Я вирішив спробувати писати щось, як «великий когнітивний пост». й
Я вирішив пам'ятати свою молодь.
З'явився тільки стільниковий зв'язок, і я вже тісно займався сервісом комп'ютерів, PBX-kims і іншої електроніки. Подруга називається і запропонував зробити стільниковий телефон служби. Ми тільки мали одну локальну, дикої дорогою камеру. Підключення 1000 гречки, потім істина впала до 500-го.
А потім МТС отримує свої безкоштовні (для нас) ціни, і є тільки вибух, люди масивно майстерні стільникових телефонів. Подруга відкриває салон (в місті було 2-3 з них) для продажу і підключення стільникових телефонів. І пропонує співпрацю в цілому, зробивши його телефони, він поставляє клієнтів до мене. В цілому він почав справу з цим кейсом.
Я хотів би коротко поділитися спогадами на прикладі популярної компанії.
Якщо хто цікавиться, я можу продовжити. Насправді тема цікава, я можу розповісти вам багато жартів.
Так Siemens, aka Siemens, aka Simanyuga, aka Semyon, і багато іншого, як він був викликаний.
Дозвольте мені прийняти момент уточнення картини:
Перші абоненти дали дуже тверді гроші за стільниковий телефон, через який вони обробляли їх дуже швидко і мали відповісти на шоале в повному обсязі, до придбання нового пристрою.
Повідомляємо, що, розберіть телефон, залишаючи позначки на випадку, подряпини або щось.
Клієнти цього мали послуги дуже сильно, геморой з клієнтами були багато.
Тому, щоб зробити Сименс, він взяв 2 речі:
Аутопсійний інструмент, як форсунки, але працює іншим чином навколо:
297410
Як працює телефон.
р.
На пристроях зверху є спеціальна ніч зверху, з цим інструментом вона розбиває.
Звук доречний, власник легко шокує:
Потім він сортує через з'єднання лопаткою.
З такими інструментами можна розбирати Siemens без будь-яких з’єднань.
Так, після ремонту, він точно буде виглядати так само, як і раніше, без шолейфів, так як якщо вони не відкривають його.
Коли телефони були дуже малими, і вони були дуже дорогі, Siemens C25 був досить популярним.
Це був досить надійний, добре спійманий (на той час був найважливішою вимогою!), невибагливий і в цілому, не поганий пристрій.
В основному, що вони зробили (в сервісі) - расифікація, розблокування. Дуже рідко зламаних екранів і поросят.
Люди, які використовуються для того, щоб бути дуже обережними для мобільних телефонів:
Старший брат, Siemens S25:
Він був дуже схожий на C25, але мав 3-колірний дисплей!
Дуже ретельно подавали рідкісні та порошкові апарати:
Обидві машини для майстра мали пару досить смертних місць:
Два види програмного забезпечення (програма) - "старі" версії для розблокування і стібка не потрібно на всіх, як "нові" версії.
В іншому випадку пристрій або загинув або став дуже бідним програмним забезпеченням
Дві дошки з слабкими точками з'єднань.
Але в цілому пристрій простий, геморою з ним не було особливо.
На прикладі бізнес-апарата S35 і його молодший брат C35:
C-S35 був дуже надійним і рідко загинув.
У них були деякі проблеми програмного забезпечення, такі як 25-а серія, але вони також мали багато проблем.
Наприклад, більш тонкий і більш компактний корпус, завдяки якому екрани часто перенесли при падінні і підсилювачі потужності розтріскуються (це потрібно обговорити окремо).
У Москві-Петер, замовив, змінився. Дорожчі, іноді дуже дорогі, половина моєї зарплати була приурочена.
Але машини, як і всі «старі» Симпенс, досить просто, виготовлені совою, і в цілому не ламали багато.
К35:
Також, трохи крім того, є ряд спеціальних пристроїв, що відносяться до цього покоління Simens.
Це легендарний SL45:
до 1 2 3 4+
І легендарний Мессер, Me45:
Пристрої насправді дуже цікаві, мали дуже високу швидкість.
Процесор дозволяв декодувати MP3 на льоті, SL45 є одним з перших пристроїв з флешкою! і MP3-плеєр.
Дуже якісне обладнання, виготовлене з душі та німецькою якістю.
Месер для мене ще один з стандартів якості будівництва.
Ремонт був повністю різним. Якщо Месер розібрався як старі пристрої, акуратно і легко, то SL45 без джемів розбиратися, і головне зібрати "як це було" - практично нереально.
З цим (або ж, тіло пристрою) пов'язаний з великою кількістю геморой.
Справа в тому, що вона виготовлена з пластику, на яку наноситься металізація.
Крім того, пластмаса така, що всі засувки, з'єднання і т.д. дуже тонкі, точно зроблені і просто одноразові.
Як правило, замовники пояснили, що після ремонту, проблеми з справою були неминучими, а новий випадок був негайно поставлений, за гроші клієнта.
Але крововилив не закінчується.
Наприклад, ви змінюєте дисплей, розібрати, покласти, збирати (примітити новий дорогий випадок), і ваш динамік перестає працювати або що інше, море може вийти з проблем.
Ви повинні розібрати, усунути і т.д., і тіло одноразово.
І все, без складання тіла дуже важко перевірити.
У нас досить багато.
Але пристрій все ще перевірений, дуже чіткий, швидкий і приємний.
р.
У цій серії був ще один бюджетний апарат, який, ймовірно, провів в руках будь-якого з 25 років, цей A35:
Це був свого роду, як погано вирізаний варіант C35.
Двоканальний дисплей, мінімальна функціональність, але кільця.
Багато з них продали МТС, заблоковані на себе.
В короткий час A35 працює тільки з SIM MTS, MTS було продано при хорошій знижки.
Природно, ми шукали способи їх розблокування. Я маю на увазі, щоб працювати з усіма SIM-картами.
Купити "лак" A35 і розблокувати його було значно дешевшим, ніж купити нелакитний A35, клієнти були... дуже короткий.
В цілому тема поділу заслуговує окремого посту, я можу писати один день.
ПС: У мене є один в мій новий стан:
Життя пішло на звичайному, телефон і тарифи стали дешевше, стільниковий телефон став масовим явищем, в зв'язку з цим з'явилася пара цікавих ефектів:
Потрібно мати в ряді дешевий, простий, масово-продукований апарат і, паралельно, швидко зробити складні пристрої.
Siemens випустила дешевий C45:
Телефон мав «стару» платформу 35-х, яка стала ще гірше через дешеве тіло і величезну кількість дефектів на дисплеїх.
Шлюб в цілому пов'язаний з тілом, а точніше з тим, що відображення при натисканні справи «відки», яка розбиває доріжки на санях, в точці з'єднання з дисплеєм.
Відображається на C45, замовлених в кожній службі десять або сотні, бо вони були просто постійно, не день без нього:
Потім вони навчилися надійно відновити їх паяльною праскою і мікроскопом, вона стала дешевше, але не менш масивно.
Навколо того ж, C55 був випущений, пристрій, який можна сміливо розмістити поруч з SL45 і Me45.
Як приємно, швидко і надійно. Я особисто все одно хотів:
C55 виготовлений на новій платформі, але з усіма хорошими якостями «старого»: простий, швидкий, хороший Java, приємний фоні. т. е.
70% ремонту C55s є замінним дисплеєм, добре збивати їх.
І так дуже вдалось в момент пристрою, не мали особливих проблем.
І, шедевр гломерії генія, створення комедової гонки для кольору і поліфону, серії C65, CX65 і т.д.:
К65:
CX65:
Телефони безпровідного програмного забезпечення. Щоб вилікувати 65-у програму необхідно намагатися дуже довго і важко, складні випадки приймали мене до 5 годин безперервного мозкового штурму.
І найбільша проблема – це навіть не так: пристрій мав невиліковний зв’язок в проекті, досить великий процесор дуже невдало на борту, через який тиск на клавіатурі і джойстик, треки зламаються на дошці під процесором.
Вони загинули лише масою, люди, які можуть зробити це добре, є блоком, і все ще немає гарантії.
Тут я шукав працівника CX65, щоб встановити на дворі, я не міг знайти їх в моєму місті, вони просто не живі:
Я знайшов його ідеально, але тільки:
Я думаю, що Siemens-Mobile подарував цю серію, тому що ніхто не очікував таку відверту G від Siemens. У вигляді S65 були певні спроби:
Не поганий в цілому, пристрій, з переробленою дошкою, яка не має хвороби 65-го ряду, в результаті помірно надійний.
Але вони були частими пізніми, корейськи знаходилися, потім перехопили їх назавжди.
Не згадували багато моделей, деякі заслуговують окремий пост, деякі не заслуговують згадки:
Я чекаю на сцени.
Джерело: