Меблі для гуртожиток

У вас буде 25 фото, ви можете розбити мене весь шлях.
Я купив приміщення в гуртожитку, площею 17,5 кв.м., меблі була присутнім, але радянські часи в розгорненому стані. Виготовлений косметичний ремонт і переміщення в життя, так як він жив в оренду житла. Далі старі меблі: продається, розподілявся, відкидається (тобто k.t. розібралися і відійшли аксесуари через хорошу радянську якість, вона була переважно меблевими куточками), у мене була кухонна стіл і велика Стара шафа в середній стан вирішив залишити їх.

Тоді він почав проектувати приміщення для того, щоб розмістити все компактно, деякі запропонували розділити приміщення з перегородкою, наприклад, кухонною зоною і спальнею, але не ставали як простір стане ще меншим, хоча сусіди мають кімнату розділену на дві менші. Він побудував приміщення першим в каркаді, коли він координував проект з дружиною, він підійшов до оформлення меблів окремо. Меблеві, розроблені в Basis-furniture, програма хороша, тому що вона дає всі розміри щитів і робить карту різання. Я шукав пару навчальних відео і розробили комп'ютерний стіл, все від установки програми для видачі готових розмірів зайняла 3 години, нічого не було складно. Я не зробив меблів до того, що я вирішив зробити стіл. Табличка дала так, що на ріжучій карті, так як ви купуєте весь аркуш ДСП і там ніде зберігати обрізку. Я вирішив зробити всі меблі з ДСП, тому що я думав, це був дешевий варіант для меблів шафи, і для цього кольору вони мали велику знижку 1200r на аркуш ДСП. Фірма побачила лист ДСП для мого розміру і покладіть край з цих сторін. Вартість 300p лист. Меблеві фітинги, придбані в MDM-сеті, взяли всі розміри фітингів з їх сайту, є все докладно і чітко написано. Ось що вийшов з неї:

3. У

Щоб зібрати стіл, потрібно: викрутка, свердло, деревообробка (я не купила спеціальної дрилі для Komfirmats, я вважаю її зайвим), застібка для петель, 2 кутові штанги, залізна лінійка, олівець.
4. У

5. Умань

Джерело: