Ахтуба р. Вересень. 2012

Добрий день, дорогі Япси!
Покажіть вам історію про перший раз я поїхав на риболовлі 1200 миль з дому.
Текст буде там, тому підготуватиметься, щоб провести трохи часу читання (якщо вас цікавить). Якщо ви виявите помилки, залиште їх там, я не рерайтинг Словник Ожегова.

P.S. Tonya, якщо ви читаєте цю посаду, то автоматично відповідь на своє питання: "Так, я нічого не маю на роботі." (Тоня мій колега, я поставив її на РП)
45 зображень

Ахтуба Р. Вересень. 2012
(без процесу риболовлі)

Ахтуба р. Вересень. 2012

1,1 км Моє батько і я забрав той самий відпочинок. Моя батько мріяла про те, що до Волги довгий час я підтримав його, звичайно. Ми почали ніч, бо так багато речей... Половина була прийнята "право в разі." В кінці цього «вічно» не сталося.

Ахтуба р. Вересень. 2012

2,2 км Задоволений продукт ... компанією солдатів. Я вирішив бути безпечною – це з серії «буда». По-перше, половина були взяті додому.

Ахтуба р. Вересень. 2012

3. У Як видно з фото, у вас є хитрість. Я хотів би продати. Я хочу висловити свою особливу подяку за мій ковтання, щоб не вийти на дорогу! Спасибі, мед!

Ахтуба р. Вересень. 2012

4. У Що не збирається рибальцям?
Питання є риторичними і не має сенсу.
На машині дуже багато, але я тримав дорогу! Більшість всіх, я боївся педанта в ямах. Він був тероризмом.

Ахтуба р. Вересень. 2012

5. Умань Десь перед Тамбов, краєвиди змінилися кожні 250 км. Ми приїхали з Троїцьку (Москва / Мо). Подорож було близько 18 годин з зупинками.

Ахтуба р. Вересень. 2012 р.

6. Жнівень Ми працюємо!

Ахтуба р. Вересень. 2012

7. Про нас Під Тамбов прийшов на кав'ярню для закуски і просто не може допомогти, але візьміть картину цієї чудової спокійної сплячої істоти.

Ахтуба р. Вересень. 2012

8. У Заправка виключно на TNK або LUKOIL (навіть не думайте рекламувати)

Ахтуба р. Вересень. 2012

9. Навігація Ось ми йдемо! Астраханська область, Д. Болхун

Ахтуба р. Вересень. 2012

10. «Ми не локальні, покажемо, куди рибу. й

Ахтуба р. Вересень. 2012

11. Я люблю їздити по дорогах! Поруч, немає автомобілів!

Ахтуба р. Вересень. 2012

12. Перетин Ахтуба. Ось де Якубович прийшов. Що таке? Шукаємо чоловіка.
(Вартість поїздки до нас 150 рублів один спосіб)

Ахтуба р. Вересень. 2012

13.00 р. Я не пам'ятаю ім'я Барбоса, але ми познайомимося з ним знову, подивіться далі.

Ахтуба р. Вересень. 2012

14. Місце було розшуковано за годину і половину, було багато людей, всі найкращі місця були зайняті. Ми вирішили зупинитися тут: тихі, не сусіди, річка поруч, спуск до неї зручно.

Ахтуба р. Вересень. 2012

15.00 р. Місцеве пиво Волжанін. Вартість... близько 27 рублів... Не пам'ятаю. Я розповім, що про пиво.

Ахтуба р. Вересень. 2012

16.00 р. Наша кухня. У книжці з’явилася їжа! Для двох?

Ахтуба р. Вересень. 2012

17.00 р. Моє місце. Прості. Модест. Це приємно. (Я купив його на Sportmaster за 1,200 доларів)

Ахтуба р. Вересень. 2012 Р

18 років Все блаженно всередині! матрац вписується прямо в трубу. Сплячий як король!

Ахтуба р. Вересень. 2012

19.00 р. Пальник газовий. Чи можна кожен бачити танковий відсік? так: вартість повітряної кулі 100 рублів в Ашан, досить на 2 дні. Весь день кип'ятіння або смаження, я повинен якось позбутися від їжі.

Ахтуба р. Вересень. 2012

20. Він був міцним, мені довелося влаштувати цей вид захисту від плівки.

Ахтуба р. Вересень. 2012

21. На SOMA. Ніколи не спійманий. Звісно, звичайно, наступного року ми зловимо.

Ахтуба р. Вересень. 2012

22. Вид прекрасний. О............................................................................................................................................................................OK, щось дивиться, сумно, нехай рухає.

Ахтуба р. Вересень. 2012

23. Ala Lux дзеркало. Ми знімаємо на мішені з пневматичною машиною, але я думаю, що не варто писати про решту. Але письма про решту не було сенсу. Я говорю.

Ахтуба р. Вересень. 2012

24. Кавуна. Ми ate ABC на тиждень. Солодкий, лежачи зовні, не зіпсований.

Ахтуба р. Вересень. 2012

25. Вид гарний знову...

Ахтуба р. Вересень. 2012

26. Перший копчений. Коли це спекотна, вона їсть миттєво! Я отримую серветку і буду там.

Ахтуба р. Вересень. 2012 Р

27. Ось я. Нижче знаходиться куртка. Як це працює, я не поясню, я просто скажеш: це працює просто і як це повинно.

Ахтуба р. Вересень. 2012 (Багато)

28. Не катер. На машині з'явився другий, але він не вписався. Що потрібно два?

Ахтуба р. Вересень. 2012

29. Я зловився на доніці, що я не пам'ятаю.

Ахтуба р. Вересень. 2012

30. Маленькі, великі.

Ахтуба р. Вересень. 2012

31. Ми з хліба. Я пішов подивитися на магазин, знайшов щось схоже на це: магазин "ВоЯЖ". Все, що потрібно купити в місті, ви можете придбати тут, але дорожче! З огляду на те, що переправка буде коштувати вам 300 рублів і бензин доведеться обпекти, це було більш вигідно.

Ахтуба р. Вересень. 2012

32. Романтика.

Ахтуба р. Вересень. 2012

33. Ліс не горить. Це право!

Ахтуба р. Вересень. 2012

34. Я люблю верхи.

Ахтуба р. Вересень. 2012

35. Все пройшло швидко... У цих місцях були намети.

Ахтуба р. Вересень. 2012

36.00 Р О, як це сталося. Ледько підійде.

Ахтуба р. Вересень. 2012

37. Санк знову, їздити акуратно.

Ахтуба р. Вересень. 2012

38. Човен таксі. Лівий берег, берег, собака знову! Зареєструватися

Ахтуба р. Вересень. 2012

39.00 р. Він, здається, висить цілодобово. Хороший і добрий собака. Я навіть подряпин мій вуха.
В цей час ми платимо за переправку з тушю. Так ми отримали кавун. Щиро вдячна вам за те, що жінка, любляча!

Ахтуба р. Вересень. 2012

40. Ег ...

437210

41. Я люблю Астраханські степи.

Ахтуба р. Вересень. 2012 , Україна

42. Я дуже люблю картину себе. Ми на дорозі.

Ахтуба р. Вересень. 2012

43. Я був водінням, тому не варто забувати про картину материка, але це довгий шлях.

Ахтуба р. Вересень. 2012

44. Вони трахаються з тими цінами! 450 за рибу (Факс Волгоград!)

Ахтуба р. Вересень. 2012

45. Це мене. Привіт, всім.
Останній малюнок. Ви можете розбити. Я збираюся...

Ахтуба р. Вересень. 2012

Джерело: