Непал (Катманду-Покхара)

Привіт, кожен!
Я нарешті вирішив розмістити фотозвіт про подорож до Непалу влітку 2008 року.
Ось близько 60 фото.
Для більшості шанувальників Непалу влітку є найбільш непристойним сезоном. Гарячі, дощові і вісім-тисячники, для яких вони переважно йдуть, приховані хмарами. Навіть якщо сонце знаходиться в небі, хмари будуть лежати на горах і приховувати дах світу.
Але! У літньому сезоні також є переваги! Ціни нижчі за раз, можна загнати до непристойно низьких цін, літо є основним сезоном дозрівання манго. І в цілому мусить виглядати хуторний період індійського субконтинента.

Ми відчували вже на підході до столиці - Катманду. Після прозорих лиж над Іраном і Пакистаном хмари утворилися тверді килими. Уже на підході здавалося, що деякі хмари утворюють деякі види слайдів. Ці слайди хмар виявилися справжніми вершинами Хімалаї!

І перед висадкою буквально занурився в дощ хмару

499 р.

Катманду себе вражають своїм Браунським рухом. Це лише деякі шумні зв’язки конгломерату автомобілів, мотоциклів, мопедів, велосипедів, велосипедів, циклоїшів, людей, собак корів і навіть мавпи. І це.
Але ми знайшли готель в тихому місці недалеко від центру. З вікон і балконів яких відкривається дуже приємна картина.

р.

В середньому мешканця Катманду живе порівняно добре.

1 990 р.

Перед приміщенням на світильникі на стелі (зрозуміло є моги і мофи, які літають в літаки), скекони висять. Зрозуміло, ці гекони стискають!

Туристичний центр міста Тамель. Хтось Арбат, тільки дуже великий і місткий. Тут можна купити різноманітні сувеніри - і ножі koukuri, і всілякі вироби з срібла з нікелю, і навіть обладнання для походу. Що це?
На фото дуже мало людей. Тексти пісень, а це означає: Ось тут вночі!

8660273

І це овочево-фруктовий магазин.
Великі білі огірки виглядають смішно, так, вони огірки, не сквошу.

Це храмовий комплекс з водоймою, в якому вода зелена і пахне з афарю.

Це парадна земля колишньої королівської армії.
цар переповнений і останній індуси монархії став республікою. Паради не проводяться, а поле переросла з травою до талії.

Так, до речі, ми прибули лише після виборів президента Непалу.

Одна з головних вулиць Катманду. Трафік був щільно, але не було трафіку.

Ми повинні мати культурну програму. Ми вирішили відвідати всесвітньо відомого пана Сходамбуна.
Він веде безпосередньо до «Потемкіної сходи»!
Перед нею.

Тут є локони макаків, які мирно нарізані або просто сати і «медитація».

Ось сходи. Дії різні, круті, не вистачає уваги інших. Подаруйте мені глечик. 30 градусів і високу вологість.
А що стара людина в білій прогулянці так весело, що він переповнений всім!

Тут настає степа.

Р

Поруч знаходиться оглядовий майданчик, з якого можна побачити практично всю місто і навколишні зелені гори, в тому числі Національний парк Mount Nagarjun.

Відвідайте Stupa і звичайних громадян

до

лялька

На території багатьох цікавих старовинних скульптур

У центрі одного з квадратів стоїть пам'ятник одному з царів.

р.

Але наш шлях був до міста на захід за 200 км - до Похари.
Рано вранці. Дорога була частіше вздовж гірського масиву над річкою. На першому, я навіть фотографував проїзд автомобілів, особливо на грилі Tata вантажівки. Ви бачите, він як BMW, так і король дороги!

р.

Він також фотографував прохідних селян. Цей логотип також має логотип Tata на лопатці.

І що старий людина відмовляється так важко.
Є багато різних людей, які живуть в Непалі. У долині Катманду, переважно Неварі. Вони зазвичай тонкі і досить високі.

Дорожня поверхня цього шосе була переносною. На автобусі працює кондюк.
Але!
Не було нічого до тих пір, поки ми не потрапили в трафік. Після 2 годин, всі життєрадісні пішли, але водій почав зловити і почав зачепитися на цій гірській дорозі.
І Непалець дізнався російську половинку!
Я взяв ще кілька картин, але потім, поки автомобіль не вийшов з горги (і в 400 метрах - бурхлива гірська річка!), дружину і я проходив на один одному, запечена і кладемо цегляну стіну.

По дорозі до долини Катманду входить до складу цегляних заводів.

Правила дорожнього руху прості - вибити завжди і скрізь, особливо на початку руху і на поворотах. пасажир переходить на автобус, автобус - вантажівка.

І водій, тим не менш, дрочить і перезавантажити інші транспортні засоби на зустрічі на вузькому місті.
Він в кінцевому підсумку приймав нас в Похара, але цегляна глина була запущена.

Я любила місто Похара краще. Черепашки, очищувач, як Pitsunda, або щось.
Знаходиться більш дорогий (зважений, регульований на низький сезон і низькі ціни).
І сценарія є так здорово!
Це гаряча і фарширована. Нічний дощ протягом декількох годин.

Люди вирощують рис і кукурудзу, а також різні плоди. Тим не менш, банани і папай вирощують дику практично всюди.
У безпосередній близькості можна зустріти як маленькі трави буффало, так і солітарі, на яких гонщики часто їдуть і випікають паразити.

р.

Буффало - милий тварини з виразними очима.
Бульба буффалое plow, забій для м'яса. Буффало не доторкнутися і тільки молоко.

Але корова, незважаючи на «санктиту» знаходиться в статусі «супутника». Ніяких дотик, але ніхто не піклується про них. В середині дороги, що блукають в чужу ділянку. Хтось не торкається. Вони виглядають переважно вичерпними і худими.

3610Р. 4200Р.

У Похарі деякі готелі мають смішні імена.

Хто жінка і що вона?
Ви можете часто побачити такі плакати перед барберами.
запропонувати все від стрижок і відтінків всього тіла до «масажу» і педикара і мансари

Р

Вулиці гордо роумінгу, які є невід’ємною частиною міського краєвиду.

р.

Готель (Fish tail lodge)

Місто Похара знаходиться на березі мальовничого озера Пєва, яке виглядає зеленим через навколишні зелені гори.

Р

Є також річки

і пам'ятки, як Всесвітня мирна погода, яка видно на гребінці дерев'яної гори.
Ви можете дістатися до неї, зануривши катер і зануривши крок занурення, запроваджений землею, яка може досягати вас з кишенею.

лосини

на найбільш ніжних берегах товщі води і рисових полів

доб.

Це те, що озеро схоже на сонячну погоду.

р.

Природа дуже красива і різноманітна. в озері, щоб викопувати рибу, в лісі птахів різних видів, навіть папуги є. Комахи є пандусантними. Cicadas scream день і ніч.
Butterflies літати дуже красиво!

Я тримав цей гусениці в руках, він мене кинувся. Пара волосків застрягла в своєму пальці, а потім він витягнув. Наповнивши його зеленою, і вона пройшла.

Але найнеприємніша річ уві сні!
Так, ми вирушили в самий лютий сезон, і в лісі були мільйони. Ці істоти здатні зануритися через тканину одягу, всмоктуючи непомітно, а потім ви знайдете взуття, повною кров'ю.
Ми зустрілися з групою молодих корейських туристів, які весело збіглися з приходом з пагоди, ковзання та осені на сирих каменів, розбиття колін, але продовжують сміятися під час виконання.
Це, ймовірно, пригода для них, щоб перетворитися з гори і одягаються. Після спуску оглянули рани і знайшли на себе (на ложках) шматки 6-8 нанесених накачованих п'явок. Скеал!

р.

Так, є катер. Їх човни яскраві і барвисті.

І це невеликий ринок фруктів. Ви можете побачити палички цукрової палички, які подрібнюють спеціальними машинами, і вони росять прямо так.
Тут і дивовижний смак (навіть, не як ми продаємо) манго, ананас, папая. Банани є своєрідною Батьківщиною. Аромат знаходиться біля ринку, що знаходиться на ринку.

На фоні є антикорупційний плакат.

Вирощування, як вирізати їх маки на шкірі буффало в пошуку паразитів. Буффало - це вологий!

Також були гості змії. Відкрився кошик несподівано, а звідти – спектакль кобра! Моя дружина стрибала два метри!

У середині Похири є кілька величезних бананових дерев, які мають певну сакральну статус там, яка, однак, не допустити одного локального смаження кукурудзи.

А ось і там, ви отримуєте дивні фотографії на стовпах. Ми сказали, що це благословення, хто знає більше?

У районі Похара живе ще одна людина - Гурун.
Gurung виросте меншою і більш складною. Жінки носять багато червоного і синього кольору. Навіть для повсякденної роботи вони намагаються одягатися яскраво.
Але!
Я натискав ці селянські жінки з далекої відстані, але при підході до них, найдавніше - сказав: "Ана хандрі".
Так, європейський туризм є джерелом іржі та іншої валюти. "Сир, Дерево ю, як це давати mi sam rupi? Немає причин, немає причин.
Але всі спокійні і доброзичливі, але іноді дратують. Нерідко ви почуєте у вашій адресі: "Вер ю з? ver ar yu збирається? це те, що я дует?

Це картина з околиця Сарангкота, біля Похари. Влітку, за рахунок дощів, земляків часті, наслідки яких видно тут.
В цілому, ми не піднімалися в цей час, тільки до 1500 метрів, але якщо ми знову вийшли, ми будемо йти вище.

Р

Як я згадав раніше, влітку піки Хімалаї зазвичай приховані за хмарами, і навіть якщо вона сонячна, є хмари на горах. Ми щасливі!
Через хмари один ранок почав бачити снігові вершини

А потім вони відкрили, в тому числі цей знаменитий Machapuchhre або Fish Tail. Справа в тому, що з півдня виглядає як акула зуб, але з заходу можна побачити, що його вершина біфуршетна і нагадує рибний хвіст. До 7 метрів до семи кілометрів. Хоча вона нижча, ніж Аннапурна, масив якої знаходиться поруч, але не гірше. Так, піднявшись забороняється або через відродження або через небезпеку.

Аннапурна має декілька вершин, які мають свої цифри. Ось один з них, якщо я не помилився.
Ми не можемо видалити захід Roerich. Ця картина буквально пропускає пару хвилин. Топи спочатку помаранчеві, потім рожеві, потім бузок, фіолетові.

Ось озеро на початку години.

Набори сонця і озеро стає ще більш красивим.

квітка. Деякі мимоса. Він добре пахне і квітучий кущ виглядає дивовижно.

Драконфлі. Яскравий червоний!

Так, ми не залишили Похара ще, але вилетіли на близнюковій площині. Над гірською дорогою, на яку ми не їздили, але обтягували, прокладаючи велику китайську стіну цегли годинника 8.

Пара більше вечірок в Катманду, похід в Тамель, щоб купити всі сорти сувенірів та дому.
Я не хочу залишити.

І при вході в аеропорт Катманду стояли дві такі статуї тигрів або левів з пізонами.

Безкоштовна доставка

Я зробив, можливо, я додаю щось пізніше.

Джерело: