Непал (Катманду-Покхара)

Привіт, кожен!
Я нарешті вирішив розмістити фотозвіт про подорож до Непалу влітку 2008 року.
Ось близько 60 фото.
Для більшості шанувальників Непалу влітку є найбільш непристойним сезоном. Гарячі, дощові і вісім-тисячники, для яких вони переважно йдуть, приховані хмарами. Навіть якщо сонце знаходиться в небі, хмари будуть лежати на горах і приховувати дах світу.
Але! У літньому сезоні також є переваги! Ціни нижчі за раз, можна загнати до непристойно низьких цін, літо є основним сезоном дозрівання манго. І в цілому мусить виглядати хуторний період індійського субконтинента.

Ми відчували вже на підході до столиці - Катманду. Після прозорих лиж над Іраном і Пакистаном хмари утворилися тверді килими. Уже на підході здавалося, що деякі хмари утворюють деякі види слайдів. Ці слайди хмар виявилися справжніми вершинами Хімалаї!

Непал (Катманду-Покхара)

І перед висадкою буквально занурився в дощ хмару

499 р.

Катманду себе вражають своїм Браунським рухом. Це лише деякі шумні зв’язки конгломерату автомобілів, мотоциклів, мопедів, велосипедів, велосипедів, циклоїшів, людей, собак корів і навіть мавпи. І це.
Але ми знайшли готель в тихому місці недалеко від центру. З вікон і балконів яких відкривається дуже приємна картина.

Непал (Катманду-Покхара) р.

В середньому мешканця Катманду живе порівняно добре.

1 990 р.

Перед приміщенням на світильникі на стелі (зрозуміло є моги і мофи, які літають в літаки), скекони висять. Зрозуміло, ці гекони стискають!

Непал (Катманду-Покхара)

Туристичний центр міста Тамель. Хтось Арбат, тільки дуже великий і місткий. Тут можна купити різноманітні сувеніри - і ножі koukuri, і всілякі вироби з срібла з нікелю, і навіть обладнання для походу. Що це?
На фото дуже мало людей. Тексти пісень, а це означає: Ось тут вночі!

8660273

І це овочево-фруктовий магазин.
Великі білі огірки виглядають смішно, так, вони огірки, не сквошу.

Непал (Катманду-Покхара)

Це храмовий комплекс з водоймою, в якому вода зелена і пахне з афарю.

Непал (Катманду-Покхара)

Це парадна земля колишньої королівської армії.
цар переповнений і останній індуси монархії став республікою. Паради не проводяться, а поле переросла з травою до талії.

Так, до речі, ми прибули лише після виборів президента Непалу.

Непал (Катманду-Покхара)

Одна з головних вулиць Катманду. Трафік був щільно, але не було трафіку.

Непал (Катманду-Покхара)

Ми повинні мати культурну програму. Ми вирішили відвідати всесвітньо відомого пана Сходамбуна.
Він веде безпосередньо до «Потемкіної сходи»!
Перед нею.

Непал (Катманду-Покхара)

Тут є локони макаків, які мирно нарізані або просто сати і «медитація».

Непал (Катманду-Покхара)

Ось сходи. Дії різні, круті, не вистачає уваги інших. Подаруйте мені глечик. 30 градусів і високу вологість.
А що стара людина в білій прогулянці так весело, що він переповнений всім!

Непал (Катманду-Покхара)

Тут настає степа.

Непал (Катманду-Покхара) Р

Поруч знаходиться оглядовий майданчик, з якого можна побачити практично всю місто і навколишні зелені гори, в тому числі Національний парк Mount Nagarjun.

Непал (Катманду-Покхара)

Відвідайте Stupa і звичайних громадян

до Непал (Катманду-Покхара)

лялька

Непал (Катманду-Покхара)

На території багатьох цікавих старовинних скульптур

Непал (Катманду-Покхара)

У центрі одного з квадратів стоїть пам'ятник одному з царів.

Але наш шлях був до міста на захід за 200 км - до Похари.
Рано вранці. Дорога була частіше вздовж гірського масиву над річкою. На першому, я навіть фотографував проїзд автомобілів, особливо на грилі Tata вантажівки. Ви бачите, він як BMW, так і король дороги!

Він також фотографував прохідних селян. Цей логотип також має логотип Tata на лопатці.

Непал (Катманду-Покхара)

І що старий людина відмовляється так важко.
Є багато різних людей, які живуть в Непалі. У долині Катманду, переважно Неварі. Вони зазвичай тонкі і досить високі.

Непал (Катманду-Покхара)

Дорожня поверхня цього шосе була переносною. На автобусі працює кондюк.
Але!
Не було нічого до тих пір, поки ми не потрапили в трафік. Після 2 годин, всі життєрадісні пішли, але водій почав зловити і почав зачепитися на цій гірській дорозі.
І Непалець дізнався російську половинку!
Я взяв ще кілька картин, але потім, поки автомобіль не вийшов з горги (і в 400 метрах - бурхлива гірська річка!), дружину і я проходив на один одному, запечена і кладемо цегляну стіну.

Непал (Катманду-Покхара)

По дорозі до долини Катманду входить до складу цегляних заводів.

Правила дорожнього руху прості - вибити завжди і скрізь, особливо на початку руху і на поворотах. пасажир переходить на автобус, автобус - вантажівка.

І водій, тим не менш, дрочить і перезавантажити інші транспортні засоби на зустрічі на вузькому місті.
Він в кінцевому підсумку приймав нас в Похара, але цегляна глина була запущена.

Непал (Катманду-Покхара)

Я любила місто Похара краще. Черепашки, очищувач, як Pitsunda, або щось.
Знаходиться більш дорогий (зважений, регульований на низький сезон і низькі ціни).
І сценарія є так здорово!
Це гаряча і фарширована. Нічний дощ протягом декількох годин.

Непал (Катманду-Покхара)

Люди вирощують рис і кукурудзу, а також різні плоди. Тим не менш, банани і папай вирощують дику практично всюди.
У безпосередній близькості можна зустріти як маленькі трави буффало, так і солітарі, на яких гонщики часто їдуть і випікають паразити.

Буффало - милий тварини з виразними очима.
Бульба буффалое plow, забій для м'яса. Буффало не доторкнутися і тільки молоко.

Непал (Катманду-Покхара)

Але корова, незважаючи на «санктиту» знаходиться в статусі «супутника». Ніяких дотик, але ніхто не піклується про них. В середині дороги, що блукають в чужу ділянку. Хтось не торкається. Вони виглядають переважно вичерпними і худими.

3610Р. 4200Р.

У Похарі деякі готелі мають смішні імена.

Непал (Катманду-Покхара)

Хто жінка і що вона?
Ви можете часто побачити такі плакати перед барберами.
запропонувати все від стрижок і відтінків всього тіла до «масажу» і педикара і мансари

Вулиці гордо роумінгу, які є невід’ємною частиною міського краєвиду.

Готель (Fish tail lodge)

Непал (Катманду-Покхара)

Місто Похара знаходиться на березі мальовничого озера Пєва, яке виглядає зеленим через навколишні зелені гори.

Є також річки

Непал (Катманду-Покхара)

і пам'ятки, як Всесвітня мирна погода, яка видно на гребінці дерев'яної гори.
Ви можете дістатися до неї, зануривши катер і зануривши крок занурення, запроваджений землею, яка може досягати вас з кишенею.

Непал (Катманду-Покхара)

лосини

Непал (Катманду-Покхара)

на найбільш ніжних берегах товщі води і рисових полів

Непал (Катманду-Покхара) доб.

Це те, що озеро схоже на сонячну погоду.

Природа дуже красива і різноманітна. в озері, щоб викопувати рибу, в лісі птахів різних видів, навіть папуги є. Комахи є пандусантними. Cicadas scream день і ніч.
Butterflies літати дуже красиво!

Непал (Катманду-Покхара)

Я тримав цей гусениці в руках, він мене кинувся. Пара волосків застрягла в своєму пальці, а потім він витягнув. Наповнивши його зеленою, і вона пройшла.

Непал (Катманду-Покхара)

Але найнеприємніша річ уві сні!
Так, ми вирушили в самий лютий сезон, і в лісі були мільйони. Ці істоти здатні зануритися через тканину одягу, всмоктуючи непомітно, а потім ви знайдете взуття, повною кров'ю.
Ми зустрілися з групою молодих корейських туристів, які весело збіглися з приходом з пагоди, ковзання та осені на сирих каменів, розбиття колін, але продовжують сміятися під час виконання.
Це, ймовірно, пригода для них, щоб перетворитися з гори і одягаються. Після спуску оглянули рани і знайшли на себе (на ложках) шматки 6-8 нанесених накачованих п'явок. Скеал!

Так, є катер. Їх човни яскраві і барвисті.

Непал (Катманду-Покхара)

І це невеликий ринок фруктів. Ви можете побачити палички цукрової палички, які подрібнюють спеціальними машинами, і вони росять прямо так.
Тут і дивовижний смак (навіть, не як ми продаємо) манго, ананас, папая. Банани є своєрідною Батьківщиною. Аромат знаходиться біля ринку, що знаходиться на ринку.

На фоні є антикорупційний плакат.

Непал (Катманду-Покхара)

Вирощування, як вирізати їх маки на шкірі буффало в пошуку паразитів. Буффало - це вологий!

Непал (Катманду-Покхара)

Також були гості змії. Відкрився кошик несподівано, а звідти – спектакль кобра! Моя дружина стрибала два метри!

Непал (Катманду-Покхара)

У середині Похири є кілька величезних бананових дерев, які мають певну сакральну статус там, яка, однак, не допустити одного локального смаження кукурудзи.

Непал (Катманду-Покхара)

А ось і там, ви отримуєте дивні фотографії на стовпах. Ми сказали, що це благословення, хто знає більше?

Непал (Катманду-Покхара)

У районі Похара живе ще одна людина - Гурун.
Gurung виросте меншою і більш складною. Жінки носять багато червоного і синього кольору. Навіть для повсякденної роботи вони намагаються одягатися яскраво.
Але!
Я натискав ці селянські жінки з далекої відстані, але при підході до них, найдавніше - сказав: "Ана хандрі".
Так, європейський туризм є джерелом іржі та іншої валюти. "Сир, Дерево ю, як це давати mi sam rupi? Немає причин, немає причин.
Але всі спокійні і доброзичливі, але іноді дратують. Нерідко ви почуєте у вашій адресі: "Вер ю з? ver ar yu збирається? це те, що я дует?

Непал (Катманду-Покхара)

Це картина з околиця Сарангкота, біля Похари. Влітку, за рахунок дощів, земляків часті, наслідки яких видно тут.
В цілому, ми не піднімалися в цей час, тільки до 1500 метрів, але якщо ми знову вийшли, ми будемо йти вище.

Як я згадав раніше, влітку піки Хімалаї зазвичай приховані за хмарами, і навіть якщо вона сонячна, є хмари на горах. Ми щасливі!
Через хмари один ранок почав бачити снігові вершини

Непал (Катманду-Покхара)

А потім вони відкрили, в тому числі цей знаменитий Machapuchhre або Fish Tail. Справа в тому, що з півдня виглядає як акула зуб, але з заходу можна побачити, що його вершина біфуршетна і нагадує рибний хвіст. До 7 метрів до семи кілометрів. Хоча вона нижча, ніж Аннапурна, масив якої знаходиться поруч, але не гірше. Так, піднявшись забороняється або через відродження або через небезпеку.

Непал (Катманду-Покхара)

Аннапурна має декілька вершин, які мають свої цифри. Ось один з них, якщо я не помилився.
Ми не можемо видалити захід Roerich. Ця картина буквально пропускає пару хвилин. Топи спочатку помаранчеві, потім рожеві, потім бузок, фіолетові.

Непал (Катманду-Покхара)

Ось озеро на початку години.

Непал (Катманду-Покхара)

Набори сонця і озеро стає ще більш красивим.

Непал (Катманду-Покхара)

квітка. Деякі мимоса. Він добре пахне і квітучий кущ виглядає дивовижно.

Непал (Катманду-Покхара)

Драконфлі. Яскравий червоний!

Непал (Катманду-Покхара)

Так, ми не залишили Похара ще, але вилетіли на близнюковій площині. Над гірською дорогою, на яку ми не їздили, але обтягували, прокладаючи велику китайську стіну цегли годинника 8.

Непал (Катманду-Покхара)

Пара більше вечірок в Катманду, похід в Тамель, щоб купити всі сорти сувенірів та дому.
Я не хочу залишити.

Непал (Катманду-Покхара)

І при вході в аеропорт Катманду стояли дві такі статуї тигрів або левів з пізонами.

Безкоштовна доставка

Я зробив, можливо, я додаю щось пізніше.

Непал (Катманду-Покхара)

Джерело: