Майамі на мобільних пристроях.

Підбір буде фото.

Привіт! Моє ім’я Олега, я 28 років. Я вирішив поділитися тематичним вибором фотографій, знятих на мобільний телефон. Я зацікавила фотографію близько трьох років. Я фотографую власні і інші дзеркала, милбокси, при необхідності. Я погоджуюсь з вами, що найкраща камера є однією з вас. У моєму випадку це моя камера телефону, яку я не даю.
Я завжди намагався захопити всі цікаві речі, які я бачив навколо мене. З появою хороших камер в телефонах, результати все частіше радують око. Я використовую iPhone 4/4s для останньої пари років. Я люблю роботу з фокусом, «швидкістю», хорошим для камери стільникового телефону гострістю і перенесенням кольорів. Я використовую Instagram як платформа, щоб показати мої фотографії та побачити роботу інших людей. Я не люблю фільтри Instagram, і я використовувати два додатки для обробки їх, Snapseed і Picfx. Перший в основному редагує яскравість, насиченість, контрастність, кольори і різкість, випрямляє горизонт, другий накладає текстури. Багато людей помітили, що більшість моїх фото в певному стилі. Я люблю стилізацію під старими фотографіями (шотами, шарами, шумом, відтінками або іноді перенасиченими кольорами), імітацією малюнка. Це як я хочу висловити те, що я бачив навколо мене.
Я провів третину мого життя в Сполучених Штатах, найкраща частина цього часу в великому місті Маямі Біч, Флорида. Тут майже завжди велика погода, небо рідко сірий, і як правило, має величезну кількість красивих хмар. океан, теж, не може радувати і чудово доповнює вже розкішне середовище. Сонце і схід сонця дивляться своїми кольорами, і кожен день здається, що ви ніколи не бачили найкрасивішого неба раніше. Завдяки статусу міста і великої погоди, на вулицях можна побачити величезну кількість рідкісних і дорогих автомобілів, багато красивих, цікавих, іноді дивних людей. Моя око завжди зайнята і я завжди хочу взяти фотографії. Сьогодні я хотів би поділитися з вами трохи Майямі, так само, як я бачив його. Є багато неба, океан, будинки, автомобілі (який я люблю з раннього дитинства). Якщо хто любить це, ви можете знайти мене в Instagram під псевдонімом добрінський, є більше фотографій. Я хочу відповісти на адекватні питання. Добрий час.

(1)

Пелікан на залишках пальника:

Майамі наземний метро. Займає дуже невелику площу (близько 7 км), пролягає на монораїлі без водія. Всередині безкоштовний Wi-Fi.

Р

Реєстрація одного з pool party в готелі Shelbourne:

McDonald's під час святкування Хеллоуїна

Меморіал Голокосту Терміни:

Doing йога в цьому середовищі і з цим видом більш весело, ніж в тісній кімнаті:

Р

Ранковий біг:

Натюрморт

Яхти на заході:

Мій улюблений парк - Південна точка. Ви можете провести весь день тут.

Один з багатьох круїзних суден йде на багатоденний рейс:

Краса садиби Vizcaya:

Натюрморт

Знаменитість Круїзів лайнер повільно переходить на стару гру:

Як я сказав, що захід сонця тут дуже мальовничі:

Перегляд Мостів МакАртур, що поєднує Майямі та Майямі Пляж. У фоні є портові крани Майямі.

Дерево? Побачити

Пальмові дерева

, м. Київ

Портрети

Вид води

Будівництво фінансового центру:

Очистити нігер.

Рибалка

Ще один рибалок

рятувальна вежа. Як діти прямо.

Панель

Щось в хати

р.

Вода.

174389

Пляж

р.

У сіварію:

р.

"Кількість gentry" ©

Хто хоче сиськи? Я маю на увазі, графіті.

Ще один кіт!

Пляж.

Необхідно бути стовпчиком.

883.34 р.

Вам подобається пальма?

Майже як Dexter.

Тут є вищий рівень.

Р

Зруйнований міст на шляху до Кей Вест-Айленд:

р.

Маляр

Небо.