Моя самовибагливість

Привіт, кожен! Хочу розповісти вам про невелику колекцію масштабних моделей машинок. Я не знаю про закінчення, будь ласка.
Тексти пісень, а це означає: Я збираю його повільно, але обов'язково.
У мене є пропозиція: колекціонери, пости фотографії ваших скарбів - Я думаю, що багато мають реальні шедеври.

1. Шевролет 3100 1953 У ті непрості часи цей пікап став те, що Газель до нас до 90-х років. Завдяки цій машині (навіть, не одну на фото, але сама модель), багато відкрили власний міні-бізнес і змогли вийти з бідності. Я не пам'ятаю, де я читаю його, або я даю його до Проф.

У мене є цей шеврик у виконанні «дового вантажівки». Навіть машина працювала до тих пір, поки моя дочка грала. Я не був.

1957 Chevrolet Corvette. Нема коментарів, про корветети і так кожен знає.

Сама корвета. Колір веселий, це не так?

І це його потужність Ford GT. Повністю атипіка для моделі Ford, а в 2006 році (на фото) американці зробили такий автомобіль, який був в сімдесятках. Знову, успіх. 1000 к.с., дивний.

р.

Немає нічого за Ford. До речі, ви можете побачити на YouTube, як цей пристрій залишає практично кожен за ним.

234000 р.

Двері/роф - ще один холодний елемент.

2633632

1955 Форд Thunderbird. Я читаю десь, що цей автомобіль був любий racial Італійська bandits.

р.

І це було. Дизайн пісні!

У мене є 1955 Chevy Nova, який схожий на ферму ван, який прохолодний, але не особливо цікавим. Зрозуміло, що у нього є свиня?

631784

Він в спині.

Цей рожевий непорозуміння нічого не більше, ніж 1953 Cadillac Series 62. Я не знаю, як Kinsmart's Hong Pun вирішив пофарбувати його рожевим, але він отримав діарею у своїй кармаці. Однак, мій дочка є однією і половиною років, ця машина є за смаком (так це кадді не буде жити довго).

Ось тато.

Ford Mustang 1964 1/2. Є також відходи часу.

Так, це не Daw Lanos.

Chevrolet Bel Air 1957, модифікація поліції. Про 500 коней під витяжкою - можна зачісувати з вадами.

І дизайн ... mmmmm ...

Шелби Кобра 427 S/C 1965 Я думаю, що багато людей дадуть половину своїх життів, щоб їздити на трасі або вулиці.

Автокрафт, який отримав інструментарій на "AC 289" після банкрутства автомобілів змінного струму, випустили партію "AC 289" з назвою "Mark IV". По-перше, Carroll Shelby подав позов до автомобілів AC та Брайана А. Англіса (засновниця AutoCraft), в районному суді США в Лос-Анджелесі. Наступне поселення призвело до виходу спільного прес-релізу, в якому AC та Anglis визнали, що Carroll Shelby був і є єдиною особою, яка має право називати свої автомобілі "Cobra". З кінця 1980-х, Carroll Shelby і Shelby автомобілів, Inc. продовжували виробляти Cobra автомобілів, які називають Shelby Cobra FIA 289 і Shelby Cobra 427 S/C на їх заводі в Лас-Вегасі, Невада.
Ці автомобілі зберігають загальний стиль і зовнішній вигляд оригінальних 1960-х років. Спочатку серія CSX4000 була виготовлена з старих запасів, але поступово почала збиратися з деталей з різних постачальників. На сьогоднішній день корпус Кобра виробляється з
скловолокна, деякі автомобілі для замовлення виготовляються з алюмінієвим корпусом або з вуглецевим волокном.
"ВІККА"

Ось ми. У кадрі руки асистента фотографа, завдяки яким зйомки затримали два години.
Дуже дякую. Зачекайте ваші фотографії.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное