Фолі та дорога

Я збираюся в хамстер для роботи. У брухтах, ДТП. Але Яндекс карти звернулися дивний маршрут... Деякі види ґрунтовки прямо до станції. Я думаю, що я розумний. І зробив він.

Перед тим, як я відкрив поле з доріжкою, покритим снігом на 2 дні конкретного снігу. У своїй голові я спалахнув, "Я буду застрягти, я буду застрягти." Але ні, мій розумний жоп, на млинці живіт, на полі після осені, і з снігом... Це коротше. І 3 км в цілому. А настрій вірно.

р.

Ось як я поїхав і ... Я тут. Льодовий плювати.

Отримаєте, стрибайте навколо, swear. Я повернувся. Я прокинувся, намагаючись породити машину. І нарешті сісти на захист карнизу.

Ну, я витяв саппер, я викопаю, я поставив шматки з стовбура. Він попросив Таджику, який подав йому допомогу. У будь-якому випадку, де я отримав. Захопити мій трактор.

І немає джемів трафіку або людей навколо... Краса ...

Сісти вниз, походи навколо, потрапити в Інтернет. До речі, 3G, швидкість хороша. Підпишіться на нашу розсилку. Радники отримали.
"Всього 911."
«Ні, я не бачу точку, вони мають справу з помиранням, і що я можу допомогти диханню?» Кришка, плита, ZBS

«Так я отримав шанс. Ризик є благородною причиною, тому що всі померли від благородних, тільки idiots, як я залишатися.

Після того, як я прийшов через блискучу ідею... Сон 4 години, один FIG, кінець. І природа, свіже повітря.

До речі, він піднімався далеко, поїхав в дорогу в будівельну площу, на попередньому фото залишилося 300 метрів, залишених до гаражів.

Не було вантажних автомобілів. Звичайна відмова прийти до мене. Чоловік з Сергєєва запропонував приїхати в ouazik, але, очевидно, думав про відвертання.

В той же час я їсть собаку їжі, як сушене м'ясо на венах.

Заморожений дощ. Люди розважали мене в Яндекс-картах. Хтось думав, що це був жарт, то в поле просить допомогти.
«Державна людина не може думати про те, що йде в поле взимку. й
Автомобілі вагою менше одного і пів тонн не повинні залишити на дорозі взимку.
Візьміть Таджик в рабство і поселіть до весни.

Хлопець в джипі назвав, спасибі.
"Я не можу бачити тебе."
"Чи побачиш стежка на неї?"
"Я бачу його."
Дотримуйтесь стежки, щільність фольги на квадратний кілометр в цій області дуже низька, навряд чи хтось інший пішов там.

І нарешті витягував. Близько 5:00 п.м. Я так згоден про трафік.
Я даю останню корму для собаки і їду додому на ліжко.

Але майже кілометр, я зробив це!

Джерело: http://