049040[/mergetime]
З стрічкою без захисного шару силікону прийнято рішення упакувати її в прозору усадку.
р.
до
р.
Увійти
Тепер спробуйте його.
3610Р. 4200Р.
Я не схожий на світлодіоди.
Додано до [mergetime]1354049219[/mergetime]
Сортувати за краще ...
Р
Так як рідний шар скотча втоплюється всередині усадки, ми беремо прозорий двосторонній скотч і нарізаємо його, як нам потрібно вклеїти його на переджирну поверхню фари.
Р
Активно використовується фен, зберігаючи його практично в зубах, приклеїти нашу стрічку до стрічки з світлодіодами вниз. Попередньо запам'ятовується знак відносно якого починається перший світлодіод. Ми закінчуємо щось схоже на це ...
Повернемося до фена знову...
й Ми пироги.
Дріт вирішив пройти через існуючі отвори, щоб не витікати фари.
Зверху стрічки покривається силіконовим.
р.
Тепер ми думаємо про те, що робити з цим...
Додано до [mergetime]1354049674[/mergetime]
Наліво купується альтернатива рідним лампам розжарювання, яка коштує 25 грн заготовки і, щоб бути чесною, це не зовсім. На праві є одноватна збірка шести трьох-чипсових світлодіодів ... ну, якось зробити їх парою.
й Почнемо з цим.
р.
Далі ми будемо йти вперед і зробити деякі сором'язливі, які розчаровують, щоб показати.
Здавалося б, я не впевнений про них... тому що їм потрібна серйозна радіатора тепла і вони стоять біля... Не варто питати - 12 гривень збір коштує. Давайте спробуємо все разом...
р.
Ми припаюємо стрічку до розмірів всередині фари і намагаємось, як вона буде виглядати на машині
Ось кілька зображень в кінці, але барометр не говорить вам, як це виглядає.
зібраний
р.
освітлює барометр ...
Останнім, я знаю, що буде багато ударів... але найголовніше я люблю це... спасибі.
Джерело: