448
Тільки напої! Просто хардкор!
Відомий, що я легендарна худоба і пеевщнік, тому я повинен їсти виключно в крапельних горщиках найсмачніших і бомжов-Курултаєвих видів, заливаючи горілку, що перевозиться в рукаві під столом в брудний олово може спрат. Що я успішно і постійно. Я ніколи не був рестораном у моєму житті, і я не шкодую.
Так, але сьогодні важко знайти місця в Москві, де худоби, як я можу розслабити культурно на основі їх неприпустимих смаків. Гришка, пишні та інші пельмені кататрофічно покриті мідним таполем з настанням демократації, а зараз в їх місці є всілякі попадання кафе "Jean Jacques", "Elki-Palki" та іншими потворами "Му-му", панмати.
Недавно, хтось скаржав мені тут, вони скажуть, там немає місць, де фіксатор 3-ї категорії може мати культурний напій і закуску, а потім провести культурну ніч в незаслуженому винному вигулі. Не вірно, громадяни! Є такі місця, я не спалю мої радості, але я можу порадити на рідкість знайдено.
10 зображень + текст moskva-bez-prik
Епічний напій "Second дихання"! З повагою:
Права в середині Москви, кілометр до Кремля - П'ятницька 10.
Неймовірно доставляє анотації цієї установи, знайденої на timeout.ru:
У склі "Секонд дихання", розташований в триповерховому будинку в Замоскворече, можна пити і їсти за дуже низькими цінами.
Звичайно, «Second Wind» не для гламурних відвідувачів, але барвисті заклади: півтемність, світлові лампи без плафондів на низькій стелі, хмари сигаретного диму, десятки високих круглих столів, здобляться від пивних банок, стіни голі, щоб знайти ввечері навіть не безкоштовний стіл, але вільний кут - складне завдання, іноді жива музика: три старі жінки з гітарою, барабаном і балалаїкою за невелику плату і напій буде співати все п'яне душа любить.
Це наш шлях. Ні в якому разі! Відповідні інтер'єри:
Живіт на стінах - наш фош!
04 мар
Посилення того, що пропонується: все строго на випадок, без цих надлишок ваших:
Меню полухода:
Типовий регулярний:
І, звичайно, зіпсує:
Р
Ось таксон-в-право, другий подих не прийшов до комрад. "Я не шуфель!"
Ви кажете, що «Чи не такі місця». Потрібно краще виглядати.
Так, є Vkontaktik в цьому напої! JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 Просунутий скло пішов - afiget.
І для закуски, щоб нарешті зануритися в атмосферу хардкорного скла - туалет:
р.
Джерело:
Так, але сьогодні важко знайти місця в Москві, де худоби, як я можу розслабити культурно на основі їх неприпустимих смаків. Гришка, пишні та інші пельмені кататрофічно покриті мідним таполем з настанням демократації, а зараз в їх місці є всілякі попадання кафе "Jean Jacques", "Elki-Palki" та іншими потворами "Му-му", панмати.
Недавно, хтось скаржав мені тут, вони скажуть, там немає місць, де фіксатор 3-ї категорії може мати культурний напій і закуску, а потім провести культурну ніч в незаслуженому винному вигулі. Не вірно, громадяни! Є такі місця, я не спалю мої радості, але я можу порадити на рідкість знайдено.
10 зображень + текст moskva-bez-prik
Епічний напій "Second дихання"! З повагою:
Права в середині Москви, кілометр до Кремля - П'ятницька 10.
Неймовірно доставляє анотації цієї установи, знайденої на timeout.ru:
У склі "Секонд дихання", розташований в триповерховому будинку в Замоскворече, можна пити і їсти за дуже низькими цінами.
Звичайно, «Second Wind» не для гламурних відвідувачів, але барвисті заклади: півтемність, світлові лампи без плафондів на низькій стелі, хмари сигаретного диму, десятки високих круглих столів, здобляться від пивних банок, стіни голі, щоб знайти ввечері навіть не безкоштовний стіл, але вільний кут - складне завдання, іноді жива музика: три старі жінки з гітарою, барабаном і балалаїкою за невелику плату і напій буде співати все п'яне душа любить.
Це наш шлях. Ні в якому разі! Відповідні інтер'єри:
Живіт на стінах - наш фош!
04 мар
Посилення того, що пропонується: все строго на випадок, без цих надлишок ваших:
Меню полухода:
Типовий регулярний:
І, звичайно, зіпсує:
Р
Ось таксон-в-право, другий подих не прийшов до комрад. "Я не шуфель!"
Ви кажете, що «Чи не такі місця». Потрібно краще виглядати.
Так, є Vkontaktik в цьому напої! JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 Просунутий скло пішов - afiget.
І для закуски, щоб нарешті зануритися в атмосферу хардкорного скла - туалет:
р.
Джерело: