721
Ахтуба р. Вересень. 2012
Добрий день, дорогі Япси!
Покажіть вам історію про перший раз я поїхав на риболовлі 1200 миль з дому.
Текст буде там, тому підготуватиметься, щоб провести трохи часу читання (якщо вас цікавить). Якщо ви виявите помилки, залиште їх там, я не рерайтинг Словник Ожегова.
P.S. Tonya, якщо ви читаєте цю посаду, то автоматично відповідь на своє питання: "Так, я нічого не маю на роботі." (Тоня мій колега, я поставив її на РП)
45 зображень
Ахтуба Р. Вересень. 2012
(без процесу риболовлі)
1,1 км Моє батько і я забрав той самий відпочинок. Моя батько мріяла про те, що до Волги довгий час я підтримав його, звичайно. Ми почали ніч, бо так багато речей... Половина була прийнята "право в разі." В кінці цього «вічно» не сталося.
2,2 км Задоволений продукт ... компанією солдатів. Я вирішив бути безпечною – це з серії «буда». По-перше, половина були взяті додому.
3. У Як видно з фото, у вас є хитрість. Я хотів би продати. Я хочу висловити свою особливу подяку за мій ковтання, щоб не вийти на дорогу! Спасибі, мед!
4. У Що не збирається рибальцям?
Питання є риторичними і не має сенсу.
На машині дуже багато, але я тримав дорогу! Більшість всіх, я боївся педанта в ямах. Він був тероризмом.
5. Умань Десь перед Тамбов, краєвиди змінилися кожні 250 км. Ми приїхали з Троїцьку (Москва / Мо). Подорож було близько 18 годин з зупинками.
р.
6. Жнівень Ми працюємо!
7. Про нас Під Тамбов прийшов на кав'ярню для закуски і просто не може допомогти, але візьміть картину цієї чудової спокійної сплячої істоти.
8. У Заправка виключно на TNK або LUKOIL (навіть не думайте рекламувати)
9. Навігація Ось ми йдемо! Астраханська область, Д. Болхун
10. «Ми не локальні, покажемо, куди рибу. й
11. Я люблю їздити по дорогах! Поруч, немає автомобілів!
12. Перетин Ахтуба. Ось де Якубович прийшов. Що таке? Шукаємо чоловіка.
(Вартість поїздки до нас 150 рублів один спосіб)
13.00 р. Я не пам'ятаю ім'я Барбоса, але ми познайомимося з ним знову, подивіться далі.
14. Місце було розшуковано за годину і половину, було багато людей, всі найкращі місця були зайняті. Ми вирішили зупинитися тут: тихі, не сусіди, річка поруч, спуск до неї зручно.
15.00 р. Місцеве пиво Волжанін. Вартість... близько 27 рублів... Не пам'ятаю. Я розповім, що про пиво.
16.00 р. Наша кухня. У книжці з’явилася їжа! Для двох?
17.00 р. Моє місце. Прості. Модест. Це приємно. (Я купив його на Sportmaster за 1,200 доларів)
Р
18 років Все блаженно всередині! матрац вписується прямо в трубу. Сплячий як король!
19.00 р. Пальник газовий. Чи можна кожен бачити танковий відсік? так: вартість повітряної кулі 100 рублів в Ашан, досить на 2 дні. Весь день кип'ятіння або смаження, я повинен якось позбутися від їжі.
20. Він був міцним, мені довелося влаштувати цей вид захисту від плівки.
21. На SOMA. Ніколи не спійманий. Звісно, звичайно, наступного року ми зловимо.
22. Вид прекрасний. О............................................................................................................................................................................OK, щось дивиться, сумно, нехай рухає.
23. Ala Lux дзеркало. Ми знімаємо на мішені з пневматичною машиною, але я думаю, що не варто писати про решту. Але письма про решту не було сенсу. Я говорю.
24. Кавуна. Ми ate ABC на тиждень. Солодкий, лежачи зовні, не зіпсований.
25. Вид гарний знову...
26. Перший копчений. Коли це спекотна, вона їсть миттєво! Я отримую серветку і буду там.
Р
27. Ось я. Нижче знаходиться куртка. Як це працює, я не поясню, я просто скажеш: це працює просто і як це повинно.
(Багато)
28. Не катер. На машині з'явився другий, але він не вписався. Що потрібно два?
29. Я зловився на доніці, що я не пам'ятаю.
30. Маленькі, великі.
31. Ми з хліба. Я пішов подивитися на магазин, знайшов щось схоже на це: магазин "ВоЯЖ". Все, що потрібно купити в місті, ви можете придбати тут, але дорожче! З огляду на те, що переправка буде коштувати вам 300 рублів і бензин доведеться обпекти, це було більш вигідно.
32. Романтика.
33. Ліс не горить. Це право!
34. Я люблю верхи.
35. Все пройшло швидко... У цих місцях були намети.
36.00 Р О, як це сталося. Ледько підійде.
37. Санк знову, їздити акуратно.
38. Човен таксі. Лівий берег, берег, собака знову! Зареєструватися
39.00 р. Він, здається, висить цілодобово. Хороший і добрий собака. Я навіть подряпин мій вуха.
В цей час ми платимо за переправку з тушю. Так ми отримали кавун. Щиро вдячна вам за те, що жінка, любляча!
40. Ег ...
437210
41. Я люблю Астраханські степи.
, Україна
42. Я дуже люблю картину себе. Ми на дорозі.
43. Я був водінням, тому не варто забувати про картину материка, але це довгий шлях.
44. Вони трахаються з тими цінами! 450 за рибу (Факс Волгоград!)
45. Це мене. Привіт, всім.
Останній малюнок. Ви можете розбити. Я збираюся...
Джерело:
Покажіть вам історію про перший раз я поїхав на риболовлі 1200 миль з дому.
Текст буде там, тому підготуватиметься, щоб провести трохи часу читання (якщо вас цікавить). Якщо ви виявите помилки, залиште їх там, я не рерайтинг Словник Ожегова.
P.S. Tonya, якщо ви читаєте цю посаду, то автоматично відповідь на своє питання: "Так, я нічого не маю на роботі." (Тоня мій колега, я поставив її на РП)
45 зображень
Ахтуба Р. Вересень. 2012
(без процесу риболовлі)
1,1 км Моє батько і я забрав той самий відпочинок. Моя батько мріяла про те, що до Волги довгий час я підтримав його, звичайно. Ми почали ніч, бо так багато речей... Половина була прийнята "право в разі." В кінці цього «вічно» не сталося.
2,2 км Задоволений продукт ... компанією солдатів. Я вирішив бути безпечною – це з серії «буда». По-перше, половина були взяті додому.
3. У Як видно з фото, у вас є хитрість. Я хотів би продати. Я хочу висловити свою особливу подяку за мій ковтання, щоб не вийти на дорогу! Спасибі, мед!
4. У Що не збирається рибальцям?
Питання є риторичними і не має сенсу.
На машині дуже багато, але я тримав дорогу! Більшість всіх, я боївся педанта в ямах. Він був тероризмом.
5. Умань Десь перед Тамбов, краєвиди змінилися кожні 250 км. Ми приїхали з Троїцьку (Москва / Мо). Подорож було близько 18 годин з зупинками.
р.
6. Жнівень Ми працюємо!
7. Про нас Під Тамбов прийшов на кав'ярню для закуски і просто не може допомогти, але візьміть картину цієї чудової спокійної сплячої істоти.
8. У Заправка виключно на TNK або LUKOIL (навіть не думайте рекламувати)
9. Навігація Ось ми йдемо! Астраханська область, Д. Болхун
10. «Ми не локальні, покажемо, куди рибу. й
11. Я люблю їздити по дорогах! Поруч, немає автомобілів!
12. Перетин Ахтуба. Ось де Якубович прийшов. Що таке? Шукаємо чоловіка.
(Вартість поїздки до нас 150 рублів один спосіб)
13.00 р. Я не пам'ятаю ім'я Барбоса, але ми познайомимося з ним знову, подивіться далі.
14. Місце було розшуковано за годину і половину, було багато людей, всі найкращі місця були зайняті. Ми вирішили зупинитися тут: тихі, не сусіди, річка поруч, спуск до неї зручно.
15.00 р. Місцеве пиво Волжанін. Вартість... близько 27 рублів... Не пам'ятаю. Я розповім, що про пиво.
16.00 р. Наша кухня. У книжці з’явилася їжа! Для двох?
17.00 р. Моє місце. Прості. Модест. Це приємно. (Я купив його на Sportmaster за 1,200 доларів)
Р
18 років Все блаженно всередині! матрац вписується прямо в трубу. Сплячий як король!
19.00 р. Пальник газовий. Чи можна кожен бачити танковий відсік? так: вартість повітряної кулі 100 рублів в Ашан, досить на 2 дні. Весь день кип'ятіння або смаження, я повинен якось позбутися від їжі.
20. Він був міцним, мені довелося влаштувати цей вид захисту від плівки.
21. На SOMA. Ніколи не спійманий. Звісно, звичайно, наступного року ми зловимо.
22. Вид прекрасний. О............................................................................................................................................................................OK, щось дивиться, сумно, нехай рухає.
23. Ala Lux дзеркало. Ми знімаємо на мішені з пневматичною машиною, але я думаю, що не варто писати про решту. Але письма про решту не було сенсу. Я говорю.
24. Кавуна. Ми ate ABC на тиждень. Солодкий, лежачи зовні, не зіпсований.
25. Вид гарний знову...
26. Перший копчений. Коли це спекотна, вона їсть миттєво! Я отримую серветку і буду там.
Р
27. Ось я. Нижче знаходиться куртка. Як це працює, я не поясню, я просто скажеш: це працює просто і як це повинно.
(Багато)
28. Не катер. На машині з'явився другий, але він не вписався. Що потрібно два?
29. Я зловився на доніці, що я не пам'ятаю.
30. Маленькі, великі.
31. Ми з хліба. Я пішов подивитися на магазин, знайшов щось схоже на це: магазин "ВоЯЖ". Все, що потрібно купити в місті, ви можете придбати тут, але дорожче! З огляду на те, що переправка буде коштувати вам 300 рублів і бензин доведеться обпекти, це було більш вигідно.
32. Романтика.
33. Ліс не горить. Це право!
34. Я люблю верхи.
35. Все пройшло швидко... У цих місцях були намети.
36.00 Р О, як це сталося. Ледько підійде.
37. Санк знову, їздити акуратно.
38. Човен таксі. Лівий берег, берег, собака знову! Зареєструватися
39.00 р. Він, здається, висить цілодобово. Хороший і добрий собака. Я навіть подряпин мій вуха.
В цей час ми платимо за переправку з тушю. Так ми отримали кавун. Щиро вдячна вам за те, що жінка, любляча!
40. Ег ...
437210
41. Я люблю Астраханські степи.
, Україна
42. Я дуже люблю картину себе. Ми на дорозі.
43. Я був водінням, тому не варто забувати про картину материка, але це довгий шлях.
44. Вони трахаються з тими цінами! 450 за рибу (Факс Волгоград!)
45. Це мене. Привіт, всім.
Останній малюнок. Ви можете розбити. Я збираюся...
Джерело: